ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 66-51(27-36)

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ  66-51(27-36)

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Στην ενημέρωση της Κυριακής 09 Δεκεμβρίου 2012

Στην  ενημέρωση  της  Κυριακής 09 Δεκεμβρίου  2012   :

Μιά  θερμή καλημέρα  γιά όλους  γεμάτη  αγάπη  , ανθρωπιά και πολλά φιλιά  !
ΚΑΛΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ  Ν΄ΑΡΘΟΥΝ  γιά  όλους  μας !

Το  ποντικάκι πάντα  κοντά μας !


*** "Γεωργική Ανάπτυξη ΑΕΕ": 4 γεωπόνοι της Τριφυλίας δεν φοβήθηκαν την κρίση :
Με  τον  Κώστα  Μπούρα
"Γεωργική Ανάπτυξη ΑΕΕ": 4 γεωπόνοι της Τριφυλίας δεν φοβήθηκαν την κρίση
* Μπορεί να ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την αρχή της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, ωστόσο η πορεία της ήταν αντιστρόφως ανάλογη. Ο λόγος για την Γεωργική Ανάπτυξη ΑΕΕ με έδρα την Κυπαρισσία, που το 2009 μπαίνει δυναμικά στην παραγωγή ντομάτας με υπερσύγχρονες θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις. Ο όγκος της ετήσιας παραγωγής αγγίζει τους 1.800 τόνους, ενώ η εταιρεία δραστηριοποιείται παράλληλα και στην παραγωγή σποροφύτων ξεπερνώντας τα 3 εκ. φυτά το χρόνο. Η επιχείρηση επέλεξε να επενδύσει δυναμικά στην περιοχή προσθέτοντας την εμπειρία πολλών χρόνων που είχε στον τομέα της αγροτικής παραγωγής, με γνώμονα την ποιότητα και το σεβασμό του τελικού καταναλωτή.

 Η Γεωργική Ανάπτυξη ΑΕΕ ιδρύθηκε το 1994 από 4 γεωπόνους, τον Κώστα Θεοδωρόπουλο, το Γιώργο Ζωγόπουλο, το Βασίλη Γριβοκωστόπουλο και το Νίκο Κοσκολέτο, που είχαν δικά τους καταστήματα πώλησης γεωργικών εφοδίων και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους συνεχίζοντας αυτή την δραστηριότητα και έχοντας πλέον 3 υποκαταστήματα σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά.
 Από το 2001 μέχρι και το 2005 η εταιρεία ασχολείται με την εμπορία καρπουζιού στο εξωτερικό και κηπευτικών στην εγχώρια αγορά. Το 2006 αποφασίζουν να σταματήσουν την εμπορική δραστηριότητα και να επενδύσουν στην παραγωγική. Ετσι επενδύουν στην δημιουργία μιας θερμοκηπιακής μονάδας στην περιοχή Βουλιέρι Φιλιατρών, σε μια έκταση 60 στρεμμάτων. Εκεί αναπτύσσουν 36 στρέμματα θερμοκηπίων παραγωγής κηπευτικών με υδροπονία , 8 στρέμματα φυτώριο κηπευτικών και 2-3 στρέμματα βοηθητικών χώρων. Η εγκατάσταση γίνεται με γαλλικά θερμοκήπια, ενώ χρησιμοποιούνται τα πλέον εξελιγμένα συστήματα λίπανσης και άρδευσης, ο έλεγχος των οποίων γίνεται από ολλανδικό σύστημα μέσω ενός κεντρικού υπολογιστή. Η θέρμανση των θερμοκηπίων γίνεται από αερόθερμα ελληνικής κατασκευής που χρησιμοποιούν ως πρώτη ύλη το πυρηνόξυλο.
 Από το 2009 η μονάδα ξεκινά την παραγωγή ντομάτας, η οποία διοχετεύεται στην εσωτερική αγορά. Οπως μας εξηγεί ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, με την γνώση και την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων και παίρνοντας παράλληλα στοιχεία από Ολλανδούς παραγωγούς, κατάφεραν να παράγουν ποιοτική ντομάτα σε καλό όγκο παραγωγής και με καλά κοστολογικά στοιχεία. Ετσι μέχρι σήμερα έχουν κάνει 3 ετήσιους κύκλους, που είναι συνολικά 6 φυτεύσεις -αφού γίνονται δύο ετησίως-, έχοντας ανέβει ψηλά στην στρεμματική απόδοση και αγγίζοντας τους 50 τόνους ανά στρέμμα. Η μία φύτευση γίνεται τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου και η άλλη αρχές Ιανουαρίου, με περίοδο συγκομιδής αρχές Οκτωβρίου με 10 Ιανουαρίου και αρχές Απριλίου με 25 Ιουλίου.
 Εμπορικά το προϊόν διοχετεύεται στην τοπική αγορά της Μεσσηνίας, σε Κόρινθο, Χαλκίδα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, ένας μεγάλος όγκος πάει στην κεντρική λαχαναγορά της Αθήνας, ενώ μία σοβαρή ποσότητα διατίθεται απευθείας σε σούπερ μάρκετ. Στόχος είναι η διασπορά στην αγορά τόσο για εμπορικούς λόγους όσο και για να έχουν μια καλύτερη εικόνα για αυτήν.
 Αυτό που σημειώνει ο κ. Θεοδωρόπουλος είναι ότι στο στάδιο της συσκευασίας και της διακίνησης δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στο να εφαρμόζεται η λογική της ολικής ποιότητας και της εξυπηρέτησης του πελάτη. «Στα μάτια μας είναι ο τελικός καταναλωτής τον οποίο πρέπει να τον σεβόμαστε απόλυτα όσον αφορά την ποιότητα αλλά και τις τιμές που του προσφέρουμε» τονίζει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως εφαρμόζεται η ορθή γεωργική πρακτική, ενώ από την πρώτη στιγμή η μονάδα είναι πιστοποιημένη κατά Eurepgap.
 Από το 2010 και παράλληλα με την παραγωγή ντομάτας ξεκινά και η παραγωγή σποροφύτων, σε μια έκταση 8 στρεμμάτων, εξοπλισμένη με ό,τι καλύτερο υπάρχει και με στόχο την παραγωγή φυτών εύρωστων, υγιών, αλλά και οικονομικών, για να τροφοδοτούν τους αγρότες της περιοχής. Η παραγωγή ξεκίνησε με αυτόρριζα φυτά, από το φετινό καλοκαίρι όμως βελτιώνεται η επένδυση με ειδικά συστήματα ανάπτυξης φυτών για να παράγουν εμβολιασμένα σπορόφυτα -κυρίως καρπούζι, αγγούρι, ντομάτα και μελιτζάνα. Οπως σημειώνει ο κ. Θεοδωρόπουλος μπορούν πια να παραδίδουν στους παραγωγούς εμβολιασμένα σπορόφυτα. Δεν παραλείπει να τονίσει μάλιστα ότι τα πρώτα εμβολιασμένα καρπούζια που καλλιεργήθηκαν στην περιοχή της Τριφυλίας τα είχε φτιάξει ο ίδιος το 1989.
 Τα φυτά που παράγονται με σειρά όγκου είναι ντομάτα, αγγούρι, μελιτζάνα, πιπεριά, μαρούλι, μπρόκολο, κουνουπίδι, λάχανο, καρπούζι και πεπόνι, με την ετήσια παραγωγή στα αυτόρριζα φυτά να φτάνει τα 3 εκατομμύρια και με στόχο τα εμβολιασμένα να ξεπεράσουν το 1 εκ.
 Η επένδυση αυτή, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο κ. Θεοδωρόπουλος, περιέχει δύο κεφαλοποιήσεις, η μία χρήματος και η άλλη εμπειρίας και γνώσης -μια εμπειρία άνω των 25 ετών την οποία προσπαθούν να αξιοποιήσουν καλύτερα. Το συμπέρασμα, όπως τονίζει, είναι πως όταν κεφαλαιοποιείς πάνω σε μια παραγωγική διαδικασία αυτό θα ανεβάσει την παραγωγή υπεραξίας, κάτι που είναι το ζητούμενο σήμερα στη χώρα μας. Επισημαίνει ότι μπορεί όλως συγκυριακά η παραγωγική διαδικασία να ξεκίνησε μαζί με την κρίση στην Ελλάδα, όμως τους έβγαλε …καθαρούς. "Αυτή η παραγωγική δραστηριότητα μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία να συνεχίσουμε. Και πιστεύω πως αυτό είναι το αύριο της περιοχής μας, πρέπει να επενδύουμε σωστά είτε σαν επιχειρηματίες είτε σαν φυσικά πρόσωπα είτε σαν ομάδες παραγωγών. Υπάρχουν αξιέπαινα παραδείγματα σε όλη την Τριφυλία, με σοβαρές και μεγάλες επενδύσεις από αγρότες, νέους και δημιουργικούς, που έχουν επενδύσει στην παραγωγή και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας. Εκείνο που είναι αρνητικό είναι ότι η Πολιτεία δεν έχει διαμορφώσει τα κατάλληλα θεσμικά πλαίσια να κινηθεί και να δράσει ένας επιχειρηματίας» λέει ο κ. Θεοδωρόπουλος.
 Το προσωπικό που απασχολείται στην μονάδα είναι Ελληνες και οικονομικοί μετανάστες από γειτονικές χώρες, όλοι ασφαλισμένοι, το οποίο είναι εκπαιδευμένο και σέβεται το προϊόν που πιάνει στα χέρια του. Απασχολούνται περίπου 35 άτομα σε καθημερινή βάση, μεταξύ των οποίων και το επιστημονικό προσωπικό.
 ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.Ε.
 Κεντρικό κατάστημα: 1ο χλμ. ε.ο. Κυπαρισσίας - Φιλιατρών, τηλ. 27610 25060. -
Υποκαταστήματα: α) Πονηροπούλου 5, Κυπαρισσία, τηλ. 27610 23577.
β) Κανάρη και Ι. Λουρίδα, Φιλιατρά, τηλ. 27610 32965.
γ) Μονάδα παραγωγής, θέση Βουλιέρι Φιλιατρών, τηλ. 27610 32579.
 e-mail: odsgvr@otenet.gr


***  Παρέμβαση Δαβάκη για το Λεύκτρο - Σπάρτη: Παραδίδεται υπό προϋποθέσεις τέλος 2013

Παρέμβαση Δαβάκη για το Λεύκτρο - Σπάρτη: Παραδίδεται υπό προϋποθέσεις τέλος 2013
* Μια σειρά δημοσιεύματα και φήμες κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξε η αφορμή για τη συνάντηση του βουλευτή Θανάση Δαβάκη με υπηρεσιακούς παράγοντες της ΕΥΔΕ Μελετών-Κατασκευών Εργων Παραχώρησης Πελοποννήσου, της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εργων, από τους οποίους ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία του οδικού τμήματος Λεύκτρο - Σπάρτη.
 πως ανακοινώθηκε από το γραφείο του βουλευτή, κατά τη συνεργασία του με τα στελέχη του υπουργείου διευκρινίστηκαν όλες οι παράμετροι που σχετίζονται με τον υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομο. Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:
 Στο τμήμα Λεύκτρο - Σπάρτη, μήκους 46 χλμ., εκτελούνται εργασίες σε όλο το μήκος του και έχει ολοκληρωθεί πάνω από το 65% του έργου. Είναι ολοκληρωμένα (με ασφαλτικές στρώσεις τα πρώτα 8 χλμ. από τον ανισόπεδο κόμβο Λεύκτρου. Το τμήμα μέχρι το 26ο χλμ. της χάραξης (περιοχή Α/Κ Πελλάνας) έχει προχωρήσει σημαντικά.
 ξάλλου έχουν συντελεστεί απαλλοτριώσεις σε όλο το μήκος, ενώ εκκρεμούν αγωγές για την αποβολή ιδιοκτητών πού αρνούνται την παράδοση των ιδιοκτησιών τους.
 πό πλευράς Αρχαιολογίας αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται μεγάλη καθυστέρηση λόγω της έλλειψης μόνιμου προσωπικού της Ε' ΕΠΚΑ με αποτέλεσμα να εκκρεμούν αρχαιολογικές έρευνες σε πολλές θέσεις, παρότι απασχολούνται με δαπάνες του έργου άνω των 100 ατόμων, όπως αρχαιολόγοι, τεχνίτες και εργατικό προσωπικό.
 πίσης τα στελέχη της υπηρεσίας ενημέρωσαν τον κ. Δαβάκη και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το έργο στη κατασκευή του.
 ιο συγκεκριμένα: Η προθεσμία ολοκλήρωσης του τμήματος Λεύκτρο - Σπάρτη ήταν η 3/9/2012 (54 μήνες από την έναρξη της Παραχώρησης η οποία έγινε στις 3-3-2008 ).Η προθεσμία αυτή όμως παρατάθηκε μέχρι τον Νοέμβριο 2013 λόγω έλλειψης απαλλοτριώσεων και αρχαιολογικών ανασκαφών. Επειδή οι καθυστερήσεις (λόγω απαλλοτριώσεων και αρχαιολογίας) εξακολουθούν να συμβαίνουν είναι προβληματική η δυνατότητα ολοκλήρωσης του έργου μέχρι το τέλος του 2013.
  καθυστέρηση αυτή θα οριστικοποιηθεί με την παράδοση των χώρων στην παραλλαγή του Ευρώτα σε μήκος 1,5 χλμ. Στο τμήμα αυτό, παρότι έχει συντελεστεί η απαλλοτρίωση από το καλοκαίρι του 2011, δεν είναι δυνατή η κατασκευή του έργου λόγω άρνησης 5 ιδιοκτητών να παραδώσουν τις ιδιοκτησίες τους. Η απαιτούμενη από τον νόμο διαδικασία αποβολής καθυστέρησε λόγω απεργιών του Δικηγορικού Συλλόγου από τις αρχές του 2012. Τονίζεται ότι όλη η δικαστική διαδικασία (σύνταξη εξωδίκων για την παράδοση των χώρων καθώς και σύνταξη των αιτήσεων για αποβολή προς το Πρωτοδικείο Σπάρτης) γίνεται από την Υπηρεσία Μελετών Κατασκευών λόγω υποστελέχωσης του Δικαστικού Γραφείου Σπάρτης του ΝΣΚ.
 ξάλλου, πρόσφατα εκδόθηκαν οι υπ' αριθμ. 281/2012 , 282/2012 και 283/2012 αποφάσεις του Πρωτοδικείου Σπάρτης με τις οποίες δημιουργείται επικίνδυνο δεδικασμένο σε βάρος του Δημοσίου, καθόσον η συντέλεση απαλλοτρίωσης ουσιαστικά παραπέμπεται μετά τον προσδιορισμό Οριστικής Τιμής Μονάδος από το Εφετείο και την αναγνώριση των δικαιούχων. Για τις αποφάσεις αυτές έχει ήδη κατατεθεί αίτημα ανάκλησης εκ μέρους του Δημοσίου το οποίο μετά από 3 αναβολές λόγω απεργίας των δικηγόρων θα συζητηθεί την 11-1-2013 στο Πρωτοδικείο Σπάρτης.
 έραν αυτών υπάρχει και πρόβλημα έγκαιρης παράδοσης των χώρων στις περιοχές αρχαιολογικών ανασκαφών. Κρίσιμο θέμα είναι η παράδοση της περιοχής Νεράκια (πριν από τον ανισόπεδο κόμβο Πελλάνας). Αν η συγκεκριμένη περιοχή αποδεσμευτεί σύντομα από την Ε' ΕΠΚΑ Σπάρτης τότε θα είναι εφικτή η παράδοση του υποτμήματος Λεύκτρο - Α/Κ Πελλάνας (μήκους 32 χλμ.) το Α' εξάμηνο του 2013.
  κ. Δαβάκης ζήτησε από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να ολοκληρωθεί το έργο μέσα στο νέο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί και εξέφρασε την ελπίδα τα εμπόδια να ξεπεραστούν όσο το δυνατό συντομότερα για να υλοποιηθεί ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο.
  κ. Δαβάκης ζήτησε να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν συντομότερα οι ζημιές που έχουν προκληθεί στις περιοχές που εκτελούνται τα έργα κατασκευής, όπως π.χ. στην περιοχή του Λογκανίκου, όπως επίσης να ληφθούν σοβαρά υπόψη και οι προτάσεις του Δήμου Σπάρτης για αλλαγές στο έργο, που θα συμβάλουν αποτελεσματικά και στην βελτίωση της τοπικής οικονομίας. Ανέφερε χαρακτηριστικά, την κατασκευή γέφυρας στο χείμαρρο του «Κοτιτσιάνη» και τις απαραίτητες εργασίες για την ενίσχυση των θεμελίων και τη διαπλάτυνση της γέφυρας του Μελίχοβου στα Βεργαδέικα.
 α υπηρεσιακά στελέχη διαβεβαίωσαν τον κ. Δαβάκη ότι θα ληφθεί μέριμνα για να υλοποιηθούν τα συγκεκριμένα αιτήματα που αφορούν τη διευκόλυνση πρόσβασης των κατοίκων της περιοχής από και προς τις περιουσίες τους".-

ΑΘΛΗΚΗ  ενημέρωση :
Γιά  την Σούπερ Λίγκα :
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου15:00 Πλατανιάς - Βέροια  0-0 .- ^
17:15 Ξάνθη - Πανιώνιος
17:15 Αστέρας Τρίπολης - Αρης
19:30 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου

19:30 Πανθρακικός - ΑΕΚ

 ΚΥΡΙΑΚΗ ,

~ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  ΧΑΝΙΩΝ  -  ΒΕΡΟΙΑ  0-0  ,(0-0) .- ^
Τα  γκόλ  : 80΄ πέναλτι αποκρούει Κανακούδης ,
Κάρτες :  Πατουρίδης , Αγκιλέρα , Καφέ ,Κάλαϊτζιτς , Κανακούδης (κόκκινη),
Πλατανιάς: Κηπουρός, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Τζανής, Αργυρόπουλος(Ναζλίδης), Ουκάρ(Μαρτσάκης), Αγκιλέρα, Γκονζάλες, Κάλαϊτζιτς, Μαραγκουδάκης(Μιρτσέτας) , Ουντότζι

Βέροια: Λόπεζ, Αμαραντίδης, Ορέστες, Καλί, Γεωργιάδης, Καλογέρης, Καφές, Καλτσάς(Γκιγιέρμο), Μπαργκάν, Ιωάννου(Κόστλιτς), Ολαϊτάν


~ ΑΣΤΕΡΑΣ  ΤΡΙΠΟΛΗΣ  - ΑΡΗΣ  Θεσσαλονίκης    1-1  , (0-1) .- ^
Διαιτητής :Δημ.  Θάνος ,
Τα  γκόλ : 23΄ πεν.  Γιανιώτας, 78΄ Καλατζής , 84΄ πεν.Έγκον το αποκρούει Διούδης ,
Κάρτες : Τσαμπούρης , Παντίδο , Ασλανίδης , Καλατζής, Κρουμπέλης(2)= κόκκινη , Διούδης , Αγγελούδης ,
Οι ενδεκάδες στο Αστέρας Τρίπολης - Άρης:

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Καστέλς, Φραγκουλάκης,(Κρουμπέλης),Καρντάσιο(Ντε Μπλάσιτς) , Ράγιος, Καλαντζής, Γκάμπριελ (Εγκόν), , Ναβάρο

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Διούδης, Μαργαρίτης, Γιαννίτσης, Παντίδος, Ασλανίδης, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, Κοέλιο, Σούνας, Τριανταφυλλάκος(Αγγελούδης), Γιαννιώτας


~    ΞΑΝΘΗ  -  ΠΑΝΙΩΝΙ0Σ   4-0 , (3-0) .- ^
Διαιτητής : Τάτσης  ,
Τα  γκόλ :  31΄Μαρίν , 38΄Γούτας , 41΄ ,  80΄ Ονουάτσι
Κάρτες : Μπέρτος ,Γιανούλης ,
Οι ενδεκάδες στο Ξάνθη - Πανιώνιος:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Ρόκας, Αυλωνίτης, Σπυρόπουλος, Γιαννούλης, Σάμαρης ,(Μενδρινός).,  Γουνδουλάκης, Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης(Καπάνταης) .-

ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Μαρσελίνιο, Μάνταλος, Μαρίν, Ονουάτσι  ~***   ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  -  OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2-2, (1-2) .-^
Το  108 ντέρμπι .-
Τα  γκόλ  : 17΄ Χάρης  Μαυρίας , 22΄  34΄ Τζιμπούρ ,66΄  Τοτσέ .-
Κάρτες  : Μανιάτης ,
~**Ο Διαιτητής Μάνταλος  δεν έδωσε  στο  85΄πεναλτυ  σε παρατεταμμένο τράβηγμα του Μανωλά; , από τη φανέλα του ποδοσφαιριστή Παναθηναϊκού Α. Πετρόπουλου.-
** Επίσης  η ανατροπη του Χάρη  Μαυρία μέσα στη περιοχή ..είναι ή δεν είναι πέναλτυ κύριε Μάνταλε - 

25.000-  30.000 θεατές στο ντέρμπι των αιωνίων ...
Οι ενδεκάδες του ντέρμπι...
Παναθηναϊκός (Ρότσα): Καρνέζης, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης(Μαρίνος), Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος(Χαπίτο Σο ), Τοτσέ(Α. Πετρόπουλος).
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:Ολυμπιακός (Ζαρντίμ):  Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας(Κοντρέρας ) , Χολέβας, Μοντέστο (Γκρέκο), Μανιάτης, Ιμπαγάσα (Μασόντο) , Φουστέρ, Αμπντούν και Τζιμπούρ 
Διαιτητής: Μάνταλος (Αθήνα)
Βοηθοί:
Ακρίβος (Αθήνα), Καρατζίκας (Αθήνα)
4ος διαιτητής: Σπάθας (Πειραιάς)

Στην  Β΄ Εθνική στο  ελληνικό ποδόσφαιρο 13η αγωνιστική 9/12/2012 :
ΔΟΞΑ  ΔΡΑΜΜΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ  2-0 .- ^
ΦΩΚΙΚΟΣ -ΠΙΕΡΙΚΟΣ  1-0 .- ^
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ  1-1 .- ^
ΚΑΒΑΛΑ  - ΚΑΛΟΝΗ  1-0 .- ^
ΝΙΚΗ  ΒΟΛΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ  1-0 .- ^
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΑΤΩΛΙΚΟΣ  1-0 .- ^
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΒΟΛΟΥ  1-1 .- ^
ΒΥΖΑΣ  ΜΕΓΑΡΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ  0-2 .- ^
ΛΑΡΙΣΣΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  2-1 .- ^


Για  την  Γ΄ Εθνική  Νότιος  όμιλος  7η  αγωνιστική 09/12/2012 :
ΧΑΝΙΑ  - ΕΘΝΙΚΟΣ  ΑΣΤΕΡΑΣ  3-0 .-  α.α.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ  -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ   1-0 .-^
ΦΩΣΤΗΡΑΣ  - ΑΣΤΕΡΑΣ  ΜΑΓΟΥΛΑΣ  2-0  .- ^
ΚΟΡΙΝΘΟΣ  - ΓΛΥΦΑΔΑ  2-0 .- ^
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ  - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ  2-2 .- ^
ΚΑΛΑΜΑΤΑ  -  ΕΠΙΣΚΟΠΗ  0-1 .- ^

Για  την Δ΄ εθνική -περιφερειακό  6ος  Όμιλος  στην  7η  αγωνιστική 9/12/2012 :
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ  -  ΑΧΑΪΚΗ  1-0 .-^
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ  0-4 .- ^
ΔΙΑΓΟΡΑΣ  ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ - ΠΟΦ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ  1-3 .- ^
ΕΘΝΙΚΟΣ  ΣΑΓΕΪΚΩΝ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ  1-0 .- ^
ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ - ΕΡΑΝΗ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ  1-1 .- ^

*** Για   διπλό στην Ζάκυνθο η Καλαμάτα '80   :

Για διπλό στην Ζάκυνθο η Καλαμάτα '80
* Με στόχο να διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, η Καλαμάτα '80 αγωνίζεται αύριο το μεσημέρι στις 3 στο κλειστό της Παναγούλας στην Ζάκυνθο με την εκεί γηπεδούχο και πολύ δυνατή στην έδρα της ΑΓΕΖ.
Αγωνιστικά η αποστολή της Καλαματιανής ομάδας θα φύγει σήμερα το μεσημέρι για την Ζάκυνθο χωρίς τον τιμωρημένο από την ΕΟΚ Κάτσαρη και τον τραυματία Αρβανίτη.

*** Α' Τοπική Μεσσηνίας: Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους
Α' Τοπική Μεσσηνίας: Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους
* Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Α' τοπική. Ο Μεσσηνιακός φιλοξενείται από τον Αίαντα, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας από τη Μεθώνη και η Κυπαρισσία από την Α.Ε. Αβίας. Μεσσηνιακός και Ολυμπιακός έχουν από 23 βαθμούς και συγκατοικούν στο ρετιρέ, ενώ η Κυπαρισσία είναι τρίτη με 20 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική οι "ερυθρόλευκοι" θα υποδεχτούν το Μεσσηνιακό και ουδείς από τους δύο θέλει να έχει απώλειες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι. Το ίδιο ισχύει και για την Κυπαρισσία που θα παίξει σε δύο εβδομάδες με τον Ολυμπιακό.
 εγάλη ανάγκη όμως για βαθμούς έχουν και οι αντίπαλοί τους. Αίαντας, Μεθώνη και Α.Ε. Αβίας, καθώς δίνουν μάχη για την παραμονή.
  "αυλαία" ανοίγει σήμερα με δύο παιχνίδια Δώριο - Α.Ο. Φαραί και Ομόνοια - Ασπρόχωμα. Την Κυριακή θα γίνουν οι συναντήσεις Μεθώνη - Ολυμπιακός Κ, Α.Ε. Αβίας - Κυπαρισσία, Αστέρας Αρφαρών - Διαβολίτσι, Τέλλος Αγρας - Σπερχογεία και Πεταλίδι - Απόλλωνας Καλαμάτας. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με την αναμέτρηση του Αίαντα με το Μεσσηνιακό στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης".
 λα τα παιχνίδια παρουσιάζουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και η 4η θέση από την τελευταία απέχει μόλις επτά βαθμούς. Κάτι που σημαίνει ότι με ένα σερί νικών μια ομάδα μπορεί να βρεθεί στην τετράδα και το αντίθετο να κινδυνεύει με υποβιβασμό.
 Το  πρόγραμμα και οι διαιτητές
 Σάββατο
Δώριο - Α.Ο. Φαραί   2-1 .-
Ομόνοια - Ασπρόχωμα  3-3 .-
 Κυριακή
Μεθώνη - Ολυμπιακός Καλαμάτας  2-3 .-^
Α.Ε. Αβίας - Κυπαρισσία
Αστέρας Αρφαρών - Α.Ο. Διαβολιτσίου  2-3 .- ^
Τέλλος Αγρας - Σπερχογεία 0-1 .- ^
Απόλλων Πεταλιδίου - Απόλλων Καλαμάτας  1-4 .- ^
Δευτέρα
Αίας - Μεσσηνιακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ   (σε 10 αγώνες)
1. Μεσσηνιακός38-10     23
-. Ολυμπιακός Καλαμάτας18-8    23
3. Κυπαρισσία17-13     20
4.   Α.Ο. Φαραί14-12     15
- .Α.Ο. Διαβολιτσίου14-15    15
6. Τέλλος Αγρας19-21     14
7. Απόλλωνας Καλαμάτας13-13    13
-. Αστέρας Αρφαρών19-24    13
-. Ομόνοια16-19        13
-. Σπερχογεία19-20    13
-. Α.Ε. Αβίας14-22   13
12. Αίαντας13-15     10
13. Απόλλωνας Πεταλιδίου15-26    9
-. Ασπρόχωμα14-18     9
-. Δώριο15-16     9
16. Μεθώνη18-24     8

~** Β΄ Τοπικό ΕΠΣΜεσσηνίας :
Α.Ε. Κυπαρισσία /Ηρακλής - Κεραυνός  Καλαμάτας 3-1 .- ^
Πανιώνιος Καλαμάτας - Αστέρας Βαλύρας  3-0 .- ^
Πατίστας - Παναθηναϊκός  Καλαμάτας  4 -0

Ακρίτας Κορώνης - Τσικλητήρας Πύλου    2 -2 .- ^
Δόξα  Καλαμάτας - Ηρακλής Καλαμάτας 1-0  .- ^
Α.Ε. Στενωσιάς - Θύελλα Χαροκοπειού  4-1 .- ^

~** Γ΄ Τοπικό ΕΠΣΜεσσηνίας :
Αναγέννηση Παραλίας - ΑΠΟ  Καλαμάτας Ίκαρος   1-3 .- ^
Α.Ε. Αιθαίας - ΑΠΣ Αρις  Καλ. 1-7 .- ^
Α.Σ. Αμφιθέας -  Α.Σ. Μάνης   1-4 .- ^

ΔΗΜΑΚΕΙΟ ΕΑΟ ΤΑΫΓΕΤΟΣ - ΘΗΣΕΑΣ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  0-2 .- ^
ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ - Α.Ο. ΠΑΝΕΥΑΪΚΟΣ 1-0 .- ^

*** Κρίσιμα παιχνίδια οι Μεσσηνιακές ομάδες της Δ' εθνικής :
Κρίσιμα παιχνίδια οι Μεσσηνιακές ομάδες της Δ' εθνικής
* Με τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί την Κυριακή το πρωτάθλημα της Δ' εθνικής στον 6ο όμιλο. Πάμισος και Εθνικός Μελιγαλά αγωνίζονται εντός έδρας απέναντι σε Ατρόμητο Λάππα και Αχαϊκή, αντίστοιχα, ενώ η Εράνη θα ταξιδέψει στη Μανωλάδα για να αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα. Εκτός έδρας δοκιμασία και για τον Παναρκαδικό (με Εθνικό Σαγέικων),, όπως και για το πρωτοπόρο και αήττητο Πανόπουλο που κοντράρεται με το Διαγόρα Βραχνέικων. 
Το πιο δύσκολο (θεωρητικά) έργο από τις μεσσηνιακές ομάδες έχει η Εράνη, αφού η νεοφώτιστη Δόξα διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ, υψηλό μπάτζετ (300.000 ευρώ!) και από συγκυρίες βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Το ματς έχει πάντως το χαρακτήρα του ντέρμπι ουραγών αφού Εράνη και Δόξα μοιράζονται την τελευταία θέση έχοντας από 4 βαθμούς. Ο,τι πάρει η φιλιατρινή ομάδα από αυτή την έξοδο θα είναι κέρδος. Αντίθετα για Πάμισο και Εθνικό η νίκη κρίνεται μονόδρομος, καθώς στο φετινό πρωτάθλημα - "τουρνουά" δεν υπάρχουν περιθώρια για εντός έδρας απώλειες. Η παραμονή - άνοδος θα κριθεί στις λεπτομέρειες και οι μεσσηνιακές ομάδες πρέπει να αξιοποιήσουν την έδρα τους.
Ο Εθνικός είναι αυτή τη στιγμή μέσα στην προνομιούχο εξάδα που οδηγεί στη νέα Γ' εθνική - ερασιτεχνική, ενώ ο Πάμισος και η Εράνη στη ζώνη του υποβιβασμού.
Το πρόγραμμα  και  αποτελέσματα ...
Εθνικός Μελιγαλά -Αχαϊκή  1-0 .-
Πάμισος - Ατρόμητος Λάππα  0-4 .-
Διαγόρας Βραχνέϊκων - Πανόπουλο  1-3 .-
Εθνικός Σαγέϊκων - Παναρκαδικός  1-0 .-
Δόξα Ν. Μανωλάδας - Εράνη  1-1 .-
 *Ολα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι.
 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ   (σε 6 αγώνες)
1. Πανόπουλο13-0     16
2. Ατρόμητος Λάππα9-3    12
3. Παναρκαδικός6-89
4. Εθνικός Σαγέικων5-5     8
-. Εθνικός Μελιγαλά7-9     8
6. Διαγόρας Βραχνέικων7-5    7
-. Πάμισος3-8     7
8. Αχαϊκή2-6    5
9. Δόξα Νέας Μανωλάδας7-9   4
-.Εράνη4-10     4

*** Καλαμάτα - Επισκοπή   :
Καλαμάτα - Επισκοπή (2 μ.μ. LIVE)
* Με τον Ζόραν Γέφτοβιτς για πρώτη φορά στον πάγκο της, η Καλαμάτα θα υποδεχθεί σήμερα Κυριακή την Επισκοπή, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Γ' εθνικής. Το ματς θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας. Η σέντρα θα γίνει στις 2 μ.μ., νωρίτερα από τα υπόλοιπα ματς που θα αρχίσουν στις 3 μ.μ., προκειμένου να διευκολυνθούν οι φιλοξενούμενοι στο ταξίδι της επιστροφήςστην Κρήτη. Η Καλαμάτα θα παίξει πλήρης καθώς στην διάθεση του Γέφτοβιτς τέθηκαν και οι Τσαγκαράκης, Πασάς. Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για την Μεσσηνιακή ομάδα που θέλει μόνο νίκη καθώς έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία.

Το www.eleftheriaonline.gr , θα βρίσκεται στο γήπεδο και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα

*** *** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 :


~* http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/12/1-2012.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 .-
~* http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html , Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012 , Ημερήσια εκδρομή στην Πάτρα εορτασμός Αγίου Ανδρέα 30/11/2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/01-02-2012.html , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 01 και 02 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html , Όμορφα και ωραία γράφοντας Αντιγράφοντας , Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2012 , .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/12/03122012.html , Το Δευτεριάτικο αγιάζι στην ενημέρωση 03/12/2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/12/03-2012.html , Το αγιάζι ενημέρωσης την Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html , Της Τρίτης το αγιάζι στην ενημέρωση 04/12/2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/12/04-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Τρίτη 04 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/12/05-2012.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 05 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) : Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου 2012 .-
~*** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/12/07-2012.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης μας Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2012 .-
 ~***** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/08-09-2012.html , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 08 και 09 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/12/08-2012.html , Στο αγιάζι της ενηγμέρωσης του Σαββάτου 08 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/12/09-2012.html  , Στην ενημέρωση της Κυριακής 09 Δεκεμβρίου 2012 ,-


~**


~*** Μετά την ψήφιση του νέου φορολογικού ν.  : Μας περιμένει ....
κ.α.α.

** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
  http://www.youtube.com/stamos01 , =2190 video.-
  http://www.youtube.com/stamatios01 , =402 video.-
  http://www.youtube.com/vlasiskal , = 414 video.-

~** Ενδιαφέροντα  ιστολόγια :
*** http://platykalamatasmessinias.blogspot.com/  , ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ .

*** * http://messiniaka.blogspot.com/  , *** http://www.arxaiaithomi.gr/  , ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ .-
*** http://lyrasi.blogspot.com  / , ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΛΥΡΑΣ
*** http://lyrasi.blogspot.com/  , ΒΑΛΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ .-
*** http://valira-messinias.pblogs.gr/  , ΙΘΩΜΑΤΑ .-
*** http://eklisval.blogspot.com/  , Η ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ – ΒΑΛΥΡΑΣ .-
*** http://dimmerop.blogspot.com/  ,ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΡΟΠΗΣ .-
*** http://vlasiosarfara.blogspot.com/  , ΒΛΑΣΗΣ ΑΡΦΑΡΑ .-
~** http://www.aetosmess.blogspot.com/  , ΑΕΤΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
*** http://thamyrisvalyra.blogspot.com/  ,ΘΥΜΑΡΙΣ ΠΟΛ.ΣΥΛ. ΒΑΛΥΡΑΣ .-
*** http://familykormas.blogspot.com/  ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΡΜΑ .-
*** http://dsval.blogspot.com/  , ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΑΛΥΡΑΣ .-
*** http://lampainalezimessinias.blogspot.com/  ,ΛΑΜΠΑΙΝΑ – ΛΕΣΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-
*** http://meropitopik.blogspot.com/  ,ΜΕΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-
*** http://ithominews.blogspot.com/  , ΙΘΩΜΗ ΝΙΟΥΣ .-
*** http://notosspor.blogspot.com/  , ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ .-
*** http://storyval.blogspot.com/  , ΒΑΛΥΡΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ .-
*** http://culutreval.blogspot.com/  ,ΒΑΛΥΡΑ –ΠΟΛΚΙΤΙΣΜΟΣ .-
*** http://valped.blogspot.com/  , ΒΑΛΥΡΑ –ΕΚΠ.-ΠΑΙΔΕΙΑ .-
*** http://messiniasblogs.blogspot.com/  , ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ .-
*** http://lykeiomeligala.blogspot.com/  , ΓΥΜΝΑΣΙΟ –ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ .-
*** http://dipanoskaltsis.blogspot.com/  , ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ .-
*** http://megalopoli.blogspot.com  /, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ .-
*** http://valta-trifilias.blogspot.com  / , ΒΑΛΤΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ .-
*** http://pyrgostrifylias.blogspot.com/  , ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ .-
*** http://snsstamoskal.blogspot.com/  , ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2 .-
*** http://anodorio.blogspot.com/  , ΑΝΩ ΔΩΡΙΟ –ΣΟΥΛΙΜΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-
*** http://messiniwn-ithi.blogspot.com/  , ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΗΘΗ .-
*** http://trifylianews.blogspot.com/  , ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ .-
*** http://www.mmess.gr/  . ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-
*** http://www.immspartis.gr/  , ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ .-
*** http://www.inathos.gr/athos/el/  , ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ .-
*** http://www.inathos.gr/athos/el/  , ΚΕΦΑΛΙΝΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-
*** http://giannislinardos.blogspot.com/  , ΓΙΑΝΝΗΣ Ε. ΛΙΝΑΡΔΟΣ .-
*** http://xalkia.blogspot.com/  , ΧΑΛΚΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-
*** http://kdavilla.blogspot.com/  , ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΔΑΒΙΛΛΑΣ .-
*** http://www.terapad.com/  , ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-
*** http://davillas.blogspot.com/  , ΚΕΦΑΛΙΝΟΥ –ΔΑΒΙΛΛΑΙΟΙ .-
*** http://oriniithomi.blogspot.com/  , ΖΕΡΜΠΙΣΙΑ – ΚΕΦΑΛΙΝΟΣ- ΡΕΥΜΑΤΙΑ .-
*** http://tzeferemini.blogspot.com/  , ΒΑΛΥΡΑ-ΤΖΕΦΕΡΕΜΙΝΙ .- http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2011/10/2011.html#!/2011/10/2011.html  .- ARFARA KALAMATAS .-

LIFE    Τραγούδια  από την εκπομπή  ΣΤΗΝ  ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ  της ΕΡΤ  ΤV :
~** http://youtu.be/8HYEvi6Ya9c  ,Το ποτάμι P1030736.MP4 :

http://youtu.be/1Bxp-687ILI  ,~** Στο κελλί 33 Γ. Μαργαρίτης P1030741.MP4 :

http://youtu.be/6JAtn1d8mVU  ,~** Πολυκαντριώτης Μαργαρίτης :

http://youtu.be/48rZz-brGYg  ,~** Πεντάμορφη P1030746.MP4 :

http://youtu.be/1oeg0Sx2dKY  ,
~** Ούτε άΧ ΔΕΝ ΘΑ ΠΏ P1030740.MP4 :

http://youtu.be/oZ2Def3xwDI  ,~** Ναύτης βγήκε στη στερι'ά P1030738.MP4 :

http://youtu.be/yfyLQoVu4Og~** Μη μου ξαναφύγεις πιά P1030737.MP4 :

http://youtu.be/zvQUJNUeY7Q  ,~** Μαργαρίτης Νικολόπουλος P1030735.MP4 :

http://youtu.be/fsWlkFYDuYo  ,~** Γιατί Θεέ μου η Ζωή P1030742.MP4 :

http://youtu.be/doUOUwyyJbs  ,~** Τα χανουμάκια P1030744.MP4 :

http://youtu.be/-Qu0mNWIs24  ,~** Τα χανουμάκια P1030747.MP4 :

http://youtu.be/LlPiq-931q4  ,~** Αυτή η νύχτα μένει Μαργαρίτης P1030748.MP4 :

http://youtu.be/e4P-fsHFWVo  ,


~** Για κοίτα κόσμε P1030749.MP4 :

http://youtu.be/3I5BCjoYJ24  ,~*** Βάρα μου το ντέφυ P1030750.MP4 :

http://youtu.be/663iNStAxy0  ,~** Η ζωή εδώ τελειώνει Μαργαρίτης P1030751.MP4 :

http://youtu.be/QnWcag5WLnw  ,


***

*****  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ :
~** http://lykeiomeligala.blogspot.com/ ,ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ.-

 ~** http://www.inathos.gr/athos/el/ ,ΑΘΩΣ-ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
 * http://www.fromsport.com/ ,   ΣΠΟΡ- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΑΣΚΕΤ κ.λ.π.

 ~** www.mixanitouxronou.gr , Η  μηχανή  του  χρόνου   

 ~** www.chiospress.gr  ,  ΧΙΟΣ ΠΡΕΣΣ
www.emessinia.gr  ,  ΔΗΜΟΣ  ΜΕΣΣΗΝΗΣ
www.diasnews.com , ΔΙΑΣ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
www.marathoupoli.com.gr  , ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗ
www.kefalinou.blogspot.com ,  ΚΕΦΑΛΗΝΟΥ
www.mani.org.gr  , ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ
www.tripilis.gr   , ΤΡΙΠΙΛΑ
www.pera.gr  , ΠΕΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
www.lefktro.gov.gr  ,ΛΕΥΚΤΡΟ
www.romiosini.org.gr , ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ
 http://www.discover-peloponnisos.gr/Default.aspx?id=1038&nt=19&lang=1  , ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ .-
 ~*  www.hellascountryclub.gr  ,? ~**  www.spilaiokapsia.gr =ΣΠΗΛΑΙΑ ΚΑΨΙΑ .-
***  http://travelphoto.gr/agios-petros-arcadia/   .= ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ  ΑΡΚΑΔΙΑΣ .-     
**      http://www.discover-peloponnisos.gr/Default.aspx?id=1272&nt=18&lang=1 , .-
~**     www.dryades-arcadia.gr      .- 
~* http://www.neromylos-nikola.gr/O_Neromylos_toy_Nikola.htm = ΜΠΑΣΤΑ  …ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ .-
* http://ithominews.blogspot.com/ ,
~* http://meropitopik.blogspot.com/ ,
* http://www.mmess.gr/ ,Ι.Μ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 
~** http://disval.blogspot.com/ ,
~* http://www.agioritikovima.gr/ , *
~* http://www.mountathos.gr/ ,
~* http://arxaiaithomi.gr/ ,  
* http://lyrasi.blogspot.com/ ,
 ~ http://valirsa-messinias.blogs.gr/  .
~* http://dimmerop.blogspot.com/ ,
~* http://valirsa-messinias.blogs.gr/ ,
~* http://platykalamatasmessinias.blogspot.com/ ,
~* * http://snsarfara.blogspot.com  ,
**

Δεν υπάρχουν σχόλια: