ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 66-51(27-36)

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ  66-51(27-36)

Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Στο Αγιάζι του Σαββατο-Κύριακου 28, 29 Μαϊου 2011 , Tα Ανέκδοτα της ημέρας *

ΣΤΟ ΑΓΙΑΖΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :
~* Τέλος στα σενάρια περί εκλογών και συγκυβέρνησης.....
Μετά από την τετράωρη σύσκεψη στο κάλεσμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας όλων των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων της Ελληνικής Βουλής .
** Η Συνένεση ... έγινε  αδιάλακτη ασυνενοησία ... γιά τις πολυθρόνες και μόνο , κι ΄ όχι για το καλό της πατρίδας μας !!!!
** Ήπιο πολιτικό κλίμα χωρίς συναίνεση

*Η κοινή ρότα προς το λιμάνι της συναίνεσης δεν αναδείχτηκε από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, ωστόσο ο πρωθυπουργός τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση θα τιμήσει στο ακέραιο την ευθύνη για έξοδο της χώρας από την κρίση.

* Πουλά όλες τις μετοχές ο Γιάννης Βαρδινογιαννης
*
* Την απόφαση του να αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει λάβει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ο οποίος θα συμμετέχει με ποσοστό 30% στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι να βρει αγοραστή.
* Διατεθειμένος να αποχωρήσει μία και καλή από τον Παναθηναϊκό είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου.

* Ο ισχυρός άνδρας του "Τριφυλλιού" έχει κουραστεί με την κατάσταση που υπάρχει γύρω από την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί ξανά στο μέλλον.
* Όπως αναφέρει η Sportday ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν θέλει να παραχωρήσει μόνο το 25%, αλλά ολόκληρο το ποσοστό του που ανέρχεται στο 54%.
* Μέχρι να συμβεί αυτό όμως δεν θα αφήσει στη μοίρα της την ομάδα και θα συμμετέχει κανονικά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με ποσοστό ύψους 30% όπως ακριβώς έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό.
* Η απόφαση του δεν αλλάζει με τίποτα και πλέον έχει αρχίσει ένα κύκλος επαφών με ανθρώπους που μπορούν να αγοράσουν τον Παναθηναϊκό. Πότε και αν προχωρήσει η υπόθεση κανείς δεν γνωρίζει.-

** ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σαββάτου 28/5/2011  :
Στο Γουέμπλεϋ  του Λονδίνου : Τελικός στο  Ευρωπαικό ΤσάμπιονΛίγκ :
~ * Μάτσεστερ Γιουνάϊτεντ - Μπαρτσελώνα  3-1  , ( 1-1 ).-  Τα γκόλ  : 27΄Πέντρο , 34 ΄ Ρούνεϊ , 54΄Λεονέ Μέση , 64΄ Νταβίντ Βίγια ,   .- Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  κατακτά τρία 3 συνεχόμενα τρόπαια , στα εξ  6 τελευταία χρόνια !
**** Αθλητική  Κυριακή  29  Μαϊου  2011 :
* Μία ενδεκάδα του  Παναθηναϊκού στον αέρα  :
~
** Έντεκα ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρίσκονται στον αέρα, καθώς αρκετά συμβόλαια ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες, πολλοί παίκτες έχουν δικαίωμα να υπογράψουν σε άλλη ομάδα τον ερχόμενο Δεκέμβρη και μέσα σε όλα η διοίκηση των πράσινων ψάχνει έσοδα από πωλήσεις.
** Η καινούργια σεζόν δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τις προηγούμενες τρεις όπου είχαμε τη λεγόμενη πολυμετοχικότητα, καθώς οι μέτοχοι της ομάδας τα "έσπασαν" μεταξύ τους και άφησαν πίσω τους μόνο θρύψαλα και ένα νταμπλ.-
** Η σκληρή πραγματικότητα λοιπόν λέει πως αν η οικογένεια Βαρδινογιάννη, και όσοι μέτοχοι ενδιαφέρονται ακόμα, δεν βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, τότε ο Παναθηναϊκός θα περάσει σε μία δύσκολη φάση.
* Έτσι φτάσαμε σε αυτή την κρίσιμη εβδομάδα όπου η διοικούσα επιτροπή θα πρέπει να λάβει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας, αρχίζοντας από τον προπονητή, συνεχίζοντας με τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών και καταλήγοντας στο ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.
* Η λογική μέχρι στιγμής αναφέρει πως όλοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους και σε περίπτωση που έρθει μία ικανοποιητική πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ, τότε θα παραχωρηθούν. Είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα;
***Μία ενδεκάδα παίκτες
* Αρκετοί ποδοσφαιριστές που μπορούν, θεωρητικά, να φέρουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας έχουν συμβόλαια που ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες και άλλοι σε ένα χρόνο.
* Αυτοί του τα συμβόλαια τους τελειώνουν σε λίγες ημέρες:
* Κοτσόλης: Έδειξε καλά στοιχεία και ίσως ανανεώσει. Αν δεν ζητήσει πολλά.
* Λουίς Γκαρσία: Μία του ύψους μία του βάθους. Αν μείνει θα πάρει ελάχιστα.
* Ζιλμπέρτο Σίλβα: Ήδη ταξιδεύει σε νέες πολιτείες. 3 εκ. ευρώ λιγότερα.
*** Αυτοί του τα συμβόλαια τους τελειώνουν το 2012:
* Τζόρβας: Έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα, στη συνέχεια είπε ότι είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν.
* Σαριέγκι: Τίμιος, εργατικός, αλλά κακή σεζόν. Ευτυχώς αμείβεται με λίγα χρήματα.
* Καντέ: Παίρνει αρκετά χρήματα(κοντά στις 750.00 ευρώ) και η αλήθεια είναι πως δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Ίσως γίνει πρόταση μείωσης ή ακόμα και πώλησης.
* Σπυρόπουλος: Πτωτική πορεία. Τα αριστερά μπακ σπανίζουν, ίσως όμως έκλεισε ο κύκλος του στον Παναθηναϊκό. Είναι προς πώληση.
* Σιμάο: Με τα όσα έγιναν τον τελευταίο χρόνο δεν μπόρεσε να εξελιχθεί. Αν έρθει καλή πρόταση θα φύγει, αλλιώς θα ανανεώσει.
* Καραγκούνης: Θα του γίνει πρόταση για μείωση των αποδοχών του. Ενδεχόμενο πώλησης δεν υπάρχει καθώς έχει κλείσει τα 34 χρόνια. Είναι καλός παίκτης όμως και "δάσκαλος" σε περίπτωση που έρθουν αρκετοί νεαροί.
* Νίνης: Δύσκολη περίπτωση. Ή θα ανανεώσει και θα γίνει προσπάθεια να χτιστεί ομάδα πάνω του ή θα αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι. Πρέπει να δουλέψει και ο ίδιος πιο σκληρά.
* Χριστοδουλόπουλος: Του ύψους και του βάθους. Αν μείνει θα μείνει με τα ίδια χρήματα, αλλιώς θα πουληθεί.
** Δυσκολίες...
* Μην σας ξεγελάνε με τα όσα ακούτε. Οικονομικά παντού υπάρχει πρόβλημα, απλά εμείς είμαστε στο μάτι του κυκλώνα αυτή τη στιγμή. Έτσι δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να δώσει αρκετά χρήματα για παίκτες που μπορούν να τους αποκτήσουν σε έξι μήνες χωρίς να δώσουν ευρώ(-δραχμή) ή έστω λίγα χρήματα.
* Η διοικούσα επιτροπή λοιπόν θα πρέπει να πάρει πολύ σοβαρές αποφάσεις μέσα στην εβδομάδα. Χωρίς χρήματα εξάλλου οι επιλογές είναι μετρημένες. Εσείς τι θα κάνατε στη θέση τους;

** Στα Πλεϊ οφ της Α1  στο Ελληνικό πρωτάθλημα Μπάσκετ  Κυριακή  29 /5 /2011  , Pleyoff : 2ος   αγώνας :
** Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Πειραιώς  78-66 .- ^
Tα δεκάλεπτα : 12-19 , ( 37-43 ) , 60-58 , 78-66 .-  
** O 1ος αγώνας 75-70  στην έδρα του Ολυμπιακόυ  , υπέρ  του Παναθηναϊκού  .-
** Άρης Θεσσαλ.  -  ΠΑΟΚ  Θεσσαλ.  73-70  .- ^ ( 2ος αγώνας ) .-
** Στον 1ο πρώτο αγώνα την νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με  76-74 .-

* http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=319711&cid=122 :  Ενδιαφέρον  άρθρο ! Δρ Νικόλαος Σπιτάλας, Πρόεδρος ΣΥΓΑΠΑ  :  http://spitalas.blogspot.com/   .-
**** Tα Ανέκδοτα της ημέρας :

**.-  Στον  οδοντίατρο .- 
 Πρωί στο Ιατρείο του , ο οδοντίατρος παίρνει τον πρωινό  του καφέ , για να ξυπνίσει και να αρχίσει την εργασία του . –
 Απότομα , ανοίγει η πόρτα του οδοντιατρείου , και μπροστά στον οδοντίατρο βρίσκεται μια αρκετά όμορφη κυρία , που έξαλλη ,αλλά πολύ γλυκά και τρυφερά , λέει φωναχτά στο γιατρό . :
Γιατρέ μου , από πίσω με πέθανε !… υποφέρω πάρα πολύ  !, σώσε με !.
Ο οδοντίατρος ξαφνιασμένος !, χωρίς να καταλάβει περί τείνους πρόκειται , και πηγαίνοντας το μυαλό του , στο πονηρό για την όμορφη κυρία , ανασηκώνεται προχωρώντας προς την όμορφη κυρία με πονηρό σκοπό , Αφού καλά – καλά δεν έχει ξυπνήσει ….
Και η κυρία σε παρακαλώ γιατρέ μου , σε λέω για την οδοντοστοιχία που με χτυπά , στο πίσω μέρος της υπερώας μου .- 
 Ο οδοντίατρος αναδιπλώνεται , και τροχίζοντας με τον τροχό τη μασέλα της κυρίας , την αλαφρώνει από τον πόνο .-
*
** Στο  Οδοντιατρείο (2) :
 ― Στο οδοντιατρείο , όπως και στο προηγηθέν περιστατικό , ένα άλλο πρωινό , έρχεται μια άλλη πιο όμορφη κυρία και πιο νέα και μπαίνοντας απρόσμενα στο οδοντιατρείο , μπροστά στον οδοντίατρο και δίπλα , άφοβα και χωρίς πονηράδα , λέει στον οδοντίατρο : 
  Γιατρέ μου σε παρακαλώ σφιχτά μου, να χαρείς ότι αγαπάς, …- Υποφέρω πάρα πολύ . Κάνε μου κάτι … !  -
Ο οδοντίατρος πηγαίνει να της σφίξει τα… στήθια
Τότε η κυρία….για την μερική οδοντοστοιχία μιλάω γιατρέ μου , να μου σφίξεις τα αγγυστράκια . - 
 Ο οδοντίατρος αναδιπλώνετε , της φτιάχνει τη μερική οδοντοστοιχία ,….και η όμορφη κυρία φεύγει γλιτώνοντας από άλλες ερωτικές φασαρίες .-
*

** Οδοντιατρείο (3) :
ΣΤΟ ιατρείο ,  μια δέκα-επτάχρονη όμορφη κοπελίτσα , με πάρα πολύ φόβο λέει αυθόρμητα στον οδοντίατρο .-
 Γιατρέ μου σε παρακαλώ να μου τη βάλεις απαλά και γλυκά όπως προχθές την έβαλες και στην Μαρία .- Η κοπελιά μιλούσε για τη ανέσα.- 
 Ο οδοντίατρος κάπως αργοπορημένα κατάλαβε και έκανε την ένεση , αφήνοντας την πονηρή του σκέψη για κάποια άλλη κοπελιά που ίσως να τα ήθελε .-

**―Πάει ένα ανδρόγυνο στο γιατρό . Παίρνει το λόγο η γυναίκα και λέει .: - Γιατρέ μου έχουμε ένα πρόβλημα ; - Τι πρόβλημα , κυρία , έχετε ; - Ξέρεται γιατρέ μου εγώ και ο άντρας μου είμαστε παντρεμένοι είκοσι 20 χρόνια .- Συγχαρητήρια , αλλά πιο είναι το πρόβλημα ; .-Όταν ξυπνήσω το πρωί ορμάω στον άντρα μου , τον βάζω κάτω , τον φιλάω , και κάνουμε έρωτα .-Δεν βλέπω το πρόβλημα . Θαυμάσια , λίγα ζευγάρια μετά από τόσα χρόνια γάμου , διατηρούν τόση έντονη σεξουαλική ζωή , αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα έλεγα , ότι κάτι είναι το ανησυχητικό . – Δεν τέλειωσα γιατρέ μου , . Όταν επιστρέφει ο άντρας μου από τη δουλειά μου , κάνουμε πάλι τα ίδια .- Με εκπλήσσει όμορφή μου κυρία , η σεξουαλική σας δραστηριότητα σε αυτή την ηλικία , αλλά σίγουρα δεν θα ανησυχούσα .- Πολλά ζευγάρια θα είναι σαν και εσάς .- - Μα δεν τέλειωσα γιατρέ μου . Όταν ο άντρας μου το βράδυ επιστρέφει από τη δουλειά , τα ίδια γίνονται , πριν πέσουμε να κοιμηθούμε , το ίδιο , τη νύχτα ξυπνάμε . τα ίδια , το πρωί ξυπνάμε τα ίδια , πριν και μετά τον καφέ , πάλι τα ίδια .- Γιατρός : Οφείλω να ομολογήσω ότι τέτοια περίπτωση , δεν έχω ξανακούσει ….Είναι ωραίο και φυσικό , καμιά ανησυχία , συνεχίστε …-Ο άνδρας : Δεν τέλειωσε γιατρέ μου , Εγώ φεύγω για τη δουλειά , έρχεται ο γαλατάς πάλι τα ίδια , ο μπακάλης , ο υδραυλικός , ο αρτοποιός , ο τεχνίτης , κ.τ.λ. ..τα ίδια .-
- Γιατρός :- Ααα , !. Εσύ κυρία μου είσαι άρρωστη .! – Γιατρέ μου δεν είμαι πουτάνα,!!,,
Άρρωστη είμαι ! κλαίγοντας .- Βλέπεις Γιώργο , ! Δεν είμαι πουτάνα , άρρωστη είμαι η κακομοίρα ! Α Ρ Ρ Ω Σ ΤΗ !.-


 ** Η εξομολόγηση μιάς καθολικής γυναίκας :
Μία καθολική γυναίκα πάει να εξομολογηθεί.
(Η εξομολόγηση στους καθολικούς ναούς γίνεται σε κλειστά παραβάν με διαφορετική είσοδο του παπά και του πιστού).
-Παπά μου αμάρτησα....
-Εξομολογήσου τέκνων μου και ο Θεός θα σε συγχωρέσει.
-Να, τις προάλλες βγήκα ραντεβού με έναν άντρα και .... μου έπιασε το χέρι.
-Το χέρι; Ανοίγει ο παπάς το ευρετήριο, ψάχνει στο (Χ). Το βρίσκει. Γυρίζει προς στην κοπέλα και λέει:
-Μία μετάνοια και δύο προσευχές και ο Θεός θα σε συγχωρέσει.
-Παπά μου, ο άντρας όμως μετά άφησε το χέρι μου και μου έπιασε το βυζί.
-Το βυζί; Ανοίγει ο παπάς το ευρετήριο, ψάχνει στο (Β). Το βρίσκει. Γυρίζει προς στην κοπέλα και λέει:
-Δύο μετάνοιες και τρεις προσευχές και ο Θεός θα σε συγχωρέσει.
-Παπά μου συγχώρα με. Δεν σταμάτησε εκεί. Μετά το χέρι κατέβηκε και μου χάιδεψε το μ***ί.
- Το μ***ί;   Ανοίγει ο παπάς το ευρετήριο, ψάχνει στο (Μ). Το βρίσκει. Γυρίζει προς στην κοπέλα και λέει:
-Τέσσερις μετάνοιες και επτά προσευχές και ο Θεός θα σε συγχωρέσει.
-Μετά παπά μου δεν άντεξα και εγώ γιατί είχα πολλές κάψες και γονάτισα και του πήρα πίπα.
-Πίπα; (Επαναλαμβάνει ο παπάς με έκπληξη), και ανοίγει το ευρετήριο να ψάξει την λέξη "πίπα". Δε βρίσκει τίποτα. Μήπως την έχουνε, σκέφτεται, σαν "πεοθηλασμός". Ψάχνει πάλι αλλά και πάλι μάταια. Έκανε ακόμα δύο - τρεις προσπάθειες να βρει την τιμωρία για την "πίπα", αλλά πουθενά.
Εκείνη την ώρα έξω από το παραβάν της εξομολόγησης περνούσε ο πατέρας Ακάκιος. Όταν τον αντιλήφθηκε ο παπάς της εξομολόγησης, ανοίγει την κουρτίνα και του λέει:
-Πατέρα Ακάκιε για την "πίπα" τι δίνουμε;
-Αν είναι καλή 15 ευρώ

** ** H στάση…. ξυλουργός !!!
Ήταν ένα ζευγάρι παντρεμένοι πολλά χρόνια. Το έκαναν κάθε μέρα αλλά η γυναίκα παραπονιόταν στον άντρα ότι βαρέθηκε τις ίδιες στάσεις. Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια.
Προβληματισμένος ο σύζυγος πάει στη δουλειά και άρχισε να σκέφτεται τι να κάνει για να ικανοποιήσει τη γυναίκα του. Μετά από 6 ώρες την παίρνει τηλέφωνο και της λέει:
- Γυναίκα βάλε τα πιο ωραία εσώρουχα που έχεις! Έχω τρελά σχέδια για απόψε… Βρήκα καινούργια στάση! Λέγεται η στάση του ξυλουργού!
Ετοιμάζεται η γυναίκα, βάζει τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα. Έρχεται ο άντρας, τη ρίχνει στο κρεβάτι… το κάνουν… τελειώνουν και γυρνάει ο άντρας προς τη γυναίκα:
- Σου άρεσε;
Κι η γυναίκα:
- Μα άντρα μου… πάλι τα ίδια κάναμε! Ποιά στάση του ξυλουργού μου έλεγες;
- Καλά μωρή! Το μολυβάκι στο αυτί δεν το είδες;

**     Καφενείο : 
Ήταν δυο παππούδες στο καφενείο . Φέρνει ο ένας ένα παλιό πικάπ,  και προσπαθεί να το κρεμάσει στον τοίχο .- 
Πρόσεχε θα σου πέσει το πικάπ λέει ο άλλος πάππους . 
*Μη φοβάσαι είναι στέρεο stereo ./ / -


*
** Το τυρί και οι τρύπες :
Μια φορά πήγε ένας σε ένα εστιατόριο .- 
*  Ξαφνικά φωνάζει στο γκαρσόν . 
* Γκαρσόν δεν μου αρέσει το τυρί , επειδή έχει τρύπες . –
* Και το γκαρσόν .- Καλά φάε το τυρί και άφησε τις τρύπες .-  


**

** Ο πανικός "σήκωσε" τις μικροκαταθέσεις ..έγινε χθές στην πόλη της Καλαμάτας :
* ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΛΟΓΩ ΦΗΜΩΝ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ
* Τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και κορυφώθηκαν χθες σε αρκετά τραπεζικά υποκαταστήματα της πόλης, καθώς σχηματίστηκαν ουρές από αποταμιευτές που περίμεναν υπομονετικά με τις αστυνομικές ταυτότητες ανά χείρας για να «σηκώσουν» μερικές χιλιάδες ευρώ, με σκοπό να τα «σώσουν» από την υποτιθεμένη επιστροφή στη δραχμή.
* Τραπεζικοί κύκλοι υπογράμμισαν στο «Θάρρος» ότι επανήλθε τις τελευταίες ημέρες η ανυπόστατη φημολογία περί εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, με αφορμή αυτή τη φορά την προοπτική το ΔΝΤ να μην εκταμιεύσει την πέμπτη δόση του δανείου προς τη χώρα μας.
* Όπως σημειώνουν σχετικά, είναι απίστευτο με πόσο μεγάλη ταχύτητα διαχέεται σε μεγάλη μερίδια του πληθυσμού μία γελοία φήμη, ενώ χαριτολογώντας έλεγαν ότι δε θα τους φανεί παράξενο, αν υπάρξει κύμα ληστειών τις επόμενες ημέρες.
* Η κατάσταση επιδεινώθηκε χθες Παρασκευή, προφανώς εν όψει του Σαββατοκύριακου, καθώς, όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν οι υποτίθεται «ψυλλιασμένοι» πελάτες των τραπεζών στους συνηθισμένους σε τέτοιες καταστάσεις πλέον ταμίες, «οι πτωχεύσεις γίνονται όταν οι αγορές είναι κλειστές».
* Όπως επισημαίνουν τραπεζικά στελέχη που έχουν εικόνα του δικτύου των πιστωτικών ιδρυμάτων, στα καταστήματα προσήλθαν κυρίως μικροκαταθέτες μεγάλης ηλικίας που ζητούσαν να κάνουν ανάληψη των λίγων κεφαλαίων τους, που στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν ξεπερνούσαν τις 10.000 ευρώ.
* Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν ότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζητούσαν να τους δοθούν 200άρικα και 500άρικα, ώστε να μπορούν να τα κρύψουν πιο εύκολα στο σπίτι ή σε άλλο μέρος.

** Μαραθόλακκα
*
Προβληματική η λειτουργία της μονάδας
* Χθες το πρωί είχε προγραμματιστεί επίσκεψη των μελών της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο χώρο επεξεργασίας στη Μαραθόλακκα, προκειμένου να εξεταστεί από πρώτο χέρι η λειτουργία της μονάδας της Ram, αλλά και να γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος από το κομπόστ που παράγεται, με σκοπό να σταλεί στο Πανεπιστήμιο της Θράκης για την πιστοποίησή του σε σχέση με τα βαρέα μέταλλα και κάποιους μικροοργανισμούς.
* Η επίσκεψη αυτή ματαιώθηκε ξαφνικά, αλλά δύο μέλη της Επιτροπής, οι Αντ. Μπαρσίνικας από την Ομάδα Δράσης του Ταϋγέτου και ο εκπρόσωπος του «Δικτύου» Γιάννης Θεοφιλόπουλος, μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης Στ. Μπεχράκη, βρέθηκαν στο χώρο της επεξεργασίας.
*  Σε δηλώσεις του ο τελευταίος τόνισε ότι η εικόνα που αντίκρισαν ήταν «ο κατακλυσμός της περιοχής από χύμα σκουπίδια, ενώ το τύμπανο διαχωρισμού οργανικών στα σύμμεικτα απορρίμματα δε λειτουργούσε, αφού ήταν σκεπασμένο. Έτσι ουσιαστικά δε γινόταν κανένας διαχωρισμός απορριμμάτων.
* Η εικόνα αυτή μεταφέρθηκε στην Επιτροπή κατά τη διάρκεια της τακτικής της συνεδρίασης και αποφάσισε, προκειμένου να πιστοποιήσει τα λεχθέντα, να επισκεφθεί το χώρο της Μαραθόλακκας. Τα όσα περιγράψαμε διαπιστώθηκαν και από τα υπόλοιπα μέλη.
* Η κατάσταση αυτή δημιουργεί ερωτηματικά στο κατά πόσο η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί από κοντά μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Άποψή μας είναι ότι πρέπει να ενταθούν οι έλεγχοι, ώστε να τηρούνται τα όσα έχουν συμφωνηθεί στη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του κ. Ρέντζου και του Δήμου Καλαμάτας. Έχουμε σοβαρά ερωτήματα στο κατά πόσο όλα όσα αναγράφονται εκεί τηρούνται».

** Ποινή φυλάκισης έξι μηνών σε 83χρονο επειδή εξύβρισε δημόσιους υπαλλήλους

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011
* Σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Β'Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, 83χρονος συνταξιούχος για εξύβριση δημοσίων υπαλλήλων, ενώ απαλλάχθηκε ...

**Χρ. Μαλαπάνης
* Παρακολούθηση απαιτεί το Φιλιατρινό φράγμα
** Συνεχής παρακολούθηση και εποπτεία, με παράλληλη επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν, απαιτείται για την κατασκευή του Φιλιατρινού φράγματος, σύμφωνα με όσα είπε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Χρήστος Μαλαπάνης, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην περιοχή εκτέλεσης του έργου ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.-
* Αποζημιώσεις
Ο κ. Μαλαπάνης χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική την επίσκεψη στο Φιλιατρινό φράγμα, στο πλαίσιο διευθέτησης διαφόρων ζητημάτων για την υλοποίησή του. Όπως επισήμανε, το φράγμα έχει αρχίσει να κατασκευάζεται με την τοποθέτηση του υλικού στον πυρήνα του. Επίσης, έχει αρχίσει η κατασκευή του αγωγού εκκένωσης.
* Και πρόσθεσε: «Έχει κλείσει το ζήτημα με τις αποζημιώσεις της ηρτημένης παραγωγής. Υπεγράφησαν τα σχετικά έγγραφα και προωθήθηκαν προς τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων για να πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων. Στις 15 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το Δικαστήριο για τον καθορισμό της προσωρινής τιμής μονάδος στην περιοχή που κατακλύζεται από το φράγμα, τα πρώτα 460 στρέμματα, και προωθείται η διαδικασία για συμπληρωματική απαλλοτρίωση άλλων 100 στρεμμάτων. Μπορούμε να πούμε ότι το φράγμα είναι ένα έργο που προχωράει μέχρι στιγμής ομαλά. Υπάρχουν όμως πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία συνεχώς αναφύονται και πρέπει να επιλύονται».
* Όπως εξήγησε, τα προβλήματα αυτά αφορούν στους δανειοθαλάμους και την εξεύρεση αδρανών υλικών και πρέπει να αντιμετωπισθούν τις προσεχείς ημέρες.
* Σε ό,τι αφορά τη μελέτη των αρδευτικών δικτύων, παρατήρησε ότι αυτή συντάσσεται από τις υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
* «Θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπερασθούν όλα τα προβλήματα και το έργο θα τρέξει ομαλά, ώστε να ολοκληρωθεί μέσα στις συμβατικές του προθεσμίες. Αλλά για να γίνει αυτό, θέλει συνεχή παρακολούθηση και εποπτεία και συνεχή επίλυση των προβλημάτων», σχολίασε καταλήγοντας ο κ. Μαλαπάνης.

** Π. Μπόζος

Απαντά για τη μετακίνηση υπαλλήλου στον Πύργο
Στο θέμα που έχει προκύψει με τη μετακίνηση υπαλλήλου από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Πύργου, απαντά ο διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Πάνος Μπόζος, με αφορμή σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε χθες στο «Θ».
Από την πλευρά του, ο κ. Μπόζος σημειώνει για το θέμα: «Η Διοίκηση δεν εξανάγκασε κανέναν υπάλληλο να κάνει κάτι παράνομο. Απλώς ζήτησα από τους υπαλλήλους να εφαρμόσουν την εγκύκλιο του υπουργού, η οποία λέει σαφέστατα ότι, όταν δεν αρκεί το διοικητικό προσωπικό για την είσπραξη του εισιτηρίου των 5 ευρώ, να απασχολούνται σε αυτή την υπηρεσία και άτομα άλλων ειδικοτήτων.

** Γαργαλιάνοι

Νηπιαγωγός φίμωσε μαθητές με χαρτοταινία;
* Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Γαργαλιάνων μετά την καταγγελία γονέων πως νηπιαγωγός φίμωνε με χαρτοταινία μικρούς μαθητές, τιμωρώντας τους με αυτό τον απαράδεκτο και φρικτό τρόπο... Γονείς, σε συζητήσεις τους, εκφράζουν την οργή και την αγανάκτησή τους για τα μαρτύρια στα οποία φέρεται να υπέβαλε τα βλαστάρια τους η νηπιαγωγός, ισχυρίζονται πως δεν πρόκειται για κάποιο μεμονωμένο περιστατικό, καθώς έχει συμβεί κατ’ επανάληψη, τονίζουν πως, ουσιαστικά, πρόκειται για κακοποίηση των παιδιών τους, τραυματίζοντας βαριά και ανεξίτηλα τις ψυχούλες τους και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της.

** ΤΕΙ Καλαμάτας

* Ορκίστηκαν 201 της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας
* Τα πτυχία τους παρέλαβαν χθες το μεσημέρι, σε επίσημη τελετή ορκωμοσίας που έλαβε χώρα στο καινούργιο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καλαμάτας, 201 απόφοιτοι της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ιδρύματος.
* Πρόκειται για 65 πτυχιούχους του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής, 81 του Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας και 55 του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

**  Φεστιβάλ Χορού

* Εργαστήρια και σεμινάρια αναπόσπαστο στοιχείο
* Στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που φέτος θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 21 Ιουλίου, δίνεται ιδιαίτερο βάρος στα σεμινάρια - εργαστήρια για επαγγελματίες του χορού, προχωρημένους σπουδαστές, αλλά και χορογράφους, ερμηνευτές, ηθοποιούς, ενώ ιδιαίτερη πρόταση αποτελεί ένα εργαστήριο συλλογικής χορογραφικής δημιουργίας, που καταλήγει σε μία παράσταση. H Laura Aris Αlvarez, που έχουμε θαυμάσει επανειλημμένα ως ξεχωριστή ερμηνεύτρια της ομάδας χορού Ultima Vez / Wim Vandekeybus, θα διδάξει φέτος στο Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με τίτλο «Πηγές ενέργειας», που διοργανώνει το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

** Δημοτικό Συμβούλιο

Να παραμείνει το ΚΕΔΒ στην Καλαμάτα
* Στη λογική που είχε χαράξει και το προηγούμενο διάστημα για το θέμα με την κατάργηση ή όχι του Κέντρου Διαβάσεων στην Καλαμάτα κινήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας στην προχθεσινή του συνεδρίαση. Οι περισσότερες δημοτικές παρατάξεις, πλην της «Λαϊκής Συσπείρωσης», διατράνωσαν για μία ακόμη φορά την απόφασή τους να ζητήσουν την παραμονή του Κέντρου για μια σειρά από λόγους στην Καλαμάτα.

** Παν. Λύρας

* Έχουμε ανάγκη από καταναλωτικό «πατριωτισμό»
* Έναν άλλον τρόπο επικοινωνίας και προσέγγισης εγκαινιάζει απόψε το βράδυ η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, με μια εκδήλωση διαφορετική απ’ όσες μας έχει συνηθίσει έως σήμερα, η οποία και θα διεξαχθεί στις 8.00 στο ξενοδοχείο «Elite» με κεντρικό ομιλητή τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. Ιωάννη Μιχελάκη. Κεντρικό σύνθημα επιλέχτηκε να είναι το «Στηρί_ΖΩ μεσσηνιακά», με στόχο την προβολή και τη στήριξη των μεσσηνιακών προϊόντων. Ο γενικός συντονισμός ανήκει στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Περικλή Μαντά, ενώ την ευθύνη στο επικοινωνιακό κομμάτι έχει ο γενικός γραμματέας της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Λύρας, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος διαδικτύου της Νομαρχιακής.

** Δ.Σ. ΕΑ*
* Έθεσε σε αργία τον Δημήτρη Ραπτέα
* Σε τρίμηνη αργία έθεσε το γενικό διευθυντή της ΕΑΣ Δημήτρη Ραπτέα το Δ.Σ. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, ενώ παράλληλα τον καλεί σε απολογία.

** Από 280 -300 δίς εκατομμύρια Ευρώ  υπολογίζονται τα Ελληνικά χρήματα που έχουν μεγαλο-έλληνες στις  Ελβετικές Τράπεζες και πάνω από 10  δίς σε Κυπριακές Τράπεζες .- Το  ερώτημα είναι το πως  μεταφέρθηκαν κι΄ είναι καθαρά χρήματα ! Το  Ελληνικό  κράτος πρέπει  άμεσα να εφαρμόσει το Πόθεν  έσχες για όλα αυτά τα χρήματα !!! Αν υπάρχουν παρανομοίες  πρέπει άμεσα Εδώ και Τώρα κατάσχεσης υπέρ του Ελληνιθκού Κράτους !! Μήπως δεν το γνωρίζουν οι  Δανιστές της  Ελλάδας μας ; ???

** ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΡΑhttp://www.facebook.com/mytilineos  ,

 http://tsantiriwww.tsantiri.gr/  : http://www.facebook.com/home.php?sk=group_110662702307080 :
«θα σταθώ αδιάλλακτα ενάντια σε αυτή την εγκληματική συνθήκη, μέχρι την ημέρα που είτε η επανάσταση, είτε ο πατριωτισμός, θα την καταστρέψουν» .-

**

  ~** ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ : ~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/05/21-22-2011.html  , Σαββατο-Κύριακο 21 και 22 Μαϊου 2011 * ( 22).-

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/05/blog-post.html  , Ελεύθερες σκέψεις , ενημερώσεις , ....Ειδήσεις .- ( 47).-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/05/2010-2011.html , Οικογενειακές όμορφες στιγμές 2010-2011 .- ( 23-5-2011).- (64).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/05/23-2011.html  , Στην καθημερινή μας ενημέρωση Δευτέρα 23 Μαϊου 2011 .- ( 141)
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/05/24-2011.html  , Ενημέρωση - Ειδήσεις -Σχόλια Τρίτη 24 Μαϊου 2011 .- (47).-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/05/25-2011.html  , Στο Διάβα της Τετάρτης 25 Μαϊου 2011 .- (48).-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/05/26-2011.html  , Στην καθημερινή μας ενημέρωση Πέμπτη 26 Μαϊου 2011.- (64).-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/05/27-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Παρασκευή 27 Μαϊου 2011 ,.-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/05/28-29-2011-t.html  , Στο Αγιάζι του Σαββατο-Κύριακου 28, 29 Μαϊου 2011 , Tα Ανέκδοτα της ημέρας .-

** http://www.facebook.com/reqs.php?fcode=5d39aeb1c&f=100002451891501 ...
** http://www.facebook.com/reqs.php  ... ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ !@!

**Hi,  You are missing out on flirts because your location is not set in Zoosk. http://apps.facebook.com/zooskers/home.php?from=dds1_fb_email
Click here to enter the location where you would like to meet interesting new people. http://apps.facebook.com/zooskers/home.php?from=dds1_fb_email
While you're there, check out what others are doing on Zoosk.-
**Αγανακτισμένα Χαμομηλάκια


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΒΕΡΗΣ: «Έφυγε» ο πολυβραβευμένος ποιητής

Επηρεάζονται τα παιδιά από την οικονομική κρίση;

Αγανακτισμένα Χαμομηλάκια
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/05/indignantly-children.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
είμαστε αγανακτισμένοι όλοι εμείς οι έφηβοιείμαστε αγανακτισμένοι όλοι εμείς οι νέοιείμαστε αγανακτισμένα όλα εμείς τα παιδιά Δεν δέχομαι, δεν μπορώ να δεχτώ ότι έφυγε το φιλότιμο από τον τόπο...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΒΕΡΗΣ: «Έφυγε» ο πολυβραβευμένος ποιητής
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/05/giannis-ververis.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
 Τον φόβο της απώλειας, του θανάτου, πώς τον διαχειρίζεστε; Γιάννης Βαρβέρης Ο κόσμος ως παιχνίδι: μια αναδρομή στην ποίησή του Της Χρύσας Σπυροπούλου «Είναι προφανές ότι δεν μπορεί κανείς να...
Επηρεάζονται τα παιδιά από την οικονομική κρίση;
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/05/oikonomiki-krisi.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
Η απάντηση είναι ναι. Ακόμα και όταν η οικογένειά τους δεν πλήττεται άμεσα οικονομικά, τα παιδιά νιώθουν άγχος, ανασφάλεια και φόβο για το μέλλον, επηρεαζόμενα από τη γενικότερη κατάσταση που...


** Ο/Η Eleytherios Morias έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ *2 THE WAY I WANT HELLAS (GREECE) TO BE *2.  Eleytherios Morias27 Μάιος 8:08 μ.μ.
Θέμα: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ!
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ." Ο ΟΙΚΕΙΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΜΕ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 500€ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΕΙΛΗ 700€. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ 50ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ: 781/753284-97: ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΤΣΙΑΠΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑ.
ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ! ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ"

**Ο/Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ27 Μάιος 7:15 μ.μ.
Θέμα: ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ!!!!!
ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ “ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:00 ΜΕ 21:00 ΣΕ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ. 89.8fm www. radiomegalonisos .gr ΤΗΛ ΕΚΠΟΜΠΗΣ +30 2831025835- 6978540747

** Γ. Σουρή: Εκατό χρόνια πριν, τόσο επίκαιρο!!


Μμμμμμ... η μανούλα έφτιαξε σάντουιτς φατσούλες!!

Μυστράς: Μονοπάτια φύσης και ιστορίας Το παλάτι του Μαρμαρωμένου Βασιλιά Mystras, a Byzantine City-La ciudad bizantina de Mistra

Γ. Σουρή: Εκατό χρόνια πριν, τόσο επίκαιρο!!
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/05/george-souris.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
Γεώργιος Σουρής (1853-1919) Ποιος είδε κράτος λιγοστό σ' όλη τη γη μοναδικό, εκατό να εξοδεύει και πενήντα να μαζεύει; Να τρέφει όλους τους αργούς, νά 'χει επτά Πρωθυπουργούς, ταμείο...
 Μμμμμμ... η μανούλα έφτιαξε σάντουιτς φατσούλες!!
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/05/santouits-for-kids.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
 Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω ένα σάντουιτς που τα παιδιά θα λατρέψουν. Τα υλικά βρίσκονται πανεύκολα σε κάθε ψυγείο και είμαι σίγουρη πως κι αν ψάξετε στο δικό σας, μπορεί τα βρείτε!...
Μυστράς: Μονοπάτια φύσης και ιστορίας Το παλάτι του Μαρμαρωμένου Βασιλιά Mystras, a Byzantine City-La ciudad bizantina de Mistra
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/05/mystras-byzantine-city-la-ciudad.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
 O Μυστράς -καταγεγραμμένος στον κατάλογο των μνημείων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO- είναι από τα πιο ατμοσφαιρικά τοπία που μπορεί να βιώσει ο περιηγητής.Archaeological Site...

**Γειά σου stamos1 ο panther σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου
 kalispera apo panther  http://1234ha.wordpress.com/  .-
 Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο:
* http://www.sync.gr/panther/  .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: