ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 66-51(27-36)

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ  66-51(27-36)

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Το  αγιάζι  της ενημέρωσης Δευτέρα  17  Ιουνίου  2013:
 Η ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ !

*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  :

***Τσιγγάνες τρύπωσαν σε σπίτι και αφαίρεσαν χρυσαφικά         
           
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι,  στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου δύο  τσιγγάνες, ηλικίας 26 και 46 ετών αντίστοιχα, γιατί μπήκαν σε οικία  και αφαίρεσαν κοσμήματα-χρυσαφικά.

 *** O 'Δρ ψυχώ' της Χρυσής Αυγής
          
Στο κόμμα που υποστηρίζει ότι οι «ψυχικά ασθενείς» δεν πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους «υγιείς», μπροστάρης είναι ένας ψυχίατρος σε δημόσιο νοσοκομείο!
Πρόκειται για τον Κώστα Παρασχάκη, υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο Λασίθι, ο οποίος «κουράρει» και την έτερη υποψήφια του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Θέμιδα Σκορδέλη, στην οποία μάλιστα έχει δώσει πιστοποιητικό με το οποίο λαμβάνει αναβολές από δίκη που εκκρεμεί σε βάρος της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κατηγορείται από τους συναδέλφους του ότι μοιράζει πιστοποιητικά ψυχικής υγείας σε χρυσαυγίτες που θέλουν να βγάλουν άδεια οπλοφορίας!
«Τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση. Η φυσική επιλογή, η στείρωσις και η ευθανασία, είναι ορθές εφόσον συνδυάζουν σοβαρές νομικές εγγυήσεις, υπεύθυνο ιατρικό έλεγχο και βιολογικώς ηθική βάση».
Είναι η άποψη της Χρυσής Αυγής, που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα τους σχετική με την οικολογία. Με αυτές τις απαράδεκτες απόψεις της, δεν θα περίμενε κανείς να υπάρχει έστω και ένας γιατρός και δη ψυχίατρος να υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή. Κι όμως υπάρχει! Λέγεται Κωστής Παρασχάκης, ψυχίατρος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΨΝΑ) στο Δαφνί, και ήταν υποψήφιος με το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου στο Λασίθι τόσο στις δημοτικές εκλογές του 2010, όσο και στις βουλευτικές του 2012.
Ο ψυχίατρος της Χρυσής Αυγής έχει κατηγορηθεί από τους συναδέλφους του για τις ανοιχτά φιλοχουντικές απόψεις του. Σε τηλεοπτική εκπομπή που είχε πάει ως καλεσμένος, δήλωσε πως «εγώ σαν Κώστας Παρασχάκης κάνω έκκληση στους ενεργούς στρατιωτικούς της πατρίδος μας, να πάρουν πραγματικά τα όπλα. Και όλος ο ελληνικός λαός θα είναι υπέρ αυτών».
Για τις απόψεις του που εκφράστηκαν στην εκπομπή, μάλιστα, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ) επέβαλε πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ. Δεν είναι το μόνο θέμα, ωστόσο, για το οποίο έχει καταγγελθεί. Σε επιστολή που είχε στείλει τον Μάιο του 2012 ο διευθυντής της 9ης Ψυχιατρικής Κλινικής του ΨΝΑ Θεόδωρος Μεγαλοοικονόμου είχε καταγγείλει πως ο συγκεκριμένος διευθυντής ψυχίατρος του ΨΝΑ «έδωσε, στη διάρκεια της εφημερίας, δυο πιστοποιητικά για έκδοση άδειας οπλοφορίας και μάλιστα σε δυο άτομα των οποίων και μόνον η όψη, όπως ελέχθη, τραβούσε, τουλάχιστον, την 'προσοχή'», θέτοντας ανοιχτά το ζήτημα της έκδοσης πιστοποιητικών για άδειες οπλοφορίας.
«Θεωρώ ότι η έκδοση πιστοποιητικών για άδειες οπλοφορίας και μάλιστα σ΄ αυτή την εποχή της έξαρσης της κοινωνικής βίας από άτομα και ομάδες, όχι μόνο του λεγόμενου κοινού εγκλήματος, αλλά ιδιαίτερα πολιτικές, των οποίων ακριβώς η ναζιστικού χαρακτήρα πολιτική υπόσταση βασίζεται στο κοινωνικό μίσος και στις δολοφονικές βιαιοπραγίες, πρέπει να τύχει της προσοχής των αρμόδιων οργάνων του ΨΝΑ και να μπει ένας φραγμός», είχε σημειώσει ο Θ. Μεγαλοοικονόμου. «Μπορεί ο ψυχίατρος, έτσι αβασάνιστα, να το 'παίζει' απλώς 'διεκπεραιωτικός' και 'ουδέτερος', αλλά, ταυτόχρονα, και εγγυητής (ενώπιον του νόμου και της κοινωνίας) της 'σωστής' και 'ψύχραιμης' χρήσης του όποιου όπλου από τον οποιονδήποτε που εξετάζει μία φορά στο εξωτερικό ιατρείο ? μοιράζοντας, δηλαδή, πιστοποιητικά σε όποιον του ζητήσει, χωρίς να υπόκειται σε κανέναν έλεγχο;», διερωτάται.
Δικαίωση των ψυχιάτρων
Το θέμα της έκδοσης πιστοποιητικών υγείας για άδειες οπλοφορίας έχει απασχολήσει και την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία, που έχει γνωμοδοτήσει ότι «η Ψυχιατρική και οι Ψυχίατροι δεν έχουν τις γνώσεις ούτε τα μέσα για να μπορούν να βεβαιώσουν με ασφάλεια εάν ένα πρόσωπο μπορεί να φέρει πυροβόλο όπλο ή άλλο φονικό όργανο και πολύ περισσότερο να βεβαιώσουν ότι το πρόσωπο αυτό σε κάθε περίπτωση και υπό οποιεσδήποτε περιστάσεις θα αντιδράσει σύμφωνα με τις επιταγές του Νόμου και τις περί δικαίου και ηθικής αντιλήψεις που επικρατούν. Η αδυναμία ασφαλούς εκτίμησης και πρόβλεψης γίνεται ακόμη μεγαλύτερη σε συνθήκες όπου το γενικότερο κλίμα χαρακτηρίζεται από έλλειψη κοινωνικής αλληλεγγύης, συναισθηματική απίσχνανση, χλευασμό των ιδανικών, έκπτωση των αξιών, αμφισβήτηση θεσμών και πολιτική πενία και καθημερινά και συνεχώς επιδεινούμενα φαινόμενα υπέρμετρης, άλογης και όχι σπάνια ανθρωποκτόνου βίας».Τα πρόσφατα γεγονότα, με την εκπυρσοκρότηση του όπλου του βουλευτή της ΧΑ Αντώνη Γρέγου στο αεροδρόμιο, αλλά και το περιστατικό με τον βουλευτή Γερμενή στο κτίριο του Δήμου Αθηναίων δικαίωσαν τις ανησυχίες των ψυχιάτρων. Ωστόσο, έναν χρόνο μετά την καταγγελία του Θ. Μεγαλοοικονόμου, όταν ο διοικητής... εδέησε να ασχοληθεί με την καταγγελία, η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο.
Ο Κ. Παρασχάκης ισχυρίστηκε ότι «τη συγκεκριμένη μέρα δέχθηκε τηλεφώνημα από δύο γνωστούς του (τον κ. Ζησιμόπουλο και τον κ. Μπούκουρα σ.συντ: βουλευτές της ΧΑ) για εθιμοτυπική επίσκεψη. Τους δέχθηκε και όταν του ζήτησαν πληροφορίες για έκδοση πιστοποιητικών τους εξήγησε τη σχετική διαδικασία και έφυγαν χωρίς ο ίδιος να εκδώσει πιστοποιητικό ή βεβαίωση». Το ΔΣ δέχθηκε τον ισχυρισμό του.
 
 

ΘΕΜΙΣ ΣΚΟΡΔΕΛΗ
Η «αγανακτισμένη» που πάσχει από κατάθλιψη και τάσεις αυτοκαταστροφής
Η... παρέμβαση του Κ. Παρασχάκη όμως που έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη αίσθηση είναι η ιατρική βεβαίωση που έχει δώσει στην «αγανακτισμένη» κάτοικο του Αγίου Παντελεήμονα και υποψήφια της ΧΑ Θέμιδα Σκορδέλη. Η υποψήφια βουλευτής έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός Αφγανού μετανάστη τον Δεκέμβριο του 2011.
Ωστόσο, η κατηγορούμενη παρουσιάζει τη βεβαίωση του ψυχιάτρου Παρασχάκη ότι πάσχει από «κατάθλιψη και τάσεις αυτοκαταστροφής».
Με αυτήν τη βεβαίωση, που έχει εκδοθεί την ίδια περίοδο της δολοφονίας στις 9 Δεκεμβρίου του 2011 και παρουσιάζει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής», η Θ. Σκορδέλη κατάφερε να εξασφαλίσει πολλές αναβολές από τις 7 συνολικά που έχει λάβει η υπόθεση! Η ψυχιατρική της κατάσταση δεν την εμποδίζει βεβαίως να είναι στο μεταξύ υποψήφια στις εκλογές με τη Χρυσή Αυγή...
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι τουλάχιστον «παράδοξο» στο ίδιο κόμμα - οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό- να είναι ταυτόχρονα υποψήφιοι ψυχίατρος και ασθενής του! Ειδικά όταν το ίδιο αυτό κόμμα δεν δέχεται ότι οι «ψυχικά ασθενείς» έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους «υγιείς».
Στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο facebook, ο Κωστής Παρασχάκης έχει ως εξώφυλλο τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο. Το πρόσωπο του «αρχηγού» φιγουράρει συχνά στις αναρτήσεις του, όπως επίσης και οι εκδηλώσεις της ΧΑ. Αγκαλιά με την Ελένη Ζαρούλια, δίπλα στον Ν. Μιχαλολιάκο και τον Ηλία Παναγιώταρο απεικονίζονται σε άλλη φωτογραφία, πιθανότατα στο σπίτι του ψυχιάτρου.
Αποκαλυπτικά είναι και τα βίντεο του γιατρού από τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, σε ένα σημείο, φαίνεται καθαρά να κάνει τον χαρακτηριστικό χιτλερικό χαιρετισμό που καθόλου δεν συνάδει με την ιατρική του ειδικότητα και ιδιότητα.

*** Η Γηραιότερη Μανιάτισσα Μητέρα (Φωτογραφίες)
     Στη συνεδρίαση της 14ης Ιουνίου 2013, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Μάνης βράβευσε τη Γηραιότερη Μανιάτισσα Μητέρα, σε ένδειξη τιμής, σεβασμού και αναγνώρισης της προσφοράς της στην οικογένεια και στον τόπο.
Μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, η κυρία Αικατερίνη Δάκαρη, χα Χρήστου Δάκαρη, 102 ετών και καταγόμενη από τη Δημοτική Ενότητα Αβίας παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από το Δήμαρχο Δυτικής Μάνης, κ. Δημήτριο Γιαννημάρα, καταχειροκροτούμενη από τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Παρούσες στη βράβευση και οι υπόλοιπες 3 γενιές της οικογένειας, η κόρη, κα Παναγούλα Ρουμελιώτου, η εγγονή, κα Κατερίνα Ρουμελιώτου και η δισέγγονη, κα Έλενα Σκουλαρίκου.
Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να καθιερωθεί Ετήσια Βράβευση Μανιάτισσας Μητέρας, πλησίον της εορτής της Μητέρας, ως μια συμβολική αναγνώριση της προσφοράς της.
  
 *** Θαυμάστε από θαλάσσης τη Μεσσηνιακή Μάνη και τα βενετσιάνικα κάστρα
        Την ευκαιρία να γνωρίσουν μιαν άλλη πλευρά της Μεσσηνίας θα έχουν επισκέπτες και κάτοικοι της περιοχής αυτό το καλοκαίρι, με το σκάφος «Ρότα ΙΙ» του κ. Πάνου Γεωργακόπουλου, το οποίο πολύ σύντομα ξεκινά ημερήσιες θεματικές εκδρομές.
Ήδη έχει καταρτισθεί πρόγραμμα για μια εκδρομή στη Μεσσηνιακή Μάνη και άλλη μία στα βενετσιάνικα κάστρα.
Το «πλωτό έπιπλο», όπως έχει χαρακτηρισθεί ο συγκεκριμένος τύπος σκάφους λόγω της πολυτελούς επένδυσής του με ξύλο, κατασκευάσθηκε το 1958 στην Ολλανδία και ανήκει στην κατηγορία «gentleman’s boat». Κατασκευάσθηκαν συνολικά 160 σκάφη, κι αυτό είναι το 135Ο και το μοναδικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Η ιστορία του, δε, λέει ότι προοριζόταν για Έλληνα εφοπλιστή και γι’ αυτό έχουν προσεχθεί ιδιαίτερα οι λεπτομέρειες.
 
 
  Δύο εκδρομές
Μεσσήνιος ο κ. Γεωργακόπουλος, όπως είπε μιλώντας στο «Θάρρος», πάντα θαύμαζε τη Μεσσηνία και επιθυμία του είναι να γνωρίσουν όλες τις πλευρές της κάτοικοι αλλά και επισκέπτες του νομού.
Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο το «Ρότα ΙΙ» θα ξεκινήσει δύο ημερήσιες εκδρομές την εβδομάδα. Η πρώτη στη Μεσσηνιακή Μάνη και η δεύτερη στα βενετσιάνικα κάστρα. Το πλοίο θα αναχωρεί στις 10.00 το πρωί από το λιμάνι της Καλαμάτας και θα επιστρέφει περίπου 8 ώρες μετά. Θα κάνει και ένα, δύο αγκυροβόλια, ώστε οι επιβάτες να μπορούν να κάνουν μπάνιο, ενώ θα είναι δυνατό να ταξιδεύουν 46 άτομα (συν 3 άτομα πλήρωμα).
Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη για πραγματοποίηση και μιας βραδινής εκδρομής, η οποία θα ξεκινά λίγο πριν από το ηλιοβασίλεμα, ενώ θα οργανώνονται και βραδινές ρομαντικές εκδρομές με ζωντανή μουσική.
Οι τιμές θα ανακοινωθούν σύντομα και, όπως είπε ο κ. Γεωργακόπουλος, αυτές θα είναι ρεαλιστικές.
  Άνετοι χώροι
Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα χρονοναύλωσης του σκάφους, αν κάποιος θέλει να κάνει μερικές ημέρες διακοπές μόνος του, ή ναύλωσης για ένα ρομαντικό δείπνο, ένα πάρτυ ή μια φωτογράφηση.
Στο σκάφος υπάρχουν άνετοι χώροι, ειδικός χώρος για ηλιοθεραπεία, άνετη πλατφόρμα για να μπορούν να κάνουν μπάνιο και ηλικιωμένα άτομα, καθώς και ένα εξωλέμβιο σκάφος για θαλάσσια παιχνίδια.
Στην παρατήρηση του «Θάρρους» πως έχουν γίνει κι άλλες παρόμοιες προσπάθειες στο παρελθόν, χωρίς όμως θεματικά αποτελέσματα, ο κ. Γεωργακόπουλος σχολίασε: «Πιστεύω πως πρέπει να υποστηρίζεις αυτό που κάνεις και υπάρχουν πολλές παράμετροι γι’ αυτό. Ο κόσμος δε θέλει προχειρότητες. Απευθυνόμαστε και σε μεγάλες ηλικίες και έχουμε προνοήσει για τις ανέσεις που πρέπει να υπάρχουν. Δεν υπάρχει τίποτα πρόχειρο σε εμάς. Πρέπει να δώσεις στον επιβάτη να καταλάβει ότι αυτό το σκάφος γίνεται για μερικές ώρες δικό του. Να τον κάνεις εκείνες τις ώρες να νιώσει άρχοντας και πλοιοκτήτης μέσα στο σκάφος». Της Βίκυς Βετουλάκη

***Φωτιά στο κέντρο της Καλαμάτας (Φωτογραφίες και βίντεο)
    Φωτιά ξέσπασε πριν μερικά λεπτά στην οδό Χρυσάνθου Παγώνη, όταν έπιασαν φωτιά σκουπίδια που είχαν πετάξει ασυνείδητοι σε σημείο που απαγορεύεται ενώ υπήρχε κάδος 5 μέτρα μακριά και παρά τα σημειώματα συνέχιζαν να πετούν.
Από την φωτιά κινδύνεψε ένα αυτοκίνητο, ενώ υπήρχε ακριβώς διπλά ένα οικόπεδο γεμάτο ξερά χόρτα. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και αποφύγαμε τα χειρότερα.
Video: 
 
*** Νεκρός αστυνομικός από πυρά δραπετών των φυλακών Τρικάλων
         Ένας αστυνομικός έχασε τη ζωή του από τα πυρά που άνοιξαν εναντίον του δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Δίστομο. Οι δραπέτες διέφυγαν με το όχημα της ΕΛ.ΑΣ., που φέρει συμβατικές πινακίδες. Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολυθεί εναντίον τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέντε δραπέτες των φυλακών Τρικάλων ακινητοποίησαν, υπό την απειλή όπλου, αστυνομικούς που επέβαιναν σε όχημα της ασφάλειας και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο.
Κατά τις πληροφορίες, κάποιος από τους δράστες άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι ένας από τους αστυνομικούς.
Ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά σε αρτηρία του ποδιού, με αποτέλεσμα να καταλήξει από ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε.Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.Newsroom ΔΟΛ

*** Πανελλαδικές 2013: Την Παρασκευή οι βαθμολογίες των υποψήφιων         
            Αγωνία τέλος για 100.000 μαθητές που πήραν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις φέτος. Το μεσημέρι της Παρασκευής 21 του μήνα θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες στα λύκεια όλης της χώρας και στο διαδίκτυο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο ολοκληρώνεται η διαδικασία της βαθμολόγησης. Θα χρειαστούν ακόμη δύο ημέρες για τους τελευταίους ελέγχους και τη μεταφορά και την Παρασκευή οι βαθμολογίες των πανελλαδικών θα δημοσιοποιηθούν.
Στη μία το μεσημέρι θα αναρτηθούν στα σχολεία όλης της χώρας ενώ ταυτόχρονα οι υποψήφιοι θα μπορούν με τον οκταψήφιο κωδικό τους να μπαίνουν στη σελίδα του υπουργείου Παιδείας στο internet (minedu.gr) να βλέπουν τις βαθμολογίες.
Το επόμενο στάδιο θα είναι η κατάθεση των μηχανογραφικών, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για την προθεσμία κατάθεσής τους. newsit.gr

*** Η Ιωάννα Παρασκευοπούλου με τις "Τραχίνιες" στην Επίδαυρο
       
Μια ακόμα επιτυχία για την Καλαματιανή Ιωάννα Παρασκευοπούλου που ξεκίνησε από τις σχολές της ΔΕΠΑΚ και κατάφερε να κατακτήσει τον χώρο του χορού.
Έτσι λοιπόν έφθασε η ώρα η Ιωάννα να χορέψει και στην Επίδαυρο.
Η συγκλονιστική τραγωδία "Τραχίνιες" με θέμα το απόλυτο πάθος της Διηάνειρας για τον Ηρακλή και τις ακραίες συνέπειές του θα ανέβει από το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 9 & 10 Αυγούστου.
H τραγωδία του Σοφοκλή παρουσιάζεται για δεύτερη μόλις φορά στο Εθνικό Θέατρο – η πρώτη ήταν το 1970 σε σκηνοθεσία Αλέξη Σολομού.
Περίληψη
Στην Τραχίνα η ερωτευμένη Διηάνειρα περιμένει με αγωνία την επιστροφή του Ηρακλή. Κι ενώ πλημμυρίζει με χαρά όταν ο κήρυκας Λίχας της ανακοινώνει ότι ο Ηρακλής επιστρέφει σώος και νικητής, βυθίζεται στη θλίψη όταν μαθαίνει ότι ο άντρας της είναι ερωτευμένος με τη νεαρή και όμορφη κόρη του Ευρύτου Ιόλη που βρίσκεται ανάμεσα στις σκλάβες. Απελπισμένη, θυμάται το αίμα που της είχε δώσει ο Κένταυρος Νέσσος για να το χρησιμοποιήσει σαν ερωτικό φίλτρο που θα μπορούσε να ξυπνήσει και πάλι την αγάπη του Ηρακλή. Ποτίζει με το αίμα έναν χιτώνα και τον στέλνει δώρο στον Ηρακλή να το φορέσει στις θυσίες που θα κάνει πριν έρθει στη πόλη. Το αίμα όμως είναι ποτισμένο με το δηλητήριο της Λερναίας Ύδρας και λιώνει πάνω στις σάρκες του Ηρακλή όταν έρχεται σε επαφή με το φως και τη φωτιά. Τις φριχτές υποψίες της Διηάνειρας επιβεβαιώνει ο γιος της Ύλλος λέγοντάς της πως ο Ηρακλής αργοπεθαίνει με τρομερούς πόνους και έρχεται στην Τραχίνα. Η Διηάνειρα δεν θα τον δει ποτέ – αυτοκτονεί στο νυφικό της κρεβάτι ενώ ο Ηρακλής παραδίδεται στο θάνατο γνωρίζοντας πια πως όλοι οι παλιοί χρησμοί έχουν επαληθευτεί.
Συντελεστές
Απόδοση - Σκηνοθεσία: Θωμάς Μοσχόπουλος
Σκηνικά – κοστούμια: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου
Μουσική: Κορνήλιος Σελαμσής
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Κίνηση: Χρήστος Παπαδόπουλος
Μουσική διδασκαλία: Μελίνα Παιονίδου
Βοηθός σκηνοθέτη: Άννα Μιχελή
 Διανομή (με σειρά εμφάνισης)
Διηάνειρα: Άννα Μάσχα
Τροφός: Φιλαρέτη Κομνηνού
Ύλλος: Θάνος Τοκάκης
Κορυφαία: Άννα Καλαϊτζίδου
Άγγελος, Γέρων: Κώστας Μπερικόπουλος
Λίχας: Γιώργος Χρυσοστόμου
Ιόλη: Ελένη Μπούκλη
Ηρακλής: Αργύρης Ξάφης
 Χορός: Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Δάφνη Δαυίδ, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Αμαλία Κοσμά, Χαρά Κότσαλη, Ελίνα Μάλαμα, Ηρώ Μπέζου, Νάνσυ Μπούκλη, Ειρήνη Μπούνταλη, Σεβίλλη Παντελίδου, Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Μαρίνα Σάττι, Καλλιόπη Σίμου, Αγγελική Τρομπούκη
 Μουσικοί: Guido de Flaviis (Σαξόφωνα), Θοδωρής Βαζάκας (Κρουστά), Γιώργος Σκριβάνος (Φλάουτα)

*** ΜΙΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  ΔΙΑΔΡΟΙΜΗ  -  εκδρομή  στην ΑΙΓΙΝΑ  μέσα από 30 τριάντα ερασιτεχνικά Βίντεο :
057 Αγία  Μαρίνα  Αίγινας  16 -  06 -   2013: http://youtu.be/H1judjzWWhg ,
062 ΑΙΓΙΝΑ  2013  από Άγιο Νεκτάριο   Κυριακή 16-06-  2013¨: http://youtu.be/zwLxId1JQ9Q ,

059 Αίγινα  διαδρομή  2013¨:http://youtu.be/T-mDvP9fQzI
060 ΑΙΓΙΝΑ  Άγιος  Νεκτάριος  2013¨: http://youtu.be/OPPx2PQb_rg 

058 ΑΙΓΙΝΑ  Αγία  Μαρίνα  2013¨: http://youtu.be/Qc0br5cPDK4 
015 Πειραιάς   Αίγινα  αποβίβαση από «ΦΟΙΒΟ¨» τουριστικό Αφοί  Α-Γ/Φ-Δαβίλα τούρς  λεωφορείο 16=06- 2013¨: : http://youtu.be/1RJhbE1mACk

 033 Άγιος Νεκτάριος  τάφος  Αίγινα  2013: http://youtu.be/9dOWusruGAg ,
032  ΑΙΓΙΝΑ ΑΓΙΟΣ  ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ  Ι Ναοί  αγίου 2013¨: http://youtu.be/rbZzJl2VGWg ,

031 Ι  .  Μονή Αγ.   Νεκταρίου  Αίγινα  2013: http://youtu.be/2tdEhUdBPB0 ,

10- 009 Αίγινα  ταξίδι πλοίο  2013  : http://youtu.be/p5z27Cw631Y  ,
010 Γλάροι ταξίδι Αίγινα 2013: http://youtu.be/b4bG0ZZi_f4 ,

012 Νησί Αίγινας 2013: http://youtu.be/qsxhGJF1r8E ,
013 Πειραιάς Αίγινα πλησιάζοντας 2013: http://youtu.be/JN6dPaI5pdE ,

024 ΑΙΓΙΝΑ λιμάνι 2013: http://youtu.be/PS8Zs4xGQ0M ,
025  ΑΙΓΙΝΑ  16   06     2013: ;’ http://youtu.be/LLe0n8_1r1U ,

026  Αίγινα  αφήγηση   Αθανασίας  Α  Δ   2013: http://youtu.be/Cld5Ef3ZAu0 ,
  027 Άγ Νεκτάριος αφήγηση Αίγινα 2013: http://youtu.be/swbaASmb1pc ,
     030 AGIOS NEKTARIOS AIGINA 2013: : http://youtu.be/yAztyoEijkQ ,
028 AIGINA 16 06   2013: http://youtu.be/WgnnDjW_xsg ,
  20- o39 Agina tafos 2013 Agios Nektarios Μητροπολίτης Ιερόθεος Ύδρας και …: http://youtu.be/LiTywNUHg0o ,
~~      Egina 2013 Ag, Nektarios: http://youtu.be/XqBPRn1rW7M ,
046 Ιερό  Αφέας  Αίγινα  2013: http://youtu.be/u-AjPYzTo2w ,
038 Ι Ν  Αγ  Νεκταρίου  Αίγινα  νέος  2013: http://youtu.be/cKzs4O6QzQs ,

044 Αγία  Μαρίνα  2013  Διαδρομή: : http://youtu.be/uR-5pa3qTHw ,

037 Άγιος  Νεκτάριος  Αίγινα  2013: http://youtu.be/q2HCchnIVhY ,

043  Αγ   Μαρίνα  Αίγινα  Διαδρομή  2013: http://youtu.be/068KAhg3jpU ,

~* Διαδρομή Αφαία  Αγ   Μαρίνα  Αίγινας  2013: http://youtu.be/sGDndMbp9Bk  ,

~ Αγία  Μαρίνα  Αίγινας  16 -  06 -  2013: http://youtu.be/NxmWcAJKPjk ,

~ 056 Αγία  Μαρίνα  διαδρομή  2013: http://youtu.be/0lwQBvLBy4s  ,
 
 30 - ~ 045  ΑΦΑΙΑ Αίγινας  Διαδρομή  2013:   http://youtu.be/-15Jh4DmZkg ,
****
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΝΙΟΥ  2013 :
*
http://snsarfara.blogspot.gr/2013/05/01-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 01 Ιουνίου 2013.-
*
http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/06/03-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 03 Ιουνίου 2013 .-
*
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/06/03-2013.html  ,  Μιά νέα ζωή ...αρραβώνες ..δυό νέων ανθρώπων ... Δευτέρα 03 Ιουνίου 2013 ,  To Σάββατο 01 Ιουνίου 2013 στην όμορφη Καλαμάτα Μεσσηνίας .-
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/06/2-2013.html , Διαδρομές στο Βασιλικό κτήμα Τατοϊου Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 : Δευτέρα 03 Ιουνίου 2013.-                                                                                                 ~  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/06/04-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 04 Ιουνίου                                                       ~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/06/05-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  05  Ιουνίου  2013 .-~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/06/06-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  06   Ιουνίου   2013.-
 http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/06/07-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  07 Ιουνίου  2013.-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/06/08-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 08 Ιουνίου 2013.-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Κυριακή 09 Ιουνίου 2013.-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/06/10-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 .-
~  http://snsarfara.blogspot.gr/2013/06/10-2013.html , Το Δευτεριάτικο  αγιάζι της ενημέρωσης 10  Ιουνίου  2013.-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/06/11-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  11 Ιουνίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/06/12-2013.html , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη   12  Ιουνίου  2013.-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/06/12-2013.html ,, Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013.-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/06/13-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημέρωσης  Πέμπτη  13  Ιουνίου  2013.-
~  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/06/14-2013.html , Άμεση ενημέρωση στο  αγιάζι μας Παρασκευή  14  Ιουνίου  2013 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/15-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 15 Ιουνίου 2013.-

~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/06/17-2013.html , Κυριακή στην Αίγινα , Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013.-
~  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/06/17-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημέρωσης Δευτέρα  17  Ιουνίου  2013 .-
 **  ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  

  ~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-  
 ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: