ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 66-51(27-36)

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ  66-51(27-36)

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Το αγιάζι της ενημέρωσης , Η Εφημερίδα μας ,Τρίτη 02 Φεβρουαρίου 2016

 Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Η  Εφημερίδα  μας ,Τρίτη  02  Φεβρουαρίου  2016  :
~

 *** Γιορτάζει σήμερα η Καλαμάτα- Το πρόγραμμα του εορτασμού

Η μεγαλύτερη θρησκευτική εορτή σήμερα για την Καλαμάτα και την πολιούχο της Υπαπαντή του Σωτήρος. Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν χθες, παραμονή της εορτής, με τον Πανηγυρικό Εσπερινό και την Ιερά Αγρυπνία στο φερώνυμο Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ιερό Ναό. Σήμερα, κύρια ημέρα της εορτής, θα τελεσθεί στον πανηγυρίζοντα Mητροπολιτικό και Καθεδρικό Ιερό Nαό της Yπαπαντής του Xριστού Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Mητροπολίτου Mεσσηνίας κ. Xρυσοστόμου. Τις ιερές εκδηλώσεις θα λαμπρύνει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος, ενώ αναμένεται να παραστούν μέλη της πολιτικής ηγεσίας και έχουν κληθεί να μετάσχουν οι ακόλουθοι Σεβ. Μητροπολίτες: Σπάρτης Ευστάθιος, Ύδρας Εφραίμ, Παροναξίας Καλλίνικος, Ιλίου Αθηναγόρας, Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, Κίτρους και Κατερίνης Γεώργιος, Ιωαννίνων Μάξιμος, Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος και Μεγάρων Κωνσταντίνος. Στις 11.00 το πρωί, μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Iεράς Eικόνος με τη συμμετοχή Φιλαρμονικών, σε κεντρικές οδούς της πόλης (Yπαπαντής, 23ης Mαρτίου, Aριστομένους, Π. Kαίσαρη, Φαρών), με κατάληξη το Μητροπολιτικό και Kαθεδρικό Iερό Nαό. H Iερά Eικόνα της Παναγίας Yπαπαντής βρέθηκε επί Τουρκοκρατίας θαμμένη και μισοκαμένη, με αλλοιωμένα τα πρόσωπα της Θεομήτορος και του Χριστού, στα ερείπια μικρής Εκκλησίας, κατεστραμμένης από τους Tούρκους (πιθανόν το 1770), που χρησιμοποιούσαν οι κατακτητές ως στάβλο. Στο χώρο αυτό, νοτιοανατολικά του υπάρχοντος Mητροπολιτικού και Καθεδρικού Iερού Nαού, κτίστηκε και καταστράφηκε επανειλημμένα η αφιερωμένη στην Παναγία την Yπαπαντή Εκκλησία. O σημερινός μεγαλοπρεπής Μητροπολιτικός και Καθεδρικός Nαός, που θεμελιώθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1860 και εγκαινιάστηκε στις 19 Aυγούστου 1873, έπαθε ζημιές με τους σεισμούς του 1886 και του 1986, οι οποίες αποκαταστάθηκαν, ενώ απειλήθηκε από πυρκαγιά στις 2 Φεβρουαρίου του 1914. Τότε, η Ιερά Εικόνα έπαθε σοβαρές βλάβες, οι οποίες επανορθώθηκαν για δεύτερη φορά, μετά τις διορθωτικές επεμβάσεις που είχαν γίνει ύστερα από την ανεύρεσή της. H λιτάνευση της Εικόνας έγινε για πρώτη φορά το 1841, για την αντιμετώπιση κάποιας επιδημίας βαριάς μορφής (πιθανολογείται ότι ήταν πανώλη), που είχε πλήξει την πόλη. Καθιερώθηκε, όμως, η λιτάνευση να γίνεται κάθε χρόνο, την ημέρα της γιορτής, το έτος 1884. -
~***  Πλήθος κόσμου αυτή τη στιγμή στην Αγρυπνία για την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού (φωτογραφίες)         
      
 
 
 
 
 
Σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή η Ιερή Αγρυπνία στον Ναό της Υπαπαντής του Χριστού.
Ο κόσμος περιμένει ευλαβικά στη σειρά προκειμένου να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας.
Χρόνια πολλά σε όλους.
Πανηγυρικός πολυαρχιερατικός Εσπερινός για την πολιούχο της Καλαμάτας
Με κατάνυξη και την παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό, όπου φυλάσσεται η θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας.
Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος Κωνσταντίνος, συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευσταθίου, Ύδρας, Σπετσών κι Αιγίνης Εφραίμ, Παροναξίας Καλλινίκου, , Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα, Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, Ιωαννίνων Μαξίμου και Μεσσηνίας Χρυσοστόμου.
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στο γεγονός της Υπαπαντής του Χριστού και τα μηνύματα που αυτή μας μεταφέρει.
Οι εκδηλώσεις εορτασμού θα κορυφωθούν αύριο με την τέλεση του Όρθρου, της πανηγυρικής πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και της μεγαλειώδους λιτάνευσης της χαριτοβρύτου Εικόνος προς αγιασμό των κατοικών και των προσκυνητών.
Να σημειωθεί ότι στις αυριανές εκδηλώσεις θα παραστεί ο Μεσσήνιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

*** Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και χιλιάδες πιστών η Καλαμάτα γιόρτασε την Πολιούχο της (φωτογραφίες & βίντεο)         
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με λαμπρότητα και την παρουσία χιλιάδων πιστών εόρτασε η Καλαμάτα την πολιούχο της, Παναγία Υπαπαντή, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό.
Tον εορτασμό λάμπρυνε με την παρουσία του ο  Μεσσήνιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας τίμησε τον κ. Παυλόπουλο με το Μεγαλόσταυρο της Ιεράς Μητροπόλεως, που φέρει στο κέντρο του την εικόνα της Μεγαλόχαρης, για την προσφορά του στην εκκλησία και την πατρίδα. Ακόμα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προσκεκλημένους Αρχιερείς για την παρουσία τους στον εορτασμό, τους άρχοντες και τους χιλιάδες πιστών, που προσήλθαν για να λάβουν την ευλογία της Θεομήτορος.
Στον Όρθρο και στην πανηγυρική πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, συλλειτουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Ύδρας, Σπετσών κι Αιγίνης κ. Εφραίμ, Παροναξίας κ. Καλλινίκου, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, Ιωαννίνων κ. Μαξίμου, Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνου και του επιχωρίου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημειολογία της εορτής της Υπαπαντής, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι ιδιάζον γνώρισμα των χριστιανών είναι η αγάπη προς την Παναγία. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους πνευματικούς του δεσμούς με την Καλαμάτα.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, πραγματοποιήθηκε πάνδημη λιτάνευση της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου υπομονετικά περίμεναν χιλιάδες πιστών για να προϋπαντήσουν τη Θεομήτορα.
Τιμές απέδωσαν αγήματα του στρατού, της αεροπορίας και φιλαρμονικές.
-  Τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση εκπροσώπησε στον εορτασμό ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ παρέστησαν βουλευτές, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας
 Video: Υπαπαντή Καλαμάτα Πρόεδρος της Δημοκρατίας , https://youtu.be/biEtesx0S00 .-
 
***  Συγκινητικές στιγμές όταν ο Π. Παυλόπουλος πέρασε από την παλιά του γειτονιά (φωτογραφίες και βίντεο)         
       
 
 
 
 
 
Μπορεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να έχει φύγει πολλά χρόνια από την Καλαμάτα, αλλά  η πόλη δεν τον έχει ξεχάσει, ειδικά οι γείτονές του.
Έτσι, όταν η περιφορά της εικόνας πέρασε από την οδό Καίσαρη, στο ύψος της οδού Ασκληπιού (που είναι το πατρικό σπίτι του Πρ. Παυλόπουλου), γείτονες τον κάλεσαν κοντά τους για να του μιλήσουν.
Αυτός, σε μια κίνηση εκτός πρωτοκόλλου, τους πλησίασε και τους αγκάλιασε, μια κίνηση τόσο ανθρώπινη που παραξένεψε όσους έβλεπαν αυτή τη σκηνή.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι κατά η διάρκεια της περιφοράς και σε άλλα σημεία κόσμος χειροκροτούσε και επευφημούσε τον κ. Παυλόπουλο.
Video: Προκόπης Παυλόπουλος- Καλαμάτα 2-2-2016 , https://youtu.be/Nqx253Ok11Q  .-
 
***  Προκόπης Παυλόπουλος : Η Παναγία να εμπνέει τις ηγεσίες όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (βίντεο)         
      
Μια ενωτική δήλωση έκανε μετά την περιφορά της εικόνας της Παναγίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος,
Όπως είπε η ευλογία της Παναγίας να προστατεύει όλους μας.
Ακολουθεί βίντεο με όλη τη δήλωση του Προκόπη Παυλόπουλου
Video:   Προκόπης Παυλόπουλος 2-2-2016 Καλαμάτα , https://youtu.be/v8K-54nrzzw  .-

***  Π. Κουρουμπλής: Το Νόμπελ να δοθεί στους ανθρώπους του Αιγαίου, αυτοί έσωσαν την αξιοπρέπεια της Ευρώπης (βίντεο)           
      
Ημέρα ιστορική και ημέρα της ορθοδοξίας χαρακτήρισε την σημερινή ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ιστορική γιατί γέννησε ελπίδα για τον τόπο σε δύσκολες περιόδους αφού από εδώ ξεκίνησε η επανάσταση του 1821.
Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής απευθυνόμενος σε αυτούς που επιλέγουν που θα δοθούν τα βραβεία Νόμπελ τους κάλεσε να δοθεί αυτό της ειρήνης στους ανθρώπους του Αιγαίου.
Δείτε  όλες τις δηλώσεις του κ. Κουρουμπλή στο βίντεο που ακολουθεί.
Video:   , Παναγιώτης Κουρουμπλής- Καλαμάτα 2-2-2016  , https://youtu.be/mAV173fvvU8 .-
 
*** Βασίλης Λεβέντης: Καλώ τον κ. Τσίπρα να παραιτηθεί (βίντεο)          
      
Μετά την περιφορά της εικόνας δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της  Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης με την οποία ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Μεσσήνιους, χαρακτήρισε την ημέρα, ημέρα ενότητας ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά της Κυβέρνησης.
Όπως είπε υπάρχει μια Κυβέρνηση που ασκεί μια φορομπηχτική και αντιλαϊκή πολιτική και μια αντιπολίτευση με τον κύριο Μητσοτάκη ο οποίος ονειρεύεται πρωθυπουργίες και αυτοδυναμίες.
Ενώ για τον κ.  Παναγιώτη Κουρουμπλή είπε ότι δεν είναι αριστερός όπως το 95% των ψηφοφόρων και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που είναι από το ΠΑΣΟΚ.
Στη συνέχεια ζήτησε ξανά οικουμενική Κυβέρνηση και την παραίτηση του κ. Τσίπρα αφού ο κόσμος δεν αντέχει άλλο όπως είπε.
Δείτε όλες τις δηλώσεις του κ. Λεβέντη στο βίντεο που ακολουθεί.
Video:  Βασίλης Λεβέντης Καλαμάτα 2-2-2016 , https://youtu.be/I0OEjnvDRN8 .-

 ***   "Μπλόκο οργής" για την απόσυρση του ασφαλιστικού στο Καλό Νερό! (φωτογραφίες)         
      
 
 
 
 
Στο κόμβο του Καλού Νερού έστησαν από το πρωί "μπλόκο οργής", για την απόσυρση του Ασφαλιστικού, οι αγρότες της Τριφυλίας, στη μαζικότερη και δυναμικότερη αγωνιστική κινητοποίηση που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην περιοχή. Περισσότερα από 100 τρακτέρ και 300 αγροτικά οχήματα και μηχανήματα και εκατοντάδες κατοίκων της περιοχής συμμετέχουν με πάθος και αποφασιστικότητα στην κινητοποίηση! Στο πλευρό των αγροτών είναι, με την αγωνιστική τους παρουσία, και ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι, μηχανικοί, δικηγόροι και άλλοι επαγγελματίες και επιστήμονες του ιδιωτικού τομέα, όπως και εργάτες, εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, ενώ την κινητοποίηση στηρίζουν και συμμετέχουν ενεργά οι Αγροτικοί Σύλλογοι Γαργαλιάνων και Φιλιατρών, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γαργαλιάνων, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βάλτας, αγρότες από τη Χριστιανούπολη και το Μουζάκι, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων Τριφυλίας, αγρότες από τη γειτονική Χώρα και όλες τις Τοπικές Κοινότητες της ευρύτερης περιοχής, καθώς και οι Εμπορικοί Σύλλογοι Γαργαλιάνων, Φιλιατρών και Κυπαρισσίας! Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα κοινό μέτωπο αγώνα που συγκροτήθηκε με μπροστάρηδες τους αγρότες και συμμαχητές όλους τους κοινωνικούς και συλλογικούς φορείς της Τριφυλίας. Ένα κοινωνικό μέτωπο απαιτώντας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ την απόσυρση του Ασφαλιστικού, το οποίο ως έχει παρουσιαστεί, δε λύνει κανένα πρόβλημα, αλλά, αντίθετα εξαθλιώνει και φτωχοποιεί την κοινωνία και τους πολίτες και βάζει ταφόπλακα στην οικονομία, την ιδιωτική πρωτοβουλία και την αγροτιά. Οι αγρότες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί την πομπή με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα και μηχανήματα από τους Γαργαλιάνους, στα Φιλιατρά ενώθηκαν με αγρότες από την περιοχή της Δ.Ε. Φιλιατρών και ακολούθως, με Ελληνικές και μαύρες σημαίες, αφού πέρασαν από την Κυπαρισσία, έφτασαν στο Καλό Νερό όπου στον κόμβο παρέταξαν τρακτέρ, οχήματα και μηχανήματα. Εκεί, συγκρότησαν Συντονιστική Επιτροπή και αποφάσισαν τον αποκλεισμό του οδοστρώματος από τις 2.30μμ έως τις 3.30μμ και από τις 6μμ έως τις 7μμ. ενώ θα παραμείνουν στο μπλόκο και τις επόμενες μέρες, κλείνοντας τον κόμβο του Καλού Νερού σε ώρες που θα αποφασίζουν, ανά διαστήματα, κάθε μέρα. Με κάθε ένταση διατράνωσαν προς την κυβέρνηση ότι είναι αποφασισμένοι και δίνουν αυτή τη μάχη μέχρι τη νίκη! Νίκη, με απόσυρση του Ασφαλιστικού, που θα είναι νίκη για τη γη τους,  για τη ζωή τους, για τα παιδιά τους, για όλη την Ελληνική κοινωνία.  Η.Γ.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΠΛΟΚΟΥ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 
«Από σήμερα και η Τριφυλία συμπαραστεκόμαστε με το μπλόκο του Καλού Νερού στον αγώνα των συναδέλφων αγροτών με τα κοινά αιτήματα :
Απόσυρση του φορολογικού.
Απόσυρση του ασφαλιστικού.
Κατάργηση τεκμηρίων διαβίωσης.
Διάλογος από μηδενική βάση.
Επίσης κάνουμε πρόσκληση αγώνα στους συναδέλφους αγρότες της Τριφυλίας και τους ελεύθερους επαγγελματίες της Τριφυλίας να ενισχύσουν με την παρουσία τους το μπλόκο του Καλού Νερού
Η συντονιστική επιτροπή για την Τετάρτη 3 του μηνός αποφάσισε το κλείσιμο του δρόμου από τις 11 -13 και από τις 5.30 - 6.30.»

 ***  “Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή ο δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης Διονύσης Σταθόπουλος         
      
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μεσσήνης από την ξαφνική είδηση του θανάτου του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Διονύση Σταθόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, επέστρεφε με λεωφορείο από ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, όταν αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακό επεισόδιο. Ήταν 55 ετών και καταγόταν από το Αριστοδήμειο του Δήμου Μεσσήνης.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεσσήνης κατά την έκτακτη συνεδρίασή του στις 02 -02 -2016 και με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Μεσσήνης Διονυσίου Σταθόπουλου, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το ακόλουθο ψήφισμα:
 
Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντος
  1. Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συγγενείς του εκλιπόντος.
  2. Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
  3. Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Δήμου.
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο.  

***  Συνεχίζουν και αυτή την εβδομάδα την αποχή δικηγόροι και συμβολαιογράφοι         
      
Αυστηρό πλαίσιο από το δικηγορικό σύλλογο Καλαμάτα για χορήγηση αδειών
 Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους δικηγόροι και συμβολαιογράφοι στη Μεσσηνία και δεν έχουν πρόθεση να κάνουν πίσω μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό.
Ήδη πάνε για την τέταρτη εβδομάδα αποχής από τα καθήκοντά τους, με αποφάσεις των συλλογικών τους οργάνων.
Δικηγόροι
Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος συνεδρίασε στην Αθήνα το Σάββατο και επανεξέτασε το ζήτημα του Ασφαλιστικού. Ομόφωνα αποφασίσθηκε η συνέχιση των κινητοποιήσεων με πανελλαδική αποχή διάρκειας έως και τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου.
Η κατάσταση θα επανεξετασθεί από τη Συντονιστική Επιτροπή την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας εξακολουθεί να έχει σε ισχύ το αυστηρό πλαίσιο χορήγησης αδειών, που περιλαμβάνει  αποκλειστικά:
-Παραγραφές/προθεσμίες (αστικά, διοικητικά, ποινικά, συμπεριλαμβανομένης και της συμπλήρωσης ορίου προσωρινής κράτησης)
-Αναστολές πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και μόνον
-Για τις ποινικές υποθέσεις στα πλημμελήματα όταν συντρέχει περίπτωση παραγραφής, ήτοι για πλημμελήματα που από το χρόνο τέλεσης της πράξεως έχει συμπληρωθεί 6ετία σε α΄ βαθμό και 7ετία σε β΄ βαθμό
-Δεν απαιτείται άδεια στην κατάθεση προτάσεων (20ήμερο) και προσθήκης – αντίκρουσης της τακτικής πολυμελούς.
Κατά τη διάρκεια της αποχής οι δικηγόροι δεν παρίστανται σε αυτόφωρα, προσωρινές διαταγές (ούτε κατάθεση αιτήσεως προσωρινής διαταγής, ούτε συζήτηση αυτής) και κακουργήματα (πλην της περιπτώσεως συμπληρώσεως ορίου προσωρινής κράτησης).
Επίσης, δε κάνουν κατάθεση δικογράφων καθώς και διενέργεια διαδικαστικών πράξεων και αιτήσεων στις Γραμματείες των Δικαστηρίων, σε Συμβολαιογραφεία, Υποθηκοφυλακεία και Κτηματολογικά Γραφεία (π.χ. έλεγχοι τίτλων, παράσταση σε ένορκες βεβαιώσεις, συμβολαιογραφικές πράξεις κ.λπ.).
Δεν υπογράφουν και δε συντάσσουν εξώδικες δηλώσεις, επιταγές προς πληρωμή και επιταγές προς εκτέλεση.
Η Γραμματεία του Δικηγορικού Συλλόγου παραμένει κλειστή καθ’ όλο το διάστημα της αποχής.
Συμβολαιογράφοι
Την αποχή συνεχίζουν και οι συμβολαιογράφοι, μετά την ομόφωνη πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων της χώρας. Έτσι οι συμβολαιογράφοι θα συνεχίσουν να απέχουν από τα καθήκοντά τους έως και την Παρασκευή 5/2/2016.
Λόγω της αποχής τους δε θα διενεργηθούν και οι προγραμματισμένοι για αύριο Τετάρτη 3/2/2016 πλειστηριασμοί.
Σε κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων της χώρας, η ολομέλεια επιβεβαίωσε «τις δυσβάσταχτες συνέπειες του προσχεδίου νόμου της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό και την αδυναμία των ασφαλιζομένων ενεργών συμβολαιογράφων στην καταβολή των προσχεδιασμένων από την κυβέρνηση ασφαλιστικών εισφορών, η καταβολή των οποίων θα οδηγήσει στην εξαθλίωση του κλάδου».  Της Βίκυς Βετουλάκη

 ***  Παραδόθηκε ο 33χρονος που έκανε το σαματά στα διόδια της Βελιγοστής

 ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ Συνοδεία του δικηγόρου του Πέτρου Μαντούβαλου παρουσιάσθηκε τελικά χθες στις Αρχές ο 33χρονος που κατηγορείται από την Αστυνομία ότι εξαιτίας μεταφοράς μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στις 17 Ιανουαρίου δε σταμάτησε στα διόδια της Βελιγοστής σε μπλόκο του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, μετατρέποντας το σημείο σε κινηματογραφική ταινία. Ο 33χρονος είχε καταφέρει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και αντίσταση κατά της αρχής. Απολογείται αύριο Χθες το πρωί, μαζί με το δικηγόρο του, ο 33χρονος παρουσιάσθηκε στην ανακρίτρια, η οποία είχε εκδώσει το ένταλμα και συνελήφθη. Ζήτησε προθεσμία έως αύριο για να απολογηθεί και μέχρι τότε κρατείται. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με ναρκωτικά, ισχυριζόμενος ότι το μόνο που έκανε ήταν να μη σταματήσει σε ένα μπλόκο της Αστυνομίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπήρχαν πληροφορίες ότι ο 33χρονος μετέφερε από την Αθήνα στην Καλαμάτα και διακινούσε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης . Κινηματογραφική ταινία Ξημερώματα Κυριακής, στα διόδια της Βελιγοστής (μετά τη Μεγαλόπολη), αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας έστησαν μπλόκο, έχοντας την πληροφορία ότι θα έφερνε ναρκωτικά. Ο 33χρονος, προκειμένου να ξεφύγει από το μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικοί, εμβόλισε με το αυτοκίνητό του τρία περιπολικά και κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα κατά τριών αστυνομικών, οι οποίοι άνοιξαν πυρ εναντίον του, γαζώνοντας το αυτοκίνητό του. Παρά ταύτα, και την καταδίωξη που ακολούθησε, ξέφυγε προς τον ορεινό όγκο στην περιοχή του Λεονταρίου στην Αρκαδία, ενώ διέφυγε και δεύτερη φορά, λίγες ώρες αργότερα, όταν 38χρονος γνωστός του πήγε να τον παραλάβει. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητό του εγκαταλελειμμένο και με ξηλωμένες τις επενδύσεις στο ταμπλό, όπου εικάζουν ότι ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά που μετέφερε και τα οποία πήρε μαζί του φεύγοντας. Η Αστυνομία συνέλαβε εκείνη την ημέρα τον 38χρονο που πήγε στην περιοχή του Λεονταρίου για να πάρει τον 33χρονο, καθώς και έναν 55χρονο οδοντοτεχνίτη, τον οποίο κατηγορούν ως προπομπό του 33χρονου στο ταξίδι του για την Καλαμάτα. Της Βίκυς Βετουλάκη - 

***  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εγκαινίασε την έκθεση χαρακτικής αφιερωμένη στο “Μέγα Αλέξανδρο” στη Μεσσήνη (βίντεο & φωτογραφίες)         
      
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με επίσημο προσκεκλημένο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο πραγματοποιήθηκαν ,στις 5 μ.μ., τα εγκαίνια της σπουδαίας έκθεσης χαρακτικής, αφιερωμένης στο Μέγα Αλέξανδρο στο “Μουσείο Κατσουλίδη” στη Μεσσήνη.
Τον Μεσσήνιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης και ο Μεσσήνιος χαράκτης και εμπνευστής αυτής της έκθεσης Τάκης Κατσουλίδης.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου, το παρών έδωσαν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος, ο πρόεδρος της “Ένωσης Κέντρου” με καταγωγή από τη Μεσσήνη, Βασίλης Λεβέντης, οι Βουλευτές του νομού Μεσσηνίας Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας, ο πρώην Υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, οι πρωην βουλευτές Θανάσης Πετράκος και Νάντια Γιαννακοπούλου, ο πρόεδρος της Λυρικής Σκηνής Αθηνών Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος, στρατιωτικές αρχές και πλήθος αυτοδιοικητικών παραγόντων.
Η έκθεση περιλαμβάνει 16 μοναδικά έργα μοντέρνας χαρακτικής από 14 σπουδαίους έλληνες χαράκτες αλλά και 14 ακόμα έργα χαρακτικής, που το μουσείο Κατσουλίδη δανείστηκε από το Μουσείο του Λούβρου. Είναι αφιερωμένη στο μεγάλο έλληνα στρατηλάτη “Μέγα Αλέξανδρο” που σε λίγα χρόνια συμπληρώνονται τα 2.300 χρόνια από το θάνατο του.
*Η έκθεση θα λειτουργεί από αύριο Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου και έως τις 11 Απριλίου καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. εκτός Τρίτης. Για περισσότερες πληροφορίες για σχολεία, τηλ. 27210 24212.     Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο του “Θάρρους” της Πέμπτης
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας 
Video: Εγκαίνια έκθεσης για το Μέγα Αλέξανδρο Μεσσήνη   ,  https://youtu.be/-IIDEiMv95c .-
Βίντεο  2 : Προκόπης Παυλόπουλος Μεσσήνη Μουσείο Κατσουλίδη , https://youtu.be/0hdHAITv1nk  .-
 
 ***  Συνεχίζεται και αύριο ο "ανοιξιάτικος" καιρός στην Καλαμάτα 

 O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 3/2/2016 προβλέπεται αίθριος. Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια. Τις βραδινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώσουν προς το τέλος της ημέρας. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-85%. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ και τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε Α-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ. Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος(Κώστας_Καλαμάτα) για το www.meteoclub.gr και το http://kalamata.meteoclub.gr/ - 

***   ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η Τουρκία τελείωσε...
tougrkia
~ Ο απίστευτος αριθμός των 1300 ξενοδοχείων στις ακτές της Μεσογείου και του Αιγαίου έχουν ήδη βγεί προς πώληση λόγω του ρωσικού εμπάργκο και της έντασης για την ασφάλεια στη χώρα όπως γράφει ισραηλινό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με αναφορές από την ίδια την Τουρκία 1318 είναι τα τουρκικά ξενοδοχεία κατά μήκος των ακτών της Μεσογείου και του Αιγαίου που είναι διαθέσημα προς πώληση και ο λόγος δεν εί΄ναι άλλος από τις δυσκολίες που προκαλούνται από τις κυρώσεις που επέβαλε η Ρωσία, αλλά και των προβλημάτων ασφάλειας εξαιτίας των τελευταίων βομβιστικών επιθέσεων.
Μόνο στην Αττάλεια βρίσκονται προς πώληση 410 ξενοδοχεία, με συνολική αξία περίπου 9.19€ δισεκατομμύρια ενώ άλλα 908 ξενοδοχεία πωλούνται σε περιοχές της Σμύρνης, του Αϊδινίου, στην Ντενιζλί, στα Δαρδανιέλα, συνολικής αξίας 2.76€ δισεκατομμύρια.
Σύμφωνα με επίσημες εκτιμήσεις, η τουρκική τουριστική βιομηχανία αναμένεται να χάσει 4,5 εκατομμύρια Ρώσους τουρίστες φέτος, δηλαδή περίπου 7 δις δολάρια.
Πολλά ξενοδοχεία, ήταν, ήδη, στα πρόθυρα χρεοκοπίας, λίγο μετά την επιβολή κυρώσεων από τη Ρωσία, σε απάντηση για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους από τους Τούρκους το Νοέμβριο.
Οι μεγαλύτερες εθνικές ομάδες των τουριστών στην Τουρκία ήταν τόσο οι Ρώσοι, όσο και οι Γερμανοί. Ο τουρισμός της Τουρκίας έπεσε μειώνοντας τα κέρδη του κατά 8,3 % - δηλαδή σε μείον 31,5 δις το 2015.

***  Συναγερμός στην αστυνομία! Κίνδυνος από τους τζιχαντιστές!
hjsga
~  Συναγερμός έχει σημάνει στην Αλεξανδρούπολη αλλά και σε όλη την Ελληνική Αστυνομία μετά από τις συλλήψεις των τζιχαντιστών που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Ο επικεφαλής της Europol, Ρομπ Γουέινραϊτ από την πλευρά του τονίζει τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα από την επέλαση των λαθρομεταναστών και την εγκληματική πολιτική των «ανοιχτών συνόρων».
Πιο συγκεκριμένα σε επίσημες δηλώσεις που έκανε ανέφερε: «Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετωπίζοντας πολλές από τις προκλήσεις που απειλούν σήμερα την ασφάλεια της Ευρώπης. Πρωτίστως λόγω της μεταναστευτικής κρίσης αλλά και όσον αφορά την τρομοκρατία, δεν αποκλείεται να υπάρχουν στην Ελλάδα διασυνδέσεις όπως αυτές που είδαμε στην περίπτωση των επιθέσεων στο Παρίσι τον Νοέμβριο, αλλά και ενδεχόμενες μετακινήσεις ξένων μαχητών, οι οποίοι ταξιδεύουν μέσω της Τουρκίας προς το Ιράκ και σε άλλες εμπόλεμες περιοχές κοντά στην Ελλάδα». «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με αρμόδιες υπηρεσίες για να μεγιστοποιήσουμε τη συμμετοχή της Europol στην εξασφάλιση καλύτερων ελέγχων ασφαλείας στα σύνορα. Προτεραιότητά μας είναι να καταπολεμήσουμε τους διακινητές μεταναστών, αλλά και να ενισχύσουμε την άμυνά μας κατά των ξένων μαχητών». «Θα έχουμε περισσότερες επιθέσεις όπως αυτή που είδαμε στο Παρίσι τον Νοέμβριο».

***  Κατάρρευση της Τουρκίας! Ευκαιρία για την Ελλάδα...
touxrk
Νέο πλήγμα δέχτηκε ο τουρισμός της Τουρκίας λόγω του πολέμου με τους Κούρδους ο οποίος έχει καταστήσει όλες τις πόλεις επισφαλείς ενώ και η ισλαμική τρομοκρατία φταίει καθώς από κοινού με τους πολέμους διώχνουν το μεγαλύτερο κομμάτι των Ευρωπαίων τουριστών από την χώρα.
Η Γερμανία και η εταιρεία της AIDA Cruises άλλαξε το δρομολόγιο στα κρουαζιερόπλοια της για το 2016 , επιλέγοντας να τα αποσύρει εντελώς από την Ανατολική Μεσόγειο λόγω των «συνεχιζόμενων ανησυχιών στον τομέα της ασφάλειας» στην Τουρκία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο τουρκικός τύπος.
Η AIDAstella σκοπεύει να κάνει μια ανακατανομή στα μεγάλα πλοία της που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κρουαζιέρας προς την Δυτική Μεσόγειο, αναλαμβάνοντας τα δρομολόγια της θυγατρικής AIDAaura , στην Palma de Mallorca της Ισπανίας, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση που εκδόθηκε από την εταιρεία .
Η Γερμανική εταιρεία σε επίσημη ανακοίνωση της αναφέρει πως αυτή η κίνηση ήταν αποτέλεσμα των τρομοκρατικών ενεργειών στην Τουρκία , με αποκορύφωμα την τρομοκρατική επίθεση που συνέβη στις 12 του Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη και ως αποτέλεσμα είχε τον θάνατο 11 Γερμανών τουριστών .
Η εταιρεία ανέφερε ότι ακύρωσε τις επισκέψεις στην Κωνσταντινούπολη και στο Κουσάντασι, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί ως στάσεις ενός από τα πλοία της, του υπερωκεάνιου Crystal Symphony, λόγω τρομοκρατίας .

***  Δήλωση ΒΟΜΒΑ Πούτιν: «Δεν είμαι φίλος σας»... (ΒΙΝΤΕΟ)
putin
~ Δήλωση φωτιά του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν για τους Γερμανούς δημοσιογράφους: «Δεν είμαι φίλος ή γαμπρός σας! Είμαι ο Πρόεδρος της Ρωσίας »
Αυτά φαινεται πως είπε ο Πούτιν και οι δημοσιογράφοι της BILD έμειναν άφωνοι.
Δείτε το βίντεο: Πούτιν σε Γερμανούς δημοσιογράφους: Δεν είμαι ο φίλος ή ο γαμπρός σας! Είμαι ο Πρόεδρος της Ρωσίας   , https://youtu.be/XbEN-I4Z3hM .-

***  Δείτε live το Αποκαλυπτικό Δελτίο με τον Κυριάκο Βελόπουλο και την «Κόντρα και Ρήξη» 21:30 - 01:00
velo
~  Απόψε στο Αποκαλυπτικό Δελτίο με τον Κυριάκο Βελόπουλο θα είναι οι εξής:
1. Βαγγέλης Φανίδης, Δημοσιογράφος
2. Νίκος Χιδίρογλου, Δημοσιογράφος
3. Νίκος Ιγγλέσης, Δημοσιογράφος
Ο κ. Βελόπουλος θα εξετάσει με τους συνομιλητές του:
* Τις καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό
* Τα τελευταία νέα όσον αφορά το ασφαλιστικό
* Επίσης μέσω ζωντανής σύνδεσης θα είναι μαζί μας ο Θεοφάνης Τραγάκης, αγρότης, για να μας ενημερώσει σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών
* Στο δελτίο μαζί μας θα είναι και ο Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για να μας μιλήσει για ένα εκπληκτικό προϊόν που μπορεί να αποτελέσει λύση στην πείνα των προσφύγων
* Θα σας παρουσιάσουμε την θέση που κατέχει η χώρα μας στο παγκόσμιο δείκτη οικονομικής ελευθερίας
* Κόλαση στη βουλή για τον διορισμό Μυλόπουλου - Απίστευτες εκφράσεις και καταγγελίες
Δείτε live το Αποκαλυπτικό Δελτίο στο παρακάτω link http://www.extratv.gr/ (21:30- 22:30)
Δείτε την εκπομπή "Κόντρα και ρήξη" στο παρακάτω link http://www.extratv.gr/ (23:00-23:30)

***  ΕΚΤΑΚΤΟ! Οι δανειστές τελείωσαν τον Κατρούγκαλο! Απέρριψαν την πρόταση...
thesmoikatr
~ Ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε πως η διαπραγμάτευση είναι σκληρή και ότι θα συνεχιστεί και αύριο, ύστερα από την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε σήμερα με τους επικεφαλής των θεσμών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης.
Παράλληλα ο υπουργός Εργασίας δήλωσε πως "η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα κλίμα δημιουργικής συζήτησης", ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε πως "τα θέματα είναι τα γνωστά θέματα, τα οποία πάντα τίθενται από τους θεσμούς. Πιστεύω ότι θα συνεχιστεί αυτή η σκληρή διαπραγμάτευση και η τελική κατάληξη θα είναι προς το συμφέρον της χώρας".
Στελέχη του Υπουργείου Εργασίας κάνουν λόγο για σκληρή διαπραγμάτευση η οποία ήταν σε εποικοδομητικό και δημιουργικό πλαίσι. Οι Θεσμοί έθεσαν τα γνωστά θέματα που, ενώ γνωστό στέλεχος, απαντώντας στην ερώτηση αν εκφράζει ικανοποίηση αρκέστηκε στο να πει: "Ήταν όπως τα περιμέναμε".
Οι επικεφαλής απέρριψαν επισήμως την ελληνική πρόταση, προκειμένου να υπάρχει αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών της τάξης του 1,5% στον κλάδο επικούρησης. Έτσι, τα 500 εκατ. ετησίως που προσδοκούσε να εξοικονομήσει η κυβέρνηση από αυτό το μέτρο, θα πρέπει να εξασφαλιστούν από εναλλακτικές προτάσεις ή περικοπές συντάξεων.
Συγκεκριμένα, οι δύο πηγές είχαν αρκετές διαφορές. Αρχικά οι θεσμοί θέλουν μείωση των υψηλών συντελεστών αναπλήρωσης για τον υπολογισμό των νέων συντάξεων με 15-25 έτη ασφάλισης.
Δεύτερον, απαιτούν χορήγηση της εθνική σύνταξη μετά από 20 χρόνια ασφάλισης αντί για 15 ( 6.000 ένσημα αντί για 4.500) ενώ επιμένουν και στη θέσπιση εισοδηματικών κριτηρίων. Σε σχετικά πρόσφατες συναντήσεις έχει τεθεί και θέμα εφάπαξ χαρακτηρίζοντας το θεσμό "πολυτέλεια" που δεν μπορεί να αντέξει σήμερα η ελληνική οικονομία.
Τρίτον, αμφισβητούν την προσωπική διαφορά που πιθανότατα προκύπτει από τον νέο υπολογισμό των καταβαλλόμενων συντάξεων και ζητούν περικοπές. Δεν αποκλείεται να συζητηθούν μειώσεις σε υψηλές συντάξεις ύψους 2.000 ευρώ. Πάντως στο σχέδιο νόμου προτείνεται η μείωση του πλαφόν των κύριων συντάξεων στα 2.300 ευρώ.
Τέταρτον, απορρίπτουν την πρόταση για αύξηση των εισφορών κατά 1.5 ποσοστιαία μονάδα στον κλάδο επικούρησης, επικαλούμενοι την άμβλυνση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων. Το μέτρο αυτό δεν έχει σημαντικό δημοσιονομικό όφελος, αλλά παρουσιάζει τη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης να δεχθεί κατ εξαίρεση περικοπές και όχι οριζόντιες μειώσεις.
Τέλος, ζητούν άμεση εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές συντάξεις. Η ελληνική πλευρά δε δέχεται τις μειώσεις που προτείνονται. Ωστόσο αν δεν βρεθεί συμβιβαστική λύση , στο συρτάρι υπάρχουν οκτώ σενάρια που προβλέπουν περικοπές επικουρικών από 2% έως 29.

***  Δήλωση ΒΟΜΒΑ Κασιδιάρη για το διορισμό Μυλόπουλου!
kasidiaris
~   Για μία ακόμη φορά, η συνεδρίαση της επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής μετατράπηκε σε πολεμική ζώνη, κατά τη διάρκεια συζητήσεως για τις εισηγήσεις της κυβέρνησης κομματικού διορισμούς σε κρατικούς οργανισμούς.
Τις αντιδράσεις πυροδότησε η τοποθέτηση του Γιάννη Μυλόπουλου στην προεδρία της Ανώνυμης Εταιρίας Αττικό Μετρό, αφού η αντιπολίτευση άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και για αμφιλεγόμενη θητεία του ως πρύτανης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αλλά και για τον αν αρκούν τα τυπικά προσόντα που διαθέτει, προκειμένου να ηγηθεί σε μία από τις αποδοτικότερες δημόσιες εταιρίες.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, όταν ανέβηκε στο βήμα "έκαψε" την κυβέρνηση με δηλώσεις του, κάνοντας λόγο για "επιτομή λαμογιάς" και τονίζοντας πως έχουν να κάνουν με έναν πρώην πρύτανη που έφτιαχνε τουαλέτες με δημόσιο χρήμα.
" Ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ και όπως όλα τα λαμόγια σήμερα βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα κάνει ό,τι έκανε και στο ΑΠΘ και θα κάνει ταξιδάκια στην Κωνσταντινούπολη. Θα πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη να εξετάζει τα χαμάμ. Είναι πρύτανης στη διαπλοκή και στη λαμογιά. Έδινε 2.000 ευρώ μπόνους στον εαυτό του και iPhone στις γκόμενες"
Μάλιστα είχε προκληθεί αρκετός ντόρος γύρω από το όνομα του κύριου Μυλόπουλου, καθώς η δικαιοσύνη είχε ερευνήσει 27 υποθέσεις που τον αφορούσαν, όπως ήταν κατασκευή WC στο γραφείο του, τα ακριβά ταξίδια που πραγματοποιούσε στην Κωνσταντινούπολη αλλά και τα iphone που έστελνε ως δώρα σε κυρίες της showbiz.
Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστος Σπίρτζης, δήλωσε το έργο για τη γραμμή 4 του μετρό θα προχωρήσει μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, μόνο για την χρηματοδότηση και την κατασκευή, αφού η λειτουργία θα παραμείνει υπό τον έλεγχο του Δημοσίου.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για την έγκριση του διορισμού του κ. Μυλόπουλου στο τιμόνι της Αττικό Μετρό ΑΕ, ο κύριος Σπίρτζης σχολίασε πως απέδωσαν σε ένα βαθμό οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης, προκειμένου να υπάρχει για το συγκεκριμένο έργο αύξηση της χρηματοδότησης (από 50 σε 70%) από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.
Οι εκπρόσωποι των κομμάτων της Αντιπολίτευσης άσκησαν εντονότατη κριτική για την επιλογή του κ. Μυλόπουλου. Ο κ. Μυλόπουλος και ο κ. Σπίρτζης απέκρουσαν την κριτική, τονίζοντας, ο μεν πρώτος πως τα ζητήματα για τα οποία έχει ελεγχθεί έχουν κριθεί από τη Δικαιοσύνη, ο δε υπουργός ξεκαθαρίζοντας πως ο κ. Μυλόπουλος απολαμβάνει την εμπιστοσύνης του.
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ τάχθηκαν υπέρ της τοποθέτησης του κ. Μυλόπουλου στη θέση του προέδρου της Αττικό Μετρό, ενώ κατά τάχθηκαν η ΝΔ, η ΧΑ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι. "Παρών" δήλωσε το ΚΚΕ και η Ένωση Κεντρώων.
Ο Γιάννης Τραγάκης ανέφερε πως ο κ. Σπίρτζης διορίζει για μία ακόμη φορά συνεργάτες τους. Εκπροσωπόντας τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Τάσος Κουράκης μίλησε για το "εξαιρετικό ήθος" του πρώην πρύτανη.
Εντύπωση πάντως προκάλεσε η δήλωση του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος εμμέσως παραδέχθηκε πως απαιτείται συνταγματική αλλαγή στην αξιολόγηση, αφού η τακτική των αναξιοκρατικών τοποθετήσεων είναι προβληματική.

***   Κάτι μεγάλο έρχεται στις 19 Φεβρουαρίου…
eydoll
~ Γνωστοί οικονομολόγοι ύστερα από στοιχεία και έρευνα, αποδεικνύουν με απλό τρόπο γιατί θα καταρρεύσει τι ευρώ στις 19 Φεβρουαρίου.
Ωστόσο, δεν είναι απόλυτα δεδομένη μια τέτοια εξέλιξη, καθώς υπάρχουν πολλοί παγκόσμιοι παράγοντες που δρουν ακριβώς για την αποφυγή μιας τέτοιας παγκόσμιας οικονομικής καταστροφής.
Σας παραθέτουμε τα βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:
Βίντεο 1  , Why a Dollar & Euro Collapse Is Guaranteed 19 Feb 2016 , https://youtu.be/xOgMdNv1lPc .-
Βίντεο 2 , CREDIT COLLAPSE, TRUE Date of SHEMITAH 2016 and the YEAR of JUBILEE! / Bo Polny  , https://youtu.be/syxuxMz-Dno .-
Βίντεο 3 , Why a Dollar & Euro Collapse Is Guaranteed In 19 Feb 2016 ? , https://youtu.be/IThvuFqzIow .-
Βίντεο 4 , 2016 TOTAL COLLAPSE / GLOBAL RESET ? Economic Storm Of The Century Is Coming Claims Gerald Celente , https://youtu.be/BieX3-4_IKw .-

***  Λίστα ΒΟΜΒΑ με καταθέσεις εκατομμυρίων.... :
money
~ Οι έρευνες των οικονομικών εισαγγελέων συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς σ στις λίστες με τις καταθέσεις στη UBS. Ήδη έχουν σχηματιστεί 230 δικογραφίες για τις περιπτώσεις όπου οι αποκλίσεις μεταξύ των δηλωθέντων εισοδημάτων στην Ελλάδα και των καταθέσεων στην Ελβετία είναι πολύ μεγάλες. 
Οι πρώτοι 100 καταθέτες, μεταξύ αυτών και γνωστά ονόματα καλλιτεχνών αλλά και ανθρώπων της τηλεόρασης, έχουν λάβει τις σχετικές κλήσεις για να δώσουν εξηγήσεις. Να σημειωθεί ότι δεν καλούνται ως μάρτυρες αλλά ως ύποπτοι τέλεσης φοροδιαφυγής και ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, με ορατό τον κίνδυνο της δέσμευσης των τραπεζικών τους λογαριασμών και της ακίνητης περιουσίας τους. 
 Οι έλεγχοι που διεξάγονται δείχνουν μεγάλα εμβάσματα κυρίως στον χώρο των ελεύθερων επαγγελματιών (γιατροί-δικηγόροι), αλλά και σε αυτόν της show biz. Μεταξύ άλλων, στην περίπτωση μιάς τηλεπαρουσιάστριας, έχουν διαπιστωθεί "φουσκωμένα" εμβάσματα που αγγίζουν τα 2.500.000 ευρώ και καταθέσεις ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για άλλες δυο γνωστές τηλεπερσόνες. Στη μεγάλη λίστα περιλαμβάνεται και ιερέας μεγάλης ενορίας, με κατάθεση που ξεπερνά τις 400.000 ευρώ, ποσό που ο ίδιος υποστηρίζει ότι κατέχει από το 1975, ενώ ελέγχεται και ζωγράφος που εμφανίζει καταθέσεις 3.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με  «Το Εθνος» της Κυριακής, ο ιερέας, που είναι από τους πρώτους που έλαβε κλήση από τον οικονομικό εισαγγελέα ως ύποπτος φοροδιαφυγής και ξεπλύματος βρόμικου χρήματος,  όταν ενημερώθηκε ότι θα κινηθούν από τον οικονομικό εισαγγελέα διαδικασίες εις βάρος τους για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος χρήματος, σάστισε και τρομοκρατήθηκε και είπε στις αρχές ότι επρόκειτο για τις οικονομίες μιας ζωής, από φιλοδωρήματα σε βαφτίσια, γάμους και κηδείες.  
 Στην ίδια λίστα βρίσκεται επίσης γνωστή γλύπτρια με 3 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα, αλλά και γνωστή τραγουδίστρια η οποία φέρεται να έχει αποστείλει ποσό ύψους 250.000 ευρώ. 
Ποσό ύψους 2 εκατ. ευρώ φέρεται επίσης να έχει αποστείλει επιχείρηση γραφείου κηδειών η οποία εμφανίζει διαφορές με τα ποσά που έχουν δηλωθεί στην Εφορία 
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί όλα τα μεγάλα υπόλοιπα των καταθέσεων στην UBS τη δεκαετία 2005-2015, ενώ αμέσως μετά το εισαγγελικό στόχαστρο θα στραφεί στη "χρυσή" δεκαετία 1995-2005. 
 Ωστόσο, ο νόμος για την αυτοκαταγγελία δεν έχει ακόμη κατατεθεί στη Βουλή, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος μεγάλων καθυστερήσεων στην είσπραξη εσόδων, σε περίπτωση που οι καταθέτες δεν συναινέσουν να κάνουν συμπληρωματική δήλωση φόρου εισοδήματος. 

***  ΒΟΜΒΑ! Επανάσταση του Αγίου Όρους! Ραγδαίες εξελίξεις...
agio
~  Επιστολή ΦΩΤΙΑ στέλνουν από το Άγιο Όρος οι μοναχοί στοχεύοντας τους «ασεβεις πολιτικούς» όπως οι ίδιοι λενε ενώ εξηγούν και τους λόγους για τους οποίους τήρησαν εως τώρα σιγή ιχθύος.
Τώρα πια αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να δράσουν και φωνάζουν «ως εδώ και μη παρέκει»
Στην επιστολή - κόλαφο που στέλνουν οι Αγιοι Πατέρες μεταξύ άλλων λένε στους πολιτικούς μας: «Μέ σατανική πονηρία καί υποκρισία παραπλανάτε τόν Ορθόδοξο χριστιανικό λαό, με στόχο να τον αποχριστιανοποιήσετε , νά τον ᾶφελληνίσετε,νά τον εφκφυλίσετε καί νά τον διαφθείρετε ηθικά, πνευματικά καί εθνικά . Ο λαός, μήπως γι’ αυτό σας ψήφισε; Μας δείχνετε ξεκάθαρα ότι στόχος σας είναι, όχι νά οικοδομήσετε καί νά δουλέψετε γία τό καλό της πατρίδος μας, αλλά νάδιαλύσετε τήν ελληνική κοινωνία, τήν ελληνική οικογένεια, τήν ελληνική παιδεία, τόν ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας. Με λίγα λόγια, πολεμάτε με λύσσα, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ καί ΕΛΛΑΔΑ».
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή των αγιορειτών πατέρων, όπως δόθηκε προς δημοσίευση:
ΑΓΙΟΡΕΙΤΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ
• ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
• ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΝ
• ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΣΥΝΟΔΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
• ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
«…και ο σκοπός, εάν ίδη την ρομφαίαν ερχομένην και μη σημάνη τη σάλπιγγι, και ο λαός μη φυλάξηται, και ελθούσα η ρομφαία λάβη εξ αυτών ψυχήν, αύτη διά την αυτής ανομίαν ελήφθη, και το αίμα εκ χειρός του σκοπού εκζητήσω».
Ιεζεκιήλ 33,6
Ως Αγιορείτες Μοναχοί και Έλληνες πολίτες, εκφράζουμε την ανέκφραστη θλίψι μας και τον πόνον της ψυχής μας δι᾿ όσα διενεργούνται στην πατρίδα μας κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Ως μοναχοί τόσα χρόνια αγωνιούσαμε και ελπίζαμε σε μια μετάνοια και μεταστροφή. Τώρα είναι «καιρός του λαλείν», καιρός ομολογίας, ομολογίας Χριστού με την χάριν και την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας μας.
Εκφράζουμε, δηλώνουμε και διατρανώνουμε την διαμαρτυρία μας και την ριζική αντίθεση μας προς κάθε αντιχριστιανικό, ανθελληνικό και ανήθικο νόμο της πολιτείας των εκάστοτε κυβερνήσεων όλων των πολιτικών κομμάτων, όλων των αποχρώσεων. Με σατανική πονηρία και υποκρισία παραπλανάτε τον ορθόδοξο χριστιανικό λαό, έχοντας σαν τελικό σας στόχο, η εκάστοτε πολιτική κυβέρνησι, να αποχριστιανοποιήση, να αφελληνίση, να εκφυλίση και να διαφθείρη ηθικά, πνευματικά και εθνικά την πατρίδα μας.῾Ο λαός, μήπως σας εψήφισε για να εκτελέσετε αυτό το έργο;
Κατά τις τελευταίες δεκαετίες έχουν ψηφισθεί από την Ελληνική Βουλή αρκετοί νόμοι οι οποίοι είναι αντιχριστιανικοί, αντιευαγγελικοί και ανθελληνικοί όπως: α) Αποποινικοποίησι της μοιχείας, β) Πολιτικός γάμος, αυτόματο διαζύγιο, γ) Εκτρώσεις, δ) Επιβολή της μονοτονικής γραφής, πλημμελής διδασκαλία της αρχαίας και χριστιανικής γραμματολογίας στα σχολεία, κατευθυνόμενη διαστρέλωσι της εθνικής μας ιστορίας κ. α. ε) Ανεξέλεγκτη εισρροή μωαμεθανών λαθρομεταναστών με απώτερο σκοπό την μετατροπή της πατρίδος μας σε μια ισλαμική χώρα ή μια άθεη υλιστική πολυθρησκευτική χοάνη, στ) Τον αντιρατσιστικό νόμο, για να μην έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε την χριστιανική πίστι μας και την πατρίδα μας, αντίθετα με τους λαθρομετανάστες, που έχουν μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωσι, ζ) Την μη εκπλήρωση για το τάμα του έθνους, κ.α.
Όσοι από τους βουλευτές έχετε ψηφίσει όλους αυτούς τους νόμους, μας δείχνετε ξεκάθαρα ότι στόχος σας είναι, όχι να οικοδομήσετε και να δουλέψετε γία το καλό της πατρίδος μας, αλλά να διαλύσετε την ελληνική κοινωνία, την ελληνική οικογένεια, την ελληνική παιδεία, τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας από τον οποίον αντλεί ιδανικά και πνευματικές αξίες ολόκληρη η ανθρωπότης και με λίγα λόγια πολεμάτε με λύσσα, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ.
Ως επιστέγασμα και αποκορύφωμα ψηφίσατε, μάλιστα παραμονές των Χριστουγέννων (22 Δεκεμβρίου), τον κατάπτυστον νόμον για την ελεύθερη συμβίωσι των αρσενοκοιτών, σοδομιτών, ανωμάλων, όπως τους χαρακτηρίζει η Αγία Γραφή, η αρχαιοελληνική, χριστιανική και παγκόσμια γραμματολογία και ανθρωπολογία, ενώ εσείς έχετε επιβάλλει στην κοινωνία να τους ονομάζη «ομοφυλόφιλους».Με αυτόν τον νόμο διενεργείτε την πλήρη διαστροφή της ανθρωπίνης φύσεως, η οποία αποτελεί την υψίστην ύβριν κατά του Δημιουργού Θεού. Διαφθείρετε τους νέους από την κούνια τους. Με αυτόν τον νόμον δικαίως θα σας αποδώση η ιστορία τον πρέποντα χαρακτηρισμόν, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΟΔΟΜΩΝ.
Όπως προφητικά είπε ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός : « Θα δούμε και θα ζήσουμε τα Σόδομα και τα Γόμορα στον τόπο μας».
Κατόπιν τούτων, όπως καταλαβαίνετε εσείς οι βουλευτές, που ψηφίσατε αυτόν τον νόμον, για εμάς τους Αγιορείτες μοναχούς και για όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς και Έλληνες, αλλά και για κάθε λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο, στην συνειδησί μας, απεμπολίσατε την ανθρώπινη φύσι διότι τολμήσατε διά κρατικού νόμου την νομιμοποίησι της διαστροφής που ούτε και τα άλογα ζώα δεν κάνουν. Για εμάς έχετε παύσει να είστε Χριστιανοί και Έλληνες.
Ο προφήτης Δανιήλ πριν 2.550 χρόνια περίπου λέγει για εσάς «εθεώρουν και το κέρας εκείνο εποίει πόλεμον μετά των αγίων και ίσχυσε προς αυτούς…και λόγους προς τον Ύψιστον λαλήσει και τους αγίους του Υψίστου παλαιώσει και υπονοήσει του αλλοιώσαι καιρούς και νόμον». (Δαν.Ζʹ,21-26). Αυτό ακριβώς επαληθεύσατε διά του νόμου περί ελεύθερης συμβίωσης των σοδομιτών .
Ας γνωρίζετε όμως, όλοι εσείς ότι με όλα αύτά, έχετε κάνει να ξεχυλίση το ποτήρι της ανοχής του Θεού και προκαλείτε την μακροθυμία του, τον οποίον υβρίζετε και πολεμάτε, και μέλλει να ξεσπάση σε όλους τους αμετανοήτους, που αποδέχονται αυτούς τους βλάσφημους νόμους, η δικαιοσύνη του Παντοκράτορος Θεού, επί τους υιούς της απειθείας.
Όπως γράφει και ο ψαλμωδός:«Ινα τι εφρύαξαν έθνη, και λαοί εμελέτησαν κενά; παρέστησαν οι βασιλείς της γης και οι άρχοντες συνήχθησαν επί το αυτό κατά του Κυρίου και κατά του χριστού».(ψαλ. Βʹ,1-2).
Τέλος δε, ως έσχατο και ολοκληρωτικό χτύπημα προς την Ορθοδοξία και την Ελλάδα προετοιμάζετε να φέρετε στην βουλή διά πονηράν διαβούλευσιν και προς ψήφισμα, την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα την οποία για λόγους παραπλανητικούς και ψυχολογικούς μετωνομά-σατε σε κάρτα του πολίτη.
Διά της ηλεκτρονικής ταυτότητος – κάρτας του πολίτη, ( δηλαδή το φακέλλωμα), γίνεται η εισαγωγή του σφραγίσματος. Έτσι χωρίς αυτήν, την οποία θα κουβαλάμε επάνω μας παντού και πάντοτε, δεν θα μπορούμε να ζήσουμε, και ύστερα από λίγο, για λόγους ασφαλείας, επειδή θα μας την κλέβουν, θα φροντίσετε για το καλό μας πάντα, να την βάλετε μέσα στο σώμα μας διά της εμφυτεύσεως του βιοτσίπ, στο δεξιό χέρι ή στο μέτωπο, επαληθεύοντας σε όλα πιστά την Αποκάλυψι.
Θα επιβάλλετε, λοιπόν διά νόμου και υποχρεωτικά να μας δώσετε και να μας σφραγίσετε με την βούλα του Σατανά, όπως έλεγε και ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλος, ο διδάσκαλος και προφήτης του Γένους μας. Μέσα σ᾿ αυτό το μικροτσίπ, όπως γνωρίζουμε θα περιέχη και τον αριθμό του ονόματος του Αντιχρίστου, το 666, διότι για αυτόν τον αριθμό γίνεται όλος ο αγώνας. Βέβαια εσείς θα καθησυχάσετε την Εκκλησία και τον Λαό, ότι δεν θα υπάρχει μέσα το 666, καθότι πολύς λόγος έχει γίνει περί αυτού, ώστε η Εκκλησία να μη φέρη καμμία αντίδρασι και παραμείνουν πάλι άκαρπες οι προσπάθειές σας, όπως έχει γίνει μέχρι τώρα λόγω της αντιδράσεως του πιστού λαού. Όλα αυτά βέβαια δεν είναι δικά μας λόγια, ούτε δικές μας προφητείες. Είναι αυτά τα οποία μας έχουν πεί η ιερά Αποκάλυψι και οι άγιοι της Εκκλησίας, πριν από αιώνες καθώς και σύγχρονοι άγιοι γέροντες.
Επειδή, δυστυχώς πολλοί εκκλησιαστικοί άνθρωποι, δηλαδή «κάποιοι γνωστικοί και διακριτικοί» γέροντες, θα παρασυρθούν από τους πολιτικούς ότι δεν θα υπάρχει το 666, και έτσι θα πλανήσουν και θα παρασύρουν πολλούς χριστιανούς να δεχθούν τις νέες ταυτότητες. Όλοι αυτοί, είτε εν γνώσει είτε εν αγνοία θα επωμισθούν τεράστια ευθύνη εν ημέρα Κρίσεως
Η ταυτότητα είναι ένα αναγκαίο αυτοπροσδιοριστικό έγγραφο των πολιτών κάθε κράτους και άρα δεν είναι ένα απλό έγγραφο ούτε προαιρετικό. Με απλά λόγια η ταυτότητα, μας ταυτοποιεί, καθώς η σφραγίδα με την βούλα της, διότι «ταυτότητα σημαίνει ότι και η λέξη· ταυτίζεται δηλαδή κανείς με αυτά που δηλώνει, βάζουν τον διάβολο (δηλ. τον αριθμό του θηρίου-Αντιχρίστου), και υπογράφω, ότι τον αποδέχομαι. Πως μπορώ να το κάνω αυτό»; (Γέροντος Παισίου, Πνευματική αφύπνιση σελ.183).
Επίσης δεν μπορείς να την απορρίψεις όταν θέλήσης, όπως μια τραπεζική κάρτα, που αν θέλης την καταργής. Επομένως το πανανθρώπινο δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού κάθε ανθρώπου καταργείται, εάν καταναγκαστικώς επιβληθεί η αποδοχή της.
Αυτό μας το λέγει και το κείμενο της Ιεράς Άποκαλύψεως: « ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού. ῟Ωδε η σοφία εστίν· ο έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου· αριθμός γαρ ανθρώπου εστί· και ο αριθμός αυτού χξςʹ.»( Αποκ. Ιγ’ 15-18). Δηλαδή οι άνθρωποι που θα σφραγισθούν θα φέρουν επάνω τους το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματός του, που είναι το 666.
Ήδη στις ημέρες μας έχει αρχίσει η αριθμοποίησι των ανθρώπων, και από πρόσωπο ο άνθρωπος μετατρέπεται σε νούμερο – αριθμό.
Γνωρίζουμε ότι ο στόχος της Ε.Ε, των Η.Π.Α. και πολλών άλλων κρατών, που είναι στο πνεύμα της Ν. Εποχής και της Παγκοσμιοποιήσης, επιδιώκουν μέσα στον προσωπικό αριθμό της ταυτότητας του κάθε ανθρώπου να περάσουν και τον αριθμό του ονόματος του θηρίου, δηλαδή το 666. Ήδη όμως στο σύστημα Barcode ΕΑΝ13 και στο μικροτσίπ που έχουν πολλές κάρτες εξυπηρετίσεως υπάρχει ο αριθμός του ονόματος του θηρίου -666.
Εκείνος που παραλαμβάνει την νέαν ταυτότητα-κάρτα δηλώνει εν τη πράξει ότι αναγνωρίζει ως κύριόν του τον αντίχριστο και αδεία αυτού κινείται και ασκεί τα δικαιώματά του. Εμείς ως χριστιανοί έχομεν ως Κύριόν μας και Θεόν μας τον Κύριον Ιησούν Χριστόν. Δεν δεχόμεθα άλλο βάπτισμα-σφραγίδα. Άρα, αυτή η αριθμοποίηση και η εισαγωγή του 666 στις ταυτοτητές μας- κάρτα του πολίτη είναι πτώση και συστέλλει την χάριν· διά τούτο και αποτελεί προθάλαμο και «αρραβώνα» για το τελικό σφράγισμα στο σώμα μας.
Σύμφωνα πάλι με τον άγιο γέροντα Παίσιο τον Αγιορείτη, η λήψη ηλεκτρονικών ταυτοτήτων — κάρτας πολίτη είναι πτώσις: « Η Εκκλησία πρέπει να πάρει μία θέση σωστή. Να μιλήσει, να εξηγήσει στους πιστούς, για να καταλάβουν ότι, αν πάρουν την ταυτότητα, αυτό θα είναι πτώση». (Πνευματική αφύπνηση,σελ. 183). « Σιγά-σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλ. το «φακέλωμα», θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα (στο σώμα με το βιοτσίπ). Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχονται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τους ανθρώπους και θα πούν: Μόνο με τις κάρτες θα κινείσθε, τα χρήματα θα καταργηθούν. (Πνευματική αφύπνηση σελ. 185-6).
Η προφητεία της Ι. Αποκαλύψεως ( ιγ’ 15-18) σαφώς λέγει ότι όποιος δεν λάβει το χάραγμα-αριθμό δεν θα δύναται «αγοράσαι η πωλήσαι». Ο,τι ακριβώς γίνεται σήμερα: ‘’εάν δεν πάρετε τον αριθμό τάδε π.χ. ΑΜΚΑ, ΕΚΑΜ, (με ή χωρίς τον 666) δεν δύνασθε να έχετε εργασίαν, ασφάλειαν, νοσοκομειακήν περίθαλψιν, σύνταξιν, τραπεζικές ή κρατικές συναλλαγές, καίτοι είναι δεδουλευμένα. Για λεπτομερέστερη ενημέρωση σας παραπέμπουμε στο δημοσιευμένο ήλεκτρονικό έντυπο «Άγιορείτες Πατέρες, Κάρτα του Πολίτη, Εισαγωγή του Σφραγίσματος, 2η επηυξημένη έκδοση» (ηλεκτρονική διεύθυνση : Ιστολόγιο Καιόμενη βάτος).
Ιδού και οι συνέπειες για όσους αθετήσουν την προφητεία και δεχθούν τελικά το χάραγμα, ή προσκυνήσουν το θηρίο και την εικόνα αυτού: «ει τις προσκυνεί το θηρίον και την εικόνα αυτού, και λαμβάνει το χάραγμα επί του μετώπου αυτού η επί την χείρα αυτού, και αυτός πίεται εκ του οίνου του θυμού του Θεού του κεκερασμένου ακράτου εν τω ποτηρίω της οργής αυτού, και βασανισθήσεται εν πυρί και θείω ενώπιον των αγίων αγγέλων και ενώπιον του αρνίου. και ο καπνός του βασανισμού αυτών εις αιώνας αιώνων αναβαίνει, και ουκ έχουσιν ανάπαυσιν ημέρας και νυκτός οι προσκυνούντες το θηρίον και την εικόνα αυτού, και ει τις λαμβάνει το χάραγμα του ονόματος αυτού». Αποκ. Ιδ’ 9-11.
Φαίνεται καθαρά απ᾿ αυτό ότι οι πολιτικοί θέλουν να μας αποκλείσουν από την ζωή και πριν ακόμη έρθει το τελικό χάραγμα του Αντιχρίστου. Εάν, λοιπόν χωρίς την λήψη-αποδοχή της ταυτότητας-κάρτας μας απαγορεύουν να πωλούμε και να αγοράζουμε κλπ. άραγε σημαίνει ότι ήδη ενεργείται σε ένα πρώτο στάδιο το χάραγμα και είναι θέμα χρόνου να το εμφυτεύσουν και στο χέρι μας.
Υστερα από όλα αυτά, ζητούμε από την Ελληνική Κυβέρνηση και το Ελληνικό Κοινοβούλιο, να αποσύρη όλους αυτούς τους νόμους, που βλασφημούν την Ορθόδοξη πίστι μας και ντροπιάζουν την πατρίδα μας την Ελλάδα, και να μην προχωρήσουν στην υποχρεωτική παραλαβή της νέας ταυτότητος-κάρτας.
Προς την ποιμένουσα Εκκλησία, την Ιερά Σύνοδο, καθώς επίσης και προς την θεσμικήν αρχήν του Ιερού ημών Τόπου, εκφράζουμε την κατάπληξίν μας και την απορία μας για την όλη στάσιν τους απέναντι σε όλους αυτούς τους νόμους. Προσδοκούσαμε και ευελπιστούσαμε, επί τόσα χρόνια, ότι κάποια στιγμή θα εγκαταλείπατε αυτήν την στάσιν της ‘’διακριτικής’’ ανοχής και δεν θα επιτρέπατε ποτέ να φθάση η Ελληνική Κυβέρνηση να ψηφίση αυτόν τον κατάπτυστον νόμον διά την ελευθέραν και νόμιμην συμβίωσιν των σοδομιτών.
Η μοναχική και αγιορειτική συνείδησί μας ουδέποτε θα αποδεχθεί αυτήν την στάσιν σας. Εσείς, έχετε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη από τους πολιτικούς. Ο Χριστός μας και η Εκκλησία βλασφημείται και προσβάλλεται διά των πιο χυδαίων νόμων, και εσείς αρκεσθήκατε μόνον σε κάποια κείμενα διαμαρτυρίας! Ο Χριστός και η Εκκλησία σας εμπιστεύθηκε την διαποίμανσιν του πιστού λαού Του και εσείς τόσα χρόνια με την σιωπή σας ή με την τυπική διαμαρτυρία σας, επιτρέψατε να φθάσουμε σε αυτό το χάος της αποστασίας και της απωλείας! Δεν ημπορούμε να το πιστεύσουμε. Δεν το χωράει ο νούς μας. Δεν το ανέχεται η συνείδησί μας. Η οδύνη, ο πόνος και οι προσευχές μας, θα ανεβαίνουν καθημερινώς προς τον θρόνον του Δικαίου Κριτού, θα στενάζουμε και θα ζητούμε να επέμβη ο Κύριος για να σταματήση το κακό. Σώσον Κύριε τον λαόν Σου και φύλαξον την κληρονομίαν Σου, το μικρό Σου ποίμνιο, το οποίο είναι ερριμένον και εγκαταλελλειμένον ως μη έχοντα ποιμένες.
Άγιοι Αρχιερείς και ποιμένες, με τον προσήκοντα σεβασμόν προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, παρακαλούμε εσάς και όλους τους πνευματικούς φορείς της πατρίδος μας, έστω και τώρα, πριν είναι αργά, να ενεργήσετε δυναμικά, ομολογιακά, μαρτυρικά, ώστε ή να καταργηθή ο νόμος, ή να διαχωρίση η Εκκλησία την θέση της με το κράτος αυτό. Παράλληλα αγαπητικά και θεραπευτικά προς τα αποστατημένα αυτά παιδιά, η αγία Εκκλησία μας που δεν καταδικάζει τον αμαρτωλό άνθρωπο, αλλά πάντοτε φροντίζει να διδάσκη και να καλή εις μετάνοια όλους μας, πρέπει να καλέση και αυτούς σε αναθεώρηση και μετάνοια. Διότι δεν δύναται ποτέ να ανεχθή η Εκκλησία, το πάρα φύσιν να νομιμοποιείται ως κατά φύσιν, και μάλιστα διά νόμου του κράτους. Αγαπά τον αμαρτωλό ως άρρωστο μέλος, μισεί όμως την αμαρτία. Η Εκκλησία ως πνευματικό νοσοκομείον θεραπεύει τον ασθενή αμαρτωλό, αλλά καυτηριάζει, και τέλος αν δεν θεραπεύεται, αποκόπτει την γάγγραινα για να μη μεταδοθή και προς τα υγιή μέλη της, το καρκίνωμα της αμαρτίας.
Παρακαλούμε κινητοποιήσατε τον πιστόν λαόν, ώστε να αναγκασθούν να ακυρώσουν και να αποσύρουν όλους τους ανωτέρω νόμους με αποκορύφωμα τον τελευταίον, για να εξαρθή πάσα ασέβεια και διαφθορά εκ μέσω του λαού, πριν ξεσπάσει επάνω μας η δικαιοσύνη του Χριστού,και να επανέλθη η πατρίδα μας στην αιώνια διαχρονική πορεία της ως Ορθόδοξη χώρα.
Το Πνεύμα το Άγιον ορίζει διά του ψαλμού «Συν ανθρώποις εργαζομένοις την ανομίαν και ου μη συνδυάσω μετά των εκλεκτών αυτών»( ψαλμ. ΡΜʹ).Εάν όμως, δεν αποσυρθούν και ακυρωθούν όλοι αυτοί οι επαίσχυντοι νόμοι του κράτους, τότε ζητούμε, για όσους πολιτικούς – βουλευτές παραμείνουν αμετάπειστοι και αμετανόητοι, η Ιεραρχία διά της Ιεράς Συνόδου να ενεργοποιήση τα δραστικά θεραπευτικά της φάρμακα, όπως είναι ο εκκλησιαστικός αφορισμός. Να τους απαγορευθή η είσοδος στους Ιερούς ναούς, και η συμμετοχή τους στα μυστήρια. Εξάλλου οι ίδιοι από μόνοι τους, διά των πράξεων τους έχουν αρνηθεί την χριστιανική τους πίστη και έχουν αυτοαφορισθεί (ξεχωρίσει τον εαυτόν τους από το σώμα της Εκκλησίας).Εκείνο όμως που κυρίως πλήττει εμάς ως μέλη της Εκκλησίας του Χριστού είναι η υποκρισία τους. Οι πολιτικοί αν και εξωτερικά εμφανίζονται ως χριστιανοί, λαμβάνουν διά των νόμων του κράτους θέση διωκτών της Εκκλησίας, εκτελώντας εντολές άνωθεν, από τα κέντρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Νέας Εποχής του Αντιχρίστου.
Παρακαλούμε, επίσης, και την ιδικήν μας Ιερά Κοινότητα διά επισήμου ανακοινώσεως να απαγορεύση σε όλους τους ανωτέρω αμετανοήτους βουλευτές, και σε όλους όσους υπερηφα-νεύονται δημοσίως διά αυτήν την ασχημοσύνη τους, και ιδιαιτέρως στον συνειδητά προστάτη των σοδομιτών, Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μπουτάρη, την είσοδό τους στο Περιβόλι της Παναγίας.
Ένας Γέροντας, θέλοντας να μας δείξη πόσο πολύ θλιμμένος είναι για όλους αυτούς τους αμετανοήτους βουλευτές και πόσο μεγάλο κακό θα κάνουν διαχρονικώς στην πατρίδα μας, είπε: «Όσοι ψήφισαν τους νόμους αυτούς, αυτοί είναι χειρότεροι από τον Φαραώ, που σκότωνε τα άρρενα τέκνα και χειρότεροι από τον παιδοκτόνο Ηρώδη που σκότωσε 14.000 νήπια, διώκοντας το Νήπιον Ιησού. Υπάρχει κόλασις και παράδεισος, μέλλουσα κρίσις και ανταπόδοσις. Εάν δεν μετανοήσουν και δεν αποσύρουν αυτούς τους αντίχριστους νόμους, ούτε η κόλασις δεν θα τους δεχθεί μετά θάνατον. Ο Θεός θα κάνει ειδική κόλασι γι᾿ αυτούς, όπου με τα υψηλά πολιτικά αξιώματά τους θα κοσμούν τα φρικτώτερα μέρη της ειδικής κολάσεως τους. Τεράστια ευθύνη μαζί με αυτούς έχουν και όσοι συνηγορούν, συνευδοκούν ή σιωπούν και δεν διαμαρτύρονται.
Τέλος ως προς την ηλεκτρονική ταυτότητα-κάρτα του πολίτη που προετοιμάζεται να εκδοθή, δηλώνουμε ως Αγιορείτες Μοναχοί ότι με την χάρι του Χριστού μας και την βοήθεια της Παναγίας μας, εφόσον κανείς δεν ημπορεί να κάνη τίποτε χωρίς την ενίσχυσιν του Κυρίου, θα αγωνισθούμε όσο ημπορούμε, ώστε κάθε καλοπροαίρετος χριστιανός και συνάνθρωπός μας, να ενημερωθή, να αφυπνισθή, για να μην την δεχθή, καθώς και κανένας αγιορείτης μοναχός.
Η απόφασις φυσικά επαφίεται στην συνείδησιν ενός εκάστου και είναι προσωπική. Δηλώνουμε ακόμη ότι θα αντισταθούμε με κάθε νόμιμον τρόπο, ακόμη και αν η Διοικούσα Εκκλησία και η Ιερά Κοινότης παρασυρθή και μας συστήσει αντίθετα από όσα μέχρι τώρα έχει συστήσει διά εγκυκλίων, ( Δ.Ι.Σ. 2626/1997 και 2641/1998). Δεν θα δεχθούμε τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες-κάρτα του πολίτη και θα χρησιμοποιούμε τα συμβατικά μέσα ταυτοποιήσεώς μας. (Ι. Κοινότητα Α.Ο. 22-4/5.5. 2011).
Νικητής θα είναι ο Χριστός, το εσφαγμένον αρνίον και όχι ο Αντίχριστος το θηρίον, το οποίον σήμερα φαίνεται να επικρατή παντού. Ο Χριστός και Κύριός μας θα θριαμβεύση τελικά και μαζί Του όσοι τον ακολούθησαν και δεν εφοβήθησαν το θηρίον.«Ιδού έρχομαι ταχύ, μακάριος ο τηρών τους λόγους της προφητείας… ο καιρός γαρ εγγύς… Εξήλθεν νικών και ίνα νικήση… Ναί έρχομαι ταχύ. Αμήν, ναί έρχου, Κύριε Ιησού». ( Ι. Αποκ. ΣΤʹ και ΚΒʹ κεφ.).
Οι υπογράφοντες:
Γέρων Γαβριήλ Μοναχός, Ι.Κ.Αγίου Χριστοδούλου, Ι.Μ.Κουτλουμουσίου
Γέρων Σάββας Μοναχός, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Ιλαρίων, , Ι.Κ.Αγίου Μαξίμου του Ομολογητού, , Ι.Μ.Κουτλουμουσίου
Μοναχός Δοσίθεος, , Ι.Κ.Αγίου Μαξίμου του Ομολογητού, Ι.Μ.Κουτλουμουσίου
Γέρων Ευστράτιος Ιερομόναχος, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Μοναχός Αρτέμιος, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Μοναχός Παΐσιος, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Μοναχός Χριστοφόρος, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Μοναχός Δωρόθεος, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Μοναχός Ιεζεκιήλ, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Ιερομόναχος Αθανάσιος, Δικαίος Ι. Σκήτεως Τιμίου Προδρόμου Ι. Μ. Μ. Λαύρας, μετά της συνοδείας αυτού, (25 μοναχοί)
Μοναχός Χερουβίμ, Ι.Κ.Αρχαγγέλων, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Ιωάννης, Ι.Κ.Εισοδίων Βίγλας, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Πατάπιος, Ι.Κ.Σκέπης της Θεοτόκου, Ι.Μ.Μ.Λαύρας και της συνοδίας αυτού (2)
Γέρων Γεώργιος, Ι.Κ.Βαρλαάμ και Ιωάσαφ Βίγλας, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Χαρίτων Ιερομ., Ι.Κ.Αναλήψεως Καρυές, Ι.Μ.Βατοπεδίου
Γέρων Μελέτιος, Ι.Κ.Γενέσιον της Θεοτόκου, Καψάλα, Ι.Μ.Παντοκράτορος
Ιερομ. Μακάριος, « « « « «
Γέρων Ζηνόβιος, Ι.Κ.Αγίων Αναργύρων, Ι.Μ.Παντοκράτορος
Γέρων Συμεών, Ι.Κ.Αγίου Συμεών Καυσοκαλύβια,Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Μοναχός Ησαΐας « « « «
Μοναχός Ευστάθιος, Ι.Κ.Αγίου Ευσταθίου Καυσοκαλύβια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Μοναχός Ερμόλαος, Καυσοκαλύβια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Χαρίτων, Καρούλια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Αθανάσιος,Ι.Η. Άγιος Σάββας, Καρούλια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Σοφρώνιος, Ι.Η. Αγία Τριάδα, Καρούλια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γρηγόριος Δανιηλαίος μετά της συνοδίας αυτού (Δανιηλαίοι, 10 μοναχοί) Ι.Η. Αγιορείται Πατέρες, Κατουνάκια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Γεράσιμος, Ι.Ησ. Αγιος Γεράσιμος, Κατουνάκια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Παντελεήμων Ιερομ., Ι.Η.Άγιος Ιωάννης Θεολόγος, Κατουνάκια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας.
Γέρων Κύριλλος, Ι.Η.Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Κατουνάκια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Θωμάς Ιερομόν. μετά της συνοδείας αυτού (Θωμάδες, 4 μοναχοί) Ι.Κ.Αγίου Αποστόλου Θωμά, Μικρά Αγία Άννα, Ι.Μ.Μ.Λαύρας.
Η συλλογή των υπογραφών συνεχίζεται και θα εκδοθούν στην εφημερίδα Ορθόδοξος Τύπος, στο τεύχος της Παρασκεής 5-2-2016.

***

*** Αθλητική  ενημέρωση  :

***  Βίντεο από τους αγώνες  :
Πλατανιάς- Παναθηναϊκός  2-3  20η  αγωνιστική 31/01/2016 : https://youtu.be/oOEbwaKlkVA  .-                                      
 Αστέρας Τρ- Λεβαδειακός 2-0  20η αγων  31/01/2016: https://youtu.be/fQ2BUpYxZ-8 .-                                                                                                            
Πανθρακικός-Πανιώνιος   0-1  20η αγων  31/01/2016: https://youtu.be/J9kF25YnqUY  .-
ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ  67-77    31/01/ 2016:   https://youtu.be/DXyqFv87ZBg .-
ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1 20η αγων   31/01/2016 : https://youtu.be/U2NGhQc0gHo .-
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  2-3  20η  αγων  31/01/2016: https://youtu.be/ZSmUpiPmtbs .-   

Ξάνθη- Ηρακλής 2-0 20η  αγων  31/01/2016: https://youtu.be/WkA9whGaKUg .-      
Παναιτωλικός-Καλονή 1-0  20η αγων  31/01/2016 : https://youtu.be/NV4PZG59B0E .-   
 ***

~ Από τις τελευταίες  μας αναρτήσεις   του Ιανουαρίου  2016  :
~ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ  , ...Πέμπτη 14  Ιανουαρίου  2016  : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2016/01/blog-post.html .-
~ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Από τις δικές  μας
περιηγήσεις , Πέμπτη  14  Ιανουαρίου  2016 ,  Μέρος  3ο  τρίτο  :  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2016/01/14-2016-3.html .-

~Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS   στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  15  Ιανουαρίου  2016 : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-15-2016.html .-                                                                                                                                           
~ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Από τις δικές  μας  περιηγήσεις 15-01-2016 Μέρος  4ο  τέταρτο  : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2016/01/15-01-2016.html .-  
 ~ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Από τις δικές  μας περιηγήσεις  15-01-2016   μέρος πέμπτο  5ο  : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/01/15-01-2016-5.html .-
~  Η Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι  της ενημέρωσης Σάββατο  16  Ιανουαρίου  2016:  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-16-2016.html .-  
~ΑΘΛΗΤΙΚΟ  ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  16 και  17 Ιανουαρίου  2016 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/01/16-17-2016.html .- 
~ Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS   στο  αγιάζι  της ενημέρωσης  Κυριακή 17  Ιανουαρίου  2016 :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-17-2016.html .- 
~Η Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Δευτέρα 18  Ιανουαρίου  2016 : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-18-2016.html .-   
 ~   Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι  της ενημέρωσης  Τρίτη  19 Ιανουαρίου  2016 :  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-19-2016.html .-   
 ~ Η  Εφημερίδα  μας   ARFAR  NEWS  στο  αγιάζι της ενημέρωσης   Τετάρτη  20  Ιανουαρίου  2016 : http://snsarfara.blogspot.gr/2016/01/arfar-news-20-2016.html .-  
~ ΥΓΕΙΑ  γιά  ΟΛΟΥΣ  μας  Τετάρτη  20  Ιανουαρίου 2016  :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2016/01/20-2016.html .-~ Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης   Πέμπτη  21  Ιανουαρίου  2016  : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-21-2016.html .-              
~  Η Εφημερίδα  μας    ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή  22 Ιανουαρίου  2016  : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-22-2016.html  .-
Το  αγιάζι  στην ενημέρωση Παρασκευή  22  Ιανουαρίου  2016  : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2016/01/22-2016.html .-    
 Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Σάββατο 23  Ιανουαρίου  2016  : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-23-2016.html .-                           
  Αθλητικό  Σαββατοκύριακο  23  και  24  Ιανουαρίου  2016  :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr / .-  
~  Η  Εφημερίδα  μας ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 24  Ιανουαρίου  2016  :  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-24-2016.html .- 
~ Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  25  Ιανουαρίου  2016 : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-25-2016.html .-  
~  Η  Εφημερίδα μας   ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη  26  Ιανουαρίου  2016  :   http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-26-2016.html
ΥΓΕΙΑ  για  ΟΛΟΥΣ  μας  Τρίτη  26  Ιανουαρίου  2016 :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2016/01/26-2016.html .-
~    Η Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  27  Ιανουαρίου  2016  : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-27-2016.html .- 
~ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Από τις δικές μας περιηγήσεις Τετάρτη  27/01/2016  Μέρος 6ο : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2016/01/27012016.html .-                                             
~ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Από τις δικές μας περιηγήσεις , Τετάρτη  27 Ιανουαρίου  2016 : 7ο  μέρος  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2016/01/27-2016.html .-                                                     
 ~  Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  28  Ιανουαρίου  2016 :  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-28-2016.html .-
~   Η  Εφημερίδα  μας    ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή  29  Ιανουαρίου  2016  : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-29-2016.html .-
~ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  30  και  31  Ιανουαρίου  2016 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/01/30-31-2016.html .-  
 Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της  ενημέρωσης  Κυριακή  31  Ιανουαρίου  2016 : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-31-2016.html .-       

 ***  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2016 
~ Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS   στο αγιάζι της ενημέρωσης  Δευτέρα  01 Φεβρουαρίου  2016 :   http://snsarfara.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-01-2016.html .- 
 Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη 02  Φεβρουαρίου 2016: http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-02-2016.html .-
~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Η  Εφημερίδα  μας ,Τρίτη  02  Φεβρουαρίου  2016 : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/02/02-2016.html .-
~
 
****   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   4475 video.  -    Σταματης Σκουλικας  
2. - Stamos Skoulikas =        
Stamos Skoulikas  http://www.youtube.com/stamatios01   ,    2794 video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   
Vlasis Skoulikas , +Stamos ,. http://www.youtube.com/vlasiskal , =      2753   video. -                  https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,Σύνολον                                        10.022  βίντεο   .-

 ~

Δεν υπάρχουν σχόλια: