ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 66-51(27-36)

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ  66-51(27-36)

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή 21  Μαρτίου  2014 :
Γ΄ Χαιρετισμοί  στην  Υπεραγία Θεοτόκο από την Ι. Μ. Σεπετού
Ν. Ηλείας
 ~ Ι Μ ΣΕΠΕΤΑ 21/3/2014 Ομιλία  Ιερέα Γ΄ Χαιρετισμοί : http://youtu.be/3zwDXhtZWFg ,
~ Γ΄ Χαιρετισμοί  στην Μονή  ΣΕΠΕΤΑ  Ν  Ηλείας 21/3/2014 : http://youtu.be/DZX3jJofPgQ ,
 
  Ι. Μ. ΣΕΠΕΤΑ  Ν ΗΛΕΙΑΣ  Γ΄ Χαιρετισμοί 21/3/2014 : http://youtu.be/qockZEtkz2Q ,
~ Διαδρομή αφήγηση  Ι . Μ .  ΣΗΠΕΤΑΣ 21-3-2014 : http://youtu.be/4XTdFcpxw8A ,
~ ΚΡΕΣΤΕΝΑ Ν. ΗΛΕΙΑΣ αφήγηση 21-3-2014 : http://youtu.be/QV2mNLRieZM ,
 

~ ΚΡΕΣΤΕΝΑ Ν ΗΛΕΙΑΣ  21/3/2014 : http://youtu.be/Tz_UZCG7kBI ,
  
 

***  Αιρετοί χωρίς περιουσιακή δήλωση στο Δήμο Καλαμάτας          
            
Ένας στους τέσσερις αιρετούς άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν έχει αναρτήσει, ως όφειλε, τη δήλωση περιουσιακής του κατάστασης στην ιστοσελίδα του Δήμου του!
Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας transparency.gr/diafanis-topiki-aftodioikisi μπορεί να πλοηγηθεί και να ενημερωθεί εύκολα για τα εισοδήματα, την ακίνητη περιουσία, τη μετοχική ή επιχειρηματική δραστηριότητα των αιρετών.
Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από το νέο πρόγραμμα της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδας που, υπό τον τίτλο «Διαφανής Τοπική Αυτοδιοίκηση», δημοσιοποίησε κατάλογο με τα πόθεν έσχες των δημάρχων και αντιδημάρχων των 100 μεγαλύτερων Δήμων της χώρας.
Ο... πειρασμός της παραπάνω είδησης ήταν φυσικά μεγάλος κι έτσι επισκεφτήκαμε τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα για να δούμε τι γίνεται με τη Δημοτική Αρχή Καλαμάτας. Από το ψάξιμο ανακαλύψαμε ότι υπάρχει μια δήλωση του δημάρχου Παν. Νίκα το 2011 για τα τρία προηγούμενα χρόνια και από εκεί και πέρα τίποτε άλλο. Όσο δε για τους πέντε από τους έξι αντιδημάρχους (λείπει μόνο το όνομα του Θ. Βασιλόπουλου), δε βρήκαμε καμία δήλωση από το 2011 και εντεύθεν.
Γενικότερα, από τους 714 εν ενεργεία εκλεγμένους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εντοπίστηκαν τα πόθεν έσχες των -περίπου- 500, ενώ τρεις δήμαρχοι και ένας αντιδήμαρχος που τα έχουν δημοσιοποιήσει αρνήθηκαν να συμπεριληφθούν στην ιστοσελίδα της οργάνωσης.
Σε περίπτωση που κάποιος δήμαρχος ή αντιδήμαρχος δεν έχει προβεί σε σχετική ανάρτηση ή έχει υποβάλει αντίρρηση χρήσης των στοιχείων του στην  Του Αντώνη Πετρογιάννη
 
***  Ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία του Μ. Μάκαρη          
            
Οι προγραμματικές δηλώσεις του νέου συνδυασμού σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο
Έπειτα από ένα μακρύ κύκλο συζητήσεων ανάμεσα στα μέλη του «Δικτύου Ενεργών Πολιτών», κυρίως, και στη συνέχεια με τη στήριξη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και των «Οικολόγων Πράσινων», παρουσιάζονται σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Καλαμάτας ο επικεφαλής της συμπαράταξης, ιατρός- καρδιολόγος Μανώλης Μάκαρης, αλλά και οι πρώτες προγραμματικές δηλώσεις του νέου δημοτικού συνδυασμού.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στη 1.15 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, «ο επικεφαλής της δημοτικής μας συμπαράταξης, κ. Μανώλης Μάκαρης, εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής, θα  παρουσιάσει  το αυτοδιοικητικό - πολιτικό πλαίσιο δράσης της, καθώς και την αναγκαιότητα του νικηφόρου εκλογικού  στόχου που έχει θέσει αυτή,  για να  γυρίσει σελίδα ο Δήμος Καλαμάτας.
Η συμπαράταξή μας θεωρεί ότι οι τοπικές κοινωνίες έχουν ανάγκη από ευρείες συσπειρώσεις που επιδιώκουν τη γόνιμη σύνθεση των απόψεων. Συγκροτούμε την εκλογική μας πρόταση  με τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, ανεξάρτητα από τον κομματικό χώρο που προέρχονται ή ανήκουν.
Θα είναι ένας σύγχρονος  αυτοδιοικητικός συνδυασμός, με προσανατολισμό να υπηρετεί πιστά το λαϊκό θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και τα συμφέροντα των συνδημοτών μας, της Καλαμάτας και των Δημοτικών Ενοτήτων  Άριος, Αρφαρών και Θουρίας, ενιαία. Μαζί μας, σ’ αυτή την προσπάθεια, σ’ αυτή  την  πρωτοβουλία, είναι καλοδεχούμενος κάθε πολίτης – δημότης». Α.Π.
 
*** Επεισόδια με τσιγγάνους στα Δικαστήρια κατέληξαν σε καταδίωξη και τροχαίο (φωτογραφίες)         
     
    
Από θαύμα δεν τραυματίστηκε άνθρωπος χθες, κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν με τσιγγάνους έξω από τα δικαστήρια, αλλά και στο τροχαίο ατύχημα στο Ασπρόχωμα, έπειτα από καταδίωξη τσιγγάνου που έφυγε σε έξαλλη κατάσταση, προφανώς υπό την επήρεια ουσιών.
Καθώς χθες στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων εκδικάζονταν πολλές υποθέσεις με κατηγορούμενους τσιγγάνους, από νωρίς εντός και εκτός του Δικαστικού Μεγάρου υπήρχαν δεκάδες τσιγγάνοι.
  Καταδίωξη
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, ακούστηκαν έντονες φωνές και καυγάς από τσιγγάνους. Μάλιστα, κάποιοι ήρθαν σε συμπλοκή μεταξύ τους και επενέβησαν αστυνομικοί που βρίσκονταν στις δικαστικές αίθουσες.
Προς στιγμήν τα πράγματα ηρέμησαν, όμως σύντομα, άρχισαν να ακούγονται και πάλι φωνές. Ένας τσιγγάνος, έχοντας εμφάνιση που παρέπεμπε σε άνθρωπο υπό την επήρεια ουσιών, διαπληκτίσθηκε έντονα με τους ιδιοκτήτες του περιπτέρου στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και  Ψαρών. Στη συνέχεια, επιβιβάσθηκε σε ένα σκούρο αυτοκίνητο και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, ανάμεσα σε δεκάδες άτομα, εμβόλισε το αυτοκίνητο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας. Ακολούθως κατευθύνθηκε ανάποδα προς την οδό Ψαρών και έστριψε στην οδό Δημοσθένους.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον καταδίωξαν. Τελικά, ο τσιγγάνος, στην προσπάθεια του να αποφύγει τους αστυνομικούς στην περιοχή του Ασπροχώματος, στον «κόμβο Ζαφείρη», χτύπησε πάνω σε φορτηγό. Αμέσως κατέβηκε και άρχισε να τρέχει για να αποφύγει τη σύλληψη. Προσπάθησε να μπει στο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει, και εν συνεχεία πήδηξε μάντρα διπλανού σπιτιού, όπου και συνελήφθη από τους άνδρες της ΔΙΑΣ.  Της Βίκυς Βετουλάκη
 
***  50χρονος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον 4ο όροφο         
           
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες κάτοικοι στο κέντρο της Καλαμάτας βρέθηκαν μπροστά σε ένα σκληρό θέαμα. Άλλος ένας συνάνθρωπός μας φαίνεται να έκανε «βουτιά» από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Πολυχάρους, χθες τα ξημερώματα.
Ένας 50χρονος άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα έπεσε στο κενό από μπαλκόνι του 4ου ορόφου. Ο άτυχος άνδρας κατοικούσε μόνος του στο σπίτι.
Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, η οποία έπειτα από έρευνες και με τη συνδρομή ιατροδικαστή απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Στο μεταξύ, γείτονες περιέγραφαν ότι πριν από το τραγικό περιστατικό άκουσαν δυνατούς θορύβους από πράγματα στο διαμέρισμα του άτυχου άντρα, ενώ στο δρόμο βρέθηκαν θραύσματα από το γυάλινο προστατευτικό του μπαλκονιού.
 
*** «Τραγούδια από τους αγώνες του λαού μας» στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας
  Μια ιδιαίτερη εκδήλωση με τίτλο «Τραγούδια από τους αγώνες του λαού μας» θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, στο Ιστορικό Κέντρο, στην Πλατεία Όθωνος, το Σάββατο, 22 Μαρτίου, στις 8.30 το βράδυ, στο πλαίσιο του εορτασμού της 23ης Μαρτίου 1821. Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν ζωντανή ορχήστρα με κλέφτικα τραγούδια και ένα θεατρικό δρώμενο με τη συμμετοχή των οπλαρχηγών – καπεταναίων. Θα συμμετάσχουν η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής «ΤΑΞΙΜ» (στο τραγούδι ο Βαγγέλης Κώτσου) και παραδοσιακοί χορευτικοί σύλλογοι της πόλης. - 
 
*** «Καμπάνες» σε πατέρα και γιους για τα μαυρισμένα μάτια των αστυνομικών
 
Με μαυρισμένα μάτια εμφανίσθηκαν χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας οι δύο αστυνομικοί του Τμήματος της Μεσσήνης που προχθές δέχθηκαν επίθεση από πατέρα και δύο γιους. Η ιστορία ξεκίνησε στις 8.00 το βράδυ, όταν οι αστυνομικοί προσήγαγαν την 43χρονη σύζυγο του 47χρονου, επειδή υποδείχθηκε από ηλικιωμένο ότι νωρίτερα του αφαίρεσε το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε 600 ευρώ. Η προσαγωγή εξαγρίωσε πατέρα και γιους που πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα να υπερασπιστούν τη 43χρονη. Εκεί ήρθαν σε συμπλοκή με τους δύο αστυνομικούς, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να τους συλλάβουν δέχθηκαν γρονθοκοπήματα. Ο πατέρας και ο 21χρονος συνελήφθησαν εκείνη τη στιγμή, ενώ ο 20χρονος γιος χθες το πρωί. Χθες το μεσημέρι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δημήτρη Σταύρου, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο. Το δικαστήριο στην 43χρονη επέβαλε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, ενώ στον πατέρα και στους δύο γιους 3 χρόνια και 2 μήνες στο καθέναν με αναστολή.Β.Β. - 
 
***  Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Καλαμάτας- Μεσσήνης
   Χθες το απόγευμα, στο 7ο χλμ της Εθνικής Οδού Καλαμάτας-Πύλου, δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 78χρονος , συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 56χρονος , με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 78χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας. - 
 
***   Στον αέρα και πάλι η φωνή της ΕΡΑ Καλαμάτας          
         
Έπειτα από αρκετούς μήνες, σήμερα το απόγευμα, από τις 4.30 έως τις 6.00, θα ακουστεί και πάλι η «φωνή» της ΕΡΑ Καλαμάτας.  Η ΕΡΑ Καλαμάτας θα εκπέμψει παγκοσμίως μέσω του ertopen.com. 
 
***  Ταινία με τίτλο Καλαμάτα 23η Μαρτίου 1821- η Χαραυγή της Λευτεριάς (βίντεο)         
   
Τα 2ο Δημοτικό σχολείο Καλαμάτας, 5ο Δημοτικό σχολείο Καλαμάτας (Μπενάκειο), 2ο νηπιαγωγείο Καλαμάτας και Μουσικό σχολείο Καλαμάτας, ολοκλήρωσαν την παραγωγή ταινίας με θέμα «Καλαμάτα 23η Μαρτίου 1821- η Χαραυγή της Λευτεριάς».
Η ταινία ανατομεί τα γεγονότα της απελευθέρωσης της πόλης το 1821.
Παραγωγή: 2ο και 5ο Δημοτικά σχολεία Καλαμάτας.
Σκηνοθεσία: Σύλλογοι Διδασκόντων.
Μοντάζ: Φώτης Κουτρουμπής.
Μουσική Επιμέλεια: Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας (η μουσική της ταινίας είναι παραγωγή από μουσική επιγραφή που βρέθηκε στην Αρχαία Μεσσήνη το 2011 από τον αρχαιολόγο Πέτρο Θέμελη και μελοποιήθηκε από την καθηγήτρια παραδοσιακής μουσικής Γεωργία Ψαραδέλλη).
Ιστορική Έρευνα, Σενάριο, Διάλογοι, Σκηνές, Ενδυματολογική Μελέτη: Σύλλογοι Διδασκόντων.
Τα γυρίσματα έγιναν στο γραφείο του Δημάρχου Καλαμάτας, στις Κιτριές, στην πλατεία 23ης Μαρτίου και στο παλιό τούρκικο διοικητήριο, το οποίο ανακατασκευάζεται.
Video:  http://youtu.be/DcicsHpphX8  ,

  
 *** Όχι πάλι παρέλαση των ματ          
          
Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουμε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, τόσο πιο κοντά έρχεται στο μυαλό μου η γνώριμη πλέον εικόνα της παρέλασης με τα ματ και τους μαθητές να αδιαφορούν για τους επισήμους.
Μήπως θα πρέπει να φύγουν τα ματ από την εξέδρα των επισήμων; Αν θέλουν οι επίσημοι, ας έρθουν χωρίς ματ. Αν πάλι φοβούνται χωρίς την Αστυνομία, μάλλον κάτι δεν έκαναν καλά.
Αφήστε τους γονείς να καμαρώσουν τα παιδιά τους και, αν φοβάστε, απλά μην έρθετε.  Π.Μπ. 

***


*** Αθλητική  ενημέρωση  :

***  Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΝΙΚΗ  Τραγανού  2-1 .-
Πρόκριση στο κύπελλο ερασιτεχνών με δύο γκολ του Μητρόπουλου για τον ΑΟ Κυπαρισσίας (φωτογραφίες)         
   
Με …οικονομία δυνάμεων ο ΑΟ Κυπαρισσίας κατάφερε να ξεπεράσει χθες στην έδρα του το εμπόδιο της Νίκης Τραγανού και να πάρει την πρόκριση για τη 2η αγωνιστική του κυπέλλου ερασιτεχνών. Ο Κωνσταντόπουλος είχε μια …προειδοποιητική βολή στο δοκάρι στο 20ό λεπτό, ενώ στο 40’ ο Μητρόπουλος αξιοποίησε με ιδανικό τρόπο τη σέντρα του νεαρού Σούπουλι, ανοίγοντας με κεφαλιά το σκορ. Ο έμπειρος επιθετικός του ΑΟΚ «κλείδωσε» την πρόκριση για τους Τριφύλιους με ένα δεύτερο γκολ που πέτυχε στο 60ό λεπτό με κοντινό σουτ. Το μόνο που κατάφερε από εκεί και πέρα η ομάδα της Ηλείας ήταν να μειώσει δέκα λεπτά πριν του τέλος του αγώνα σε 2-1, με πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Ζαφείρη μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρκόπουλος.
Διαιτητές: Γ. Γκριτζέπης (Κ. Γκριτζέπης-Ιωσήφ Νίκα) ΕΠΣ Αρκαδίας.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Παναγιώτης Παναγόπουλος): Μπίζος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μανδραπήλιας (46’ Δαλαβούρας), Γαργαρώνης (65’ Σταματόπουλος), Λυδιώτης, Κωνσταντόπουλος, Ντιόπ, Σούπουλι, Μητρόπουλος (70’ Μιτρόφ), Γ. Παναγόπουλος.
ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Λαμπρόπουλος (47’ Χ. Ψυχογιός), Παντελής, Γουβαλάρης, Σαραντούλιας, Ε.  Κολοτούρος, Κ. Κολοτούρος, Νικολόπουλος (46’ Μαρκόπουλος), Δούλος, Δ. Κολοτούρος, Μπακίου, Δ. Ψυχογιός (51’ Παναγόπουλος).
  Όλα καλά με Μανδραπήλια
-Περίπου 10 λεπτά αργότερα από το προκαθορισμένο ξεκίνησε ο αγώνας, λόγω της καθυστέρησης στην καταβολή της διαιτητικής αποζημείωσης.
-Λίγο πριν το ημίχρονο τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Κωνσταντίνος Μανδραπήλιας, ο οποίος ένιωθε ζαλάδες και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου μετά τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας με τον νεαρό μέσο να επιστρέφει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον υπόλοιπο αγώνα.
-Ελάχιστα μετά την έναρξη του β΄μέρους αντικαταστάθηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Λαμπρόπουλος, καθώς είχε φραστικό επεισόδιο με παράγοντα της ομάδας του.
  Μετά το Μελιγαλά συνέχεια στη Ζάκυνθο…
Την Κυριακή ο ΑΟ Κυπαρισσίας θα δοκιμαστεί στο Μελιγαλά στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Α’ Τοπικής με τον Εθνική, ενώ την προσεχή Τετάρτη 26 Μαρτίου θα ταξιδέψει στη Ζάκυνθο για τη 2η αγωνιστική του κυπέλλου ερασιτεχνών. Αντίπαλός του ο Ζακυνθινός, ο οποίος επικράτησε χθες στη Λειβαθώ με 4-5 (!) κόντρα στο τοπικό ΑΟ Κεφαλλονιάς Ιθάκης.

*** Επίσης  χθές : *** Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στους αγώνες-ρεβάνς για τη φάση των «16»  στο UEFA:
Ανζί - Άλκμααρ 0-0 [0-1]
Βαλένθια - Λουντογκόρετς 1-0 (59' Πάκο Αλκάθερ) [3-0]
Βικτόρια Πλζεν - Λιόν 2-1 (60' Κόλαρ, 62' Τετσλ / 45'+1 Μπαφετιμπί Γκομίς) [1-4]
Μπενφίκα - Τότεναμ 2-2 (34' Γκαράι, 95' πέν. Λίμα / 78' και 79' Σαντλί) [3-1]
Φιορεντίνα - Γιουβέντους 0-1 (71' Πίρλο) [1-1]
Νάπολι - Πόρτο 2-2 (21' Πάντεβ, 92' Ντουβάν Σαπάτα / 69' Γκιλάς, 76' Κουαρέσμα) [0-1]
Μπέτις - Σεβίλη 0-2 (20' ΧΑ Ρέγιες, 75' Μπάκα) [2-0] - 3-4 στα πέναλτι
 Σάλτσμπουργκ- Βασιλεία 1-2 (22' Σοριάνο / 50' Στρέλερ, 60' Σάουρο) [0-0].-
***
 
 *** Στην  11η  αγωνιστική στην Ευρωλίγκα στο  ευρωμπάσκετ   σήμερα  :
Παναθηναϊκός vs Φενέρ: ένα ματς διαφορετικό από τα άλλα
~ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΦΕΝΕΡ ΜΑΧΤΣΕ ΟΥΛΚΕΡ    76-67 ,( 41-37 ).-^
Τα  δεκάλεπτα  :   16-19 ,  (41-37)  , 58-49 ,76-67 .-
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χοσέ Ραμόν Γκαρθία Ορτίθ (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).-
Ούκιτς, Διαμαντίδης, Ματσιούλις, Φώτσης και Λασμέ και  Μπρέμος , Ράϊτ , Μπατίστ , Περπέρογλου , οι πέντε πρώτοι για τον ΠΑΟ και από την άλλη, ΜακΚάλεμπ, Μπογκντάνοβιτς, Πρέλντζιτς, Μπιέλιτσα και Ζόριτς η πεντάδα της Φενέρ , και Σέκουλιτς , Ονάν , Τζάκσον ,  
Video   από  αγώνα :
~ ΠΑΟ  - ΟΥΛΚΕΡ 76-67  ημίχρονο  φάσεις 20/3/2014: http://youtu.be/v6cqT00h0h8  ,

~ ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  76-67  σχολιασμοί   20/03/2014 : http://youtu.be/ALMKsaSL-3U ,
~ ΠΑΟ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 76-67  δηλώσεις  Μαϊκ Μπράμος  20/3/2014: http://youtu.be/NRBtpLmEuXk  ,

  ~ ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΧΤΣΕ 76-67 ΠΑΟ επιβράβευση για Ζότς Ομπράντοβιτς 20/3/2014 : http://youtu.be/YUdaq6sqS8Q ,

~ ΠΑΟ - ΟΥΛΚΕΡ 76-67 δηλώσεις Τζο  Ράϊτ 20/3/2014 : http://youtu.be/6GEP8Eu7hyg ,

~ ΠΑΟ - ΟΥΛΚΕΡ 76-67  δηλώσεις Φραγκίσκος  Αλβέρτη  20/3/2014 : http://youtu.be/o-agmeJHxb4 ,

~ ΠΑΟ-ΦΕΝΕΡ 76-67  συζήτηση  στούντιο  20/3/2014 : http://youtu.be/nJoOEG5V2Vw ,

~ ΠΑΟ - ΟΥΛΚΕΡ  76-67  Αγώνας 2ου  10λέπτου 20/3/2014 : http://youtu.be/F9xcjkEsPDk ,


~ ΠΑΟ -ΦΕΝΕΡ  ΟΥΛΚΕΡ 76-67  δηλώσεις Αντώνης Φώτση  20/3/2014: http://youtu.be/mjLZeXpc6WY ,



~ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  - ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΣΤΑ   89-59 .-
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαμόνικα (Ιταλία), Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μπισάν (Γαλλία)
Τα δεκάλεπτα: 23-20, 45-27, 67-46, 89-59
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 6, Σερμαντίνι 11, Ντάνστον 7, Σπανούλης 14 (3), Παπαπέτρου 13 (3), Σλούκας 7 (1), Σίμονς 10, Μάντζαρης 5 (1), Καββαδάς, Κατσίβελης, Λοτζέσκι 16 (2).
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ (Σέρτζιο Σκαριόλο): Μαϊνόλντι 12 (4), Νοτσιόνι 10 (1), Ποέτα 2, Χάνγκα 4 (1), Ντιόπ 4, Σαν Εμετέριο 5 (1), Πλάις 10, Ερτέλ 3, Βαν Όστρουμ 2, Κοσέρ 7 (1).

***   Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του Top 16:
Ε’ όμιλος
 Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ 76-67 .- ^
Ολυμπιακός-Λαμποράλ Κούτσα  89-59 .-^

Ουνικάχα Μάλαγα-Μπαρτσελόνα,  61-77 .-^
Αρμάνι Μιλάνο-Εφές Αναντολού  76-69 .-^
Η βαθμολογία
Μπαρτσελόνα 11-0 Αρμάνι Μιλάνο 8-3

Παναθηναϊκός 6-5
Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ 5-6
Ολυμπιακός  6-5

Ουνικάχα Μάλαγα 5-6
Εφές Αναντολού 2-9
Λαμποράλ Κούτσα 2-6 ΣΤ’ όμιλος
 Ζαλγκίρις Κάουνας-Λοκομοτίβ Κουμπάν 85-86 .- ^
Παρτίζαν-Μακάμπι Τελ Αβίβ  72-70 .- ^
Ρεάλ Μαδρίτης-ΤΣΣΚΑ Μόσχας  93-79 .-^
Γαλατασαράι-Μπάγερν Μονάχου  76-69 .- ^

Η βαθμολογία
 ΤΣΣΚΑ Μόσχας 9-2
Ρεάλ Μαδρίτης 9-2
Μακάμπι Τελ Αβίβ 7-4
Μπάγερν Μονάχου 5-6 Λοκομοτίβ Κουμπάν 5-6
Γαλατασαράι 5-6 Παρτίζαν 3-8 Ζαλγκίρις Κάουνας 1-10

***
 

***   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~  http://www.youtube.com/stamos01 ,     =3152   Video.-^
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =1663  video.-^
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =      1663   video.- ^
                                                            Σύνολο  :  6478   βίντεο ανηρτημένα .- ^
  

 *** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΡΤΙΟΥ   2014  :                                         
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/03/01-2013.html  , Το  αγιάζι  Της  ενημέρωσης  01  Μαρτίου  2014 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/03/1-2-2014.html , Άρωμα αθλητικής ενημέρωσης Σ/Κ 1 , 2 Μαρτίου 2014 .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/03/02-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  02  Φεβρουαρίου  2014    .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/03/03-2014.html , Το αγιαζι της ενημέρωσης Καθαραδευτέρα  03  Μαρτίου  2014  .-
~http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/03/04-2014.html  , ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ  ΕΚΔΛΗΛΩΣΕΙΣ   Τρίτη  04  Μαρτίου  2014 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/03/04-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  04  Μαρτίου  2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/03/05-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014 .-

~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/03/06-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 06 Μαρτίου 2014 .-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/03/07-2014.html  , Ενημέρωση την Παρασκευή 07- Μαρτίου – 2014 .-
~  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/03/07-03-2014.html , Όμορφα  και  ωραία νέα  και  παλιά   Παρασκευή  07-03-2014  .-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/01-2014.html , Επιλογές   Παρασκευή  07  Μαρτίου  2014.  
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/03/08-2014.html , Ενημέρωση του Σαββάτου 08 Μαρτίου 2014 .-
~
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/8-9-2014.html , Το αγιάζι  της ενημέρωσης  Σ/Κ  8 και  9 Μαρτίου 2014 .-

~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/03/10-2014.html , Άρωμα  Δευτέρας  στην ενημέρωση  10 Μαρτίου  2014 .-
~  http://snsarfara.blogspot.gr/2014/03/11-2014.html , Άρωμα  ενημέρωσης  την  Τρίτη  11  Μαρτίου  2014 .-
~  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/03/12-2014.html , Άρωμα Μεσσηνιακής ενημέρωσης Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 .-
~  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/03/13-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 ,.-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/03/14-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης 14 Μαρτίου 2014  .-
~   http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/03/15-2014.html , Σάββατο στο αγιάζι της ενημέρωσης 15 Μαρτίου 2014 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/03/15-16-2014.html , Αθλητικό Σάββατο -Κύριακο 15 και 16 Μαρτίου 2014 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/03/16-2014.html , Κυριακάτικη  ενημέρωση  16  Μαρτίου  2014 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/03/17-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Δευτέρα  17 Μαρτίου  2014 .-
~  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/03/18-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη 18  Μαρτίου  2014 .-
~   http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/03/19-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 19 Μαρτίου 2014 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/03/20-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 .-
http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/03/21-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 .-
                        Από   Θεία  Λυτουργία  στον  Ι.Ν.Αγίων  Θεοδώρων  Αρφαρών
                                                                     Φωτογραφίες

***

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

~ Ας μην φροντίζει κανείς να αποκτήσει πράγματα , που δεν θα τα πάρει μαζί του , αλλά όσα μπορεί να πάρει στην αιώνια ζωή .-
~ Ας μη λυπηθούμε αδελφοί , απομακρυνόμενοι από τα γήϊνα . Διότι όποιος φεύγει από εδώ , κατασκηνώνει στα ουράνια Βασίλεια . (Άγιος Γρηγόριος Νύσσης ).-